سیاسی 10:36 - 16 خرداد 1399

ارز لازم برای تامین کالاهای اساسی تامین شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام حسن روحانی در گفتگو با حسین مدرس خیابانی سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به دستوراتی که به مسئولان ذیربط از جمله رئیس بانک مرکزی در خصوص تأمین منابع ارزی داده شده است، گفت: وزارت صمت باید تأمین ارز لازم برای کالاهای اساسی مورد نیاز مردم و نیز مواد اولیه کارخانه‌ها و بنگاه‌های تولیدی در راستای تحقق رونق و جهش تولید را با جدیت پیگیری کند.

وی همچنین با اشاره به مباحث مطروحه در جلسات ستاد ملی و نشست رؤسای کمیته‌های ستاد مقابله با کرونا و نیز تاکید مسئولان بهداشتی و درمانی کشور، بر ضرورت و اهمیت استفاده از ماسک در راستای کنترل شیوع بیماری، افزود: تولید کافی و توزیع دقیق ماسک را با هدف قرار گرفتن مکفی آن در دسترس عامه مردم در صدر توجه خود قرار دهید.

رئیس جمهور بار دیگر از همه فعالان عرصه تولید و به ویژه کارگران زحمتکش کشور که در ماه‌های گذشته با وجود وضعیت خطیر ایجاد شده ناشی از شیوع کرونا اجازه ندادند چرخ تولید کشور متوقف شود، تشکر کرد و اظهارداشت: از همه کسانی که در طراحی، اجرا و نظارت دقیق بر اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی به ویژه در بخش تولید تلاش کردند، قدردانی و بر ضرورت تداوم مراقبت‌های انجام شده تا کنون با دقت و جدیت بیشتر تاکید می‌کنم.

روحانی تاکید کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت، برنامه‌ریزی‌های لازم و جامع برای اتمام و به بهره‌برداری رسیدن هر چه سریع‌تر طرح‌های نیمه تمام را در سال جهش تولید انجام داده و با جدیت تا حصول نتیجه پیگیری کند.

مدرس خیابانی نیز در این گفتگو گزارش آخرین وضعیت اجرای پروژه‌های صنعتی نیمه‌تمام، فعالیت بنگاه‌های تولیدی، برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات انجام شده برای تأمین نیازمندی‌های صنعت و تولیدکنندگان و نظارت بر اجرای دقیق پروتکل‌های بهداشتی در بنگاه‌های اقتصادی و تولیدی را به استحضار رئیس جمهور رساند.


10560696
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید داوطلبان ردصلاحیت شده انتخابات شوراها به هیئت نظارت استان اعتراض و اگر دوباره ردصلاحیت شدند به هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات اعتراض کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر ناآرامی‌های روز گذشته در دانشگاه‌ها و اعتراف ویتکاف به تعجب ترامپ از مقاومت ایران پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان در تماس تلفنی با وزیر امور خارجه عمان درباره آخرین وضعیت مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا گفت‌و‌گو و تبادل نظر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران شامگاه یکشنبه وزیر امور خارجه عراق به‌صورت تلفنی گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای رهبری جنبش حماس در نامه‌ای خطاب به عراقچی ضمن تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و آرزوی سربلندی برای جمهوری اسلامی ایران گزارش کاملی از آخرین وضعیت اجرای توافق آتش‌بس در غزه ارائه کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهوری با بیان این که مذاکرات اخیر نشانه‌های امیدوارکننده‌ای به همراه داشت، گفت: آماده اقدامات احتمالی آمریکا هستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در پیامی در فضای مجازی به کنجکاوی ترامپ پاسخ داد و نوشت: تسلیم نمی‌شویم، چون ما ایرانی هستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: برخی جنبه‌های توافق احتمالی می‌تواند حتی بهتر از توافق سال ۲۰۱۵ باشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در جلسه امروز هیئت دولت گزارش جامعی از وضعیت آب و برق کشور ارائه و اعلام شد که برنامه‌های مدیریت مصرف، تقویت ظرفیت نیروگاهی و کنترل تنش آبی با رویکردی پایدار و زیرساخت‌محور در حال اجراست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت استقرار الگوی «حکمرانی پاسخ‌محور»، اصلاح فرایند‌های فرابخشی و تقویت هم‌افزایی میان دستگاه‌ها را پیش‌شرط ارتقای بهره‌وری و تسریع در تحقق سیاست‌ها دانست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است