فرهنگی‌هنری 14:56 - 10 فروردین 1399
سخنگوی وزارت بهداشت بیان کرد
سخنگوی وزارت بهداشت بیان کرد: ظرف روزهای اخیر میانگین سنی افراد مبتلا به کووید-۱۹ حدود ۵۵ سال و میانگین سنی درگذشتگان و افرادی که در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادند، ۶۹ سال گزارش شده است.

میانگین سنی ابتلا به کووید-۱۹ در کشور

به گزارش ایسنا، کیانوش جهانپور اظهار کرد: بسیج ملی مقابله با کرونا با مشارکت خوب و همکاری تنگاتنگ دستگاه‌های مختلف، نهادهای دولتی و غیر دولتی در کشور در همه روزهای اخیر ادامه داشت و موضوع شناسایی و مداخله زودهنگام به بهترین نحو در کشور جاری شد. اگر امروز در فاز مدیریت این بیماری قرار گرفته‌ایم، بخش عمده آن حاصل  تلاش‌ها، همکاری، همنوایی و هماهنگی مردم و مشارکت خوب مردم است.

به گفته وی حدود ۶۰ میلیون نفر در بسیج ملی مقابله با کرونا شرکت کرده‌اند؛ آنچه که مایه خرسندی است این است که علاوه بر شناسایی و مداخله زودهنگام که در این بسیج عملی شد، در رضایت سنجی که از طریق سامانه از شرکت‌کنندگان این بسیج ملی داشتیم، تا امروز ۹۷.۳ درصد از مردم که به نوعی از خدمات غربالگری و مراقبت و پایش این بسیج ملی استفاده کردند اظهار رضایت‌مندی بالایی داشتند که این موضوع قابل توجه و تقدیر است که هم از مردم به خاطر حسن نظرشان و هم از تلاشی که همکاران در سراسر کشور با مشارکت نهادهای غیر دولتی و دولتی و سازمان بسیج و جمعیت هلال احمر در سراسر کشور داشتند تشکر می‌کنیم.

سخنگوی وزارت بهداشت اظهار کرد: با توجه به اینکه باید دقت بیشتری به ویژه در مورد رعایت نکات بهداشتی برای سالمندان و بزرگترها داشته باشیم، ظرف روزهای اخیر میانگین سنی افراد مبتلا به کووید-۱۹ حدود ۵۵ سال و میانگین سنی درگذشتگان و افرادی که در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادند ۶۹ سال گزارش شده است که این موضوع توجه ویژه ما را به سمت بزرگترها و سالمندان گوشزد می‌کند.

جهانپور ادامه داد: امیدواریم که عزیزان با احترام و اهمیت و ضرورتی که برای سلامت سالمندان قائل هستند و شرایط آنها را درک می‌کنند، این بار برای احترام و ابراز دوستی با آنها از رفت و آمد و مواجهه نزدیک و دید و بازدیدهای مرسوم حتی‌المقدور به ویژه با بزرگترها و سالمندان و افراد دارای بیماری‌های زمینه ای به ویژه بیماری‌های خاص خودداری کنند و سعی کنند از طرق دیگری که امکان برقراری ارتباط وجود دارد ابراز دوستی و احترام داشته باشند.

وی در ادامه درباره سوگ ابراز نیافته نیز گفت: ممکن است هموطنان با توجه به شرایط پروتکل‌های دفن بهداشتی و عدم امکان برگزاری مراسم ترحیم، به سبک و روال مرسوم سال‌ها و روزهای گذشته، با فرآیند سوگ ابراز نیافته مواجه باشیم. امیدوارم با توجه به ابزارهای ارتباطی موجود و آموزه‌های دینی خود در این زمینه بتوانیم با روش‌های نوآورانه  خانواده‌هایی که عزیزان خود را طی این روزها و هفته‌ها در اثر ابتلا به این بیماری از دست داده باشند و نتوانسته باشند سوگ معمول را داشته باشند، به نوعی راهنمایی کنیم. همچنین روانشناسان و روانپزشکان و مشاوران نیز نکاتی را که به لحاظ علمی می‌تواند کمک کند تا با این سندروم یا نشانگان سوگ ابراز نیافته مواجه نشویم، گوشزد کنند.

انتهای پیام


10461836
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک مادر لبنانی از ارادت خود به رهبر معظم انقلاب سخن گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جهانگیر الماسی هنرمند پیشکسوت سینما و تلویزیون مهمان ویژه‌برنامه «نفیس» شبکه نسیم سیما شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سی‌وهفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از برگزاری این رویداد فرهنگی از ۲۳ اردیبهشت‌ماه سال آینده خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه محفل در فضای مجازی یک میلیارد و چهل میلیون بازدید دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «از آبی کمرنگ تا سفید پررنگ» با گویندگی ۱۰ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون صدای رسانه ملی از راه‌اندازی «رادیو نیایش» در ماه مبارک رمضان خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال «آندور» با گویندگی ۵۳ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم به طور رسمی در مصلی امام خمینی (ره) آغاز به کار کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برخی از بازیگران، ورزشکارانی حرفه‌ای هم هستند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رسانه ملی برنامه‌های متفاوتی را به مناسبت ماه رمضان پخش می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است