بین‌الملل 14:25 - 03 آبان 1399
وزارت خارجه روسیه به توافق عادی‌سازی روابط کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد.

واکنش روسیه به توافق عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رسمی فلسطین «معا»، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد، توافق عادی‌سازی روابط بین رژیم صهیونیستی با کشورهای عربی، بر پایبندی به ادامه تلاش‌ها جهت دستیابی به راهکار عادلانه، فراگیر و همیشگی برای درگیری میان فلسطینیان و اسرائیلی‌ها تاکید دارد و ضروری است اینگونه نیت‌ها و تصمیمات را با اقدامات عملی تقویت کرد و این امر بدون شک منجر به بهبود اوضاع منطقه خاورمیانه می‌شود.

وی در ادامه افزود، مسأله فلسطین همواره مسأله فوری و ضروری است که حل آن به ایجاد مکانیسم یکپارچه بر اساس احترام متقابل بین کشورهای دارای حاکمیت و عدم دخالت در امور کشورهای دیگر کمک خواهد کرد.

زاخارووا همچنین تصریح کرد: ما خواهان ایجاد اینگونه روابط بین تمامی کشورهای خاورمیانه هستیم.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه خواستار انجام مذاکرات میان فلسطینیان و اسرائیلی‌ها به صورت فوری تحت نظارت سازمان ملل به خاطر دستیابی به راهکار مورد پذیرش دو طرف و تحقق سازش عادلانه و فراگیر شد.

انتهای پیام


10778094
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هند روز سه‌شنبه بسته بازسازی ۴۵۰ میلیون دلاری برای سریلانکا اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروه‌های فعال فلسطینی اعلام کردند که پلیس لندن فعال سوئدی را در تظاهراتی در حمایت از فلسطین دستگیر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» واشنگتن درپی عملی کردن تهدیدات ترامپ و مقابله با نفوذ روسیه، عملیات جاسوسی گسترده‌ای را از پایگاه‌های غنا علیه نیجریه آغاز کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور ونزوئلا در پاسخ به تهدیدات ترامپ گفت: روی مشکلات کشور خودت تمرکز کن.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حضور میدانی استیفانی باگلی در بغداد و اربیل، از ماموریت جدید واشنگتن برای نفوذ در زیرساخت‌های گازی و کنترل گروه‌های مقاومت عراق پرده برداشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روایت‌های مختلف و متناقض شکدم در ماه‌های اخیر به خوبی نشان می‌دهد که او همواره به دنبال فروش متاعی است که خریدار داشته باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک هیئت عالی‌رتبه سوری شامل وزرای خارجه، دفاع و مقامات امنیتی با هدف تقویت همکاری‌های نظامی و نهایی کردن قرارداد‌های بزرگ واردات گندم وارد مسکو شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جنگ رژیم اسرائیل با تاکید بر ماندگاری ابدی در غزه، از طرح ساخت شهرک‌های صهیونیستی در شمال این باریکه پرده برداشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که تیم‌های امدادی در حال بیرون کشیدن پیکر شهدا از زیر آوار‌های خان‌یونس هستند، گزارش‌ها از جان باختن ۱۲۰۰ بیمار به دلیل نبود دارو خبر می‌دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وال استریت ژورنال اعتراف کرد که هکر‌هایی که به ایران منتسب می‌شوند از سد مدعیان امنیت سایبری در اسرائیل عبور کرده و به اهداف خود نفوذ کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است