فرهنگی‌هنری 11:53 - 04 آذر 1394
فیلم سینمایی «غلام» به عنوان نخستین فیلم انگلیسی زبان که درباره جامعه ایرانی ساخته شده است با بازی شهاب حسینی به زودی آماده نمایش عمومی خواهد شد.

به گزارش جهان به نقل از فارس،ساخت پروژه سینمایی «غلام» به کارگردانی «میترا تبریزیان» اخیرا به پایان رسیده و هم‌اکنون در مرحله پس از تولید است.این فیلم ۹۰ دقیقه‌ای به زبان فارسی و در انگلستان ساخته شده است که «شهاب حسینی» نقش اول آن را به عهده داشته و بازیگران دیگری چون «ناصر معمار ضیا» (بازیگر فیلم ضد ایرانی «مونیخ» و فیلم «قلمرو بهشت» ساخته «ریدلی اسکات»)، «بهروز به‌نژاد»، «آرمین کریما»، «لی لانگز»، «فلیکس آئور» و «متا کولینز» در آن ایفای نقش کرده‌اند.



داستان فیلم «غلام» در لندن در سال ۲۰۱۱ میلادی روی می‌دهد و درباره یک راننده تاکسی ایرانی به نام غلام (شهاب حسینی)، است که شب‌ها کار می‌کند و هیچ علاقه‌ای به صحبت درباره گذشته‌اش ندارد.



«غلام» با آنکه دو شغل دارد ولی نشان داده می‌شود که علاقه‌ای به پول و مادیات ندارد. او با آنکه رابطه خوبی با دایی‌اش ندارد ولی هر روز برای خوردن چیزی به کافه او می‌رود. مادر غلام در تلاش است که او را به خانه (ایران) بازگرداند ولی او هیچ تصمیمی برای برگشتن ندارد. بیننده در طول فیلم متوجه می‌شود که «غلام» قهرمان یک جنگ است ولی مشخص نیست چه جنگی؟، سربازی که ناگهان در بحبوبه جنگ بدون آنکه ردی از خود به جا بگذارد ناپدید می‌شود.



«غلام» در کل مردی است بدون هیچ گذشته‌ای، هیچ آینده‌ای و بدون اعتقاد به هیچ چیز خاصی و آنچه که تا حدودی مشخص است این است که او با عده غریبه خطرناکی درگیر است، افرادی که از گذشته او می‌آیند و حال و آینده او را به شدت تهدید می‌کنند.



«میترا تبریزیان»، کارگردان ایرانی‌الاصل مقیم انگلستان، این فیلم را براساس فیلمنامه‌ای مشترک از خود و «سیروس مسعودی» ساخته است و تهیه‌کنندگی این فیلم را «زادوک ناوا» بر عهده دارد.



میترا تبریزیان که «غلام» نخستین تجربه کارگردانی بلند سینمایی او محسوب می‌شود؛ تا کنون سه فیلم کوتاه به نام‌های «زن سوم»(۱۹۹۰)،«سفر بی بازگشت»(۱۹۹۳) و «شکارگر»(۲۰۰۴) را ساخته است. او کار عکاسی‌اش را با همکاری «اندی گولد ینگ» در مجموعه عکس های «بلوز»The Blues و « نظارت» Surveillance شروع کرد و به شهرت رسید. تکنیک عکاسی او بسیار ویژه و منحصر به فرد است و از ترکیب عکاسی مستند و آگهی های تبلیغاتی و تکنیک های دیجیتال به وجود می آید. دنیای عکس های او دنیائی غریب، سورئالیستی و شگفت انگیز است که بیننده را ساعت ها به خود مشغول می دارد. او با دقت عناصر و جزئیات درون قاب خود را انتخاب کرده و کنار هم قرار می دهد تا معنای مورد نظر او را القا کند.



تبریزیان متولد ایران و تحصیل کرده رشته عکاسی در انگلستان و استاد دانشگاه وست مینستر لندن است.



فیلم کوتاه «شکارگر» داستان ترور دو شاعر ایرانی در هاید بارک لندن به دست شخصی از یک کشور اسلامی است که نامی از آن برده نمی شود در سال ۱۹۶۶ میلادی این فرد وظیفه دارد شاعران دارای نفوذ کلام را ترور کند.

7426781
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«خبرگزاری تسنیم» معاون صدا در جریان اختتامیه سومین دوره جشنواره بین المللی پژواک از بین المللی شدن جشنواره مستند رادیویی «پژواک» در دوره بعدی خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«خبرگزاری تسنیم» مراسم اختتامیه هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار شامگاه 28 اردیبهشت در تالار فخرالدین اسعد گرگانی در شهر گرگان برگزار و برگزیدگان این دوره از جشنواره معرفی شدند.
فرهنگی‌هنری
«خبرگزاری تسنیم» در آستانه میلاد حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) از جدیدترین دیوارنگاره میدان ولیعصر رونمایی شد.
فرهنگی‌هنری
«خبرگزاری تسنیم» رئیس بنیاد شهید و امورایثارگران هفته گذشته گفت: علی رغم تبدیل وضعیت شدن 94 درصد از مشمولان استخدامی ایثارگران، اما صدا و سیما و بنیاد مستضعفان همچنان به قانون تمکین نمی کنند.
فرهنگی‌هنری
«خبرگزاری تسنیم» حوزه های علمیه و مراکز علمی و دانشگاهی تا زمانی که در عرصه معارف دین احساس نکنند باید به سمت رسانه بیایند، مردم به تعبیر امام رضا (ع) با زیبایی کلام اهل بیت مواجه نمی شوند تا اینکه بخواهند از مسیر و سیره آنان پیروی کنند.
فرهنگی‌هنری
«خبرگزاری تسنیم» محمد معتمدی خواننده و فعال موسیقی، ضمن قدردانی از وزارت فرهنگ و شورای انقلاب فرهنگی برای تدوین سند ملی موسیقی، بر آغاز ذائقه سازی هنری از کاشان تاکید کرد.
فرهنگی‌هنری
«خبرگزاری تسنیم» «مرد ابدی» نوشته معصومه سپهری از جمله کتاب های پرفروش نمایشگاه کتاب تهران در کمتر از یک هفته به چاپ دوم رسید.
فرهنگی‌هنری
«خبرگزاری تسنیم» برنامه «کنسرتینو» به میزبانی علیرضا عصار تهیه و پخش می شود.
فرهنگی‌هنری
«خبرگزاری تسنیم» مترجم رمان «اکسیژن برای مرده ها نیست» می گوید: ناشران ایرانی به ادبیات مقاومت جهان عرب و نویسندگان زن حوزه مقاومت بی تفاوت اند.
فرهنگی‌هنری
«خبرگزاری تسنیم» فعالان حوزه نشر کودک و نوجوان معتقدند کسانی که در انتشار آثار ترجمه منتفع هستند، مانع وضع قانونی برای سر و سامان دادن به این حوزه می شوند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است