بین‌الملل 14:25 - 03 آبان 1399
وزارت خارجه روسیه به توافق عادی‌سازی روابط کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد.

واکنش روسیه به توافق عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رسمی فلسطین «معا»، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد، توافق عادی‌سازی روابط بین رژیم صهیونیستی با کشورهای عربی، بر پایبندی به ادامه تلاش‌ها جهت دستیابی به راهکار عادلانه، فراگیر و همیشگی برای درگیری میان فلسطینیان و اسرائیلی‌ها تاکید دارد و ضروری است اینگونه نیت‌ها و تصمیمات را با اقدامات عملی تقویت کرد و این امر بدون شک منجر به بهبود اوضاع منطقه خاورمیانه می‌شود.

وی در ادامه افزود، مسأله فلسطین همواره مسأله فوری و ضروری است که حل آن به ایجاد مکانیسم یکپارچه بر اساس احترام متقابل بین کشورهای دارای حاکمیت و عدم دخالت در امور کشورهای دیگر کمک خواهد کرد.

زاخارووا همچنین تصریح کرد: ما خواهان ایجاد اینگونه روابط بین تمامی کشورهای خاورمیانه هستیم.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه خواستار انجام مذاکرات میان فلسطینیان و اسرائیلی‌ها به صورت فوری تحت نظارت سازمان ملل به خاطر دستیابی به راهکار مورد پذیرش دو طرف و تحقق سازش عادلانه و فراگیر شد.

انتهای پیام


10778094
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» واشنگتن پست گزارش داد که سیا و پنتاگون دستگاه مخفی «سندرم هاوانا» را در نروژ بررسی کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه انگلیس در بیانیه‌ای مشترک با سوئد، فرانسه، آلمان و هلند مدعی شد که الکسی ناوالنی در بازداشت روسیه با یک سم کشنده مسموم شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر دانمارک می‌گوید واشنگتن تمایل خود برای تصرف گرینلند را کاهش نداده، اما مردم این جزیره تمایلی برای آمریکایی شدن ندارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» امیر قطر و رئیس امارات در ابوظبی درباره تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌و‌گو کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی توهین زلنسکی به نخست وزیر مجارستان، این مقام مجارستانی تاکید کرد که به مخالفت با عضویت کی‌یف در اتحادیه اروپا ادامه خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل ناتو در کنفرانس امنیتی مونیخ مدعی شد که این ائتلاف نظامی توسط ترامپ دستخوش تغییرات مثبت شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین خواستار توقف حملات به مدت دو ماه جهت برگزاری انتخابات ریاست جمهوری شد. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پارلمان اروپا وام ۹۰ میلیارد یورویی اتحادیه اروپا به اوکراین را هفته آینده امضا می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سناتور جمهوری‌خواه آمریکا گفت که انتظار می‌رود واشنگتن ظرف دو هفته لایحه تحریم‌هایی را که بخش نفت روسیه را هدف قرار می‌دهد، پیش ببرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه چین گفت که جنگ اوکراین در قاره اروپا در حال وقوع است و بنابراین نمایندگانی از این اتحادیه باید در گفت‌و‌گو‌های صلح حضور داشته باشند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است