سیاسی 13:13 - 14 خرداد 1399
امیر سرتیپ واحدی:
جانشین فرمانده نیروی هوایی ارتش در دیدار با سردار کرمی با بیان اینکه راه و هدف شهدا همان راه و سیره حضرت امام خمینی کبیر(ره) است گفت: ارتش، ناجا، سپاه و بسیج در یک لباس برای حفظ و حراست از این آب و خاک تا آخرین قطره خون برای مردم و اسلام با ارده ای قوی ایستاده اند.

نیروهای مسلح تا آخرین قطره خون برای حراست از کشور ایستاده‌اند

به گزارش ایسنا به نقل از ارتش، امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی جانشین نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با سردار سرتیپ پاسدار حسن کرمی فرمانده یگان‌های ویژه نیروی انتظامی دیدار و گفتگو کرد.

امیر سرتیپ واحدی در این دیدار ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدای گرانقدر نیروی انتظامی و یگان های ویژه عنوان کرد: نیروی انتظامی یک نیروی مردم محور است، عملکرد خوب ناجا در تمامی صحنه ها قابل تقدیر و الگویی مناسب برای سایر رده‌های نیروی مسلح کشور می باشد.

وی با بیان اینکه اینگونه دیدار و تعاملات موجب دلگرمی و نشان‌دهنده اتحاد و وحدت نیروهای مسلح است افزود: وظیفه همه ما پاسداری از خون شهیدان و حراست از این مرز و بوم است، امیدواریم راه و هدف شهدا که همان راه و سیره امام خمینی(ره) بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران است را با قوت بیشتری ادامه دهیم.

جانشین فرمانده نیروی هوایی ارتش با تاکید بر اینکه یگان های ویژه ناجا یک مجموعه منسجم، آماده به کار، ورزیده و با نشاط است اظهار کرد: زحمات خالصانه و مقتدرانه کارکنان نیروی انتظامی به خصوص یگان های ویژه کم نظیر و مثال زدنی است، امیدواریم با گسترش تعاملات و همکاری ها شاهد ارتقاء روحیه خدمتگزاری بیشتر به مردم ولایتمدار خود باشیم.

امیر سرتیپ واحدی در ادامه در خصوص رزمایش مواسات و همدلی که پس از دستور فرماندهی معظم کل قوا (مدظله العالی) در کل نیروهای مسلح اجرا شد، بیان کرد: نیروی انتظامی که نزدیک ترین نیرو به مردم است و هر لحظه با مردم در تعامل است، به خوبی توانست دستور مقام معظم رهبری (مدظله العالی) را جامع عمل بپوشاند؛ یگان‌های ویژه ناجا نیز با رویکرد اجتماعی که در برنامه‌های خود تدوین کرده است، در کنار مبارزه با ویروس کرونا، در رزمایش مواسات و همدلی خوش درخشید.

جانشین فرماندهی نیروی هوایی ارتش تصریح کرد: در میدان های نبرد علیه دشمن چه دیروز و چه امروز بر همگان به خصوص دشمنان قسم خورده این انقلاب وکشور ثابت شده است، ارتش، ناجا، سپاه و بسیج همگی در یک لباس و برای حفظ و حراست از این آب و خاک تا آخرین قطره خون برای مردم و اسلام با ارده ای قوی ایستاده‌اند.

وی با اشاره به تحریم نیروی انتظامی بیان کرد: دشمنان این را بدانند، تحریم های ظالمانه آمریکای جنایت‌کار نمی تواند هیچ فاصله ای بین ارتش و نیروی انتظامی و دیگر قوای مسلح  بیندازد، ما در یک لباس و برای یک هدف در حال خدمت به این کشور و مردم هستیم، پس مانند همیشه این تحریم ها را به فرصت تبدیل و بار دیگر به دشمنان ثابت خواهیم کرد که این دسیسه ها تکراری شده و نمی تواند هیچ خللی در انجام وظیفه نیروهای مسلح ایران وارد کند.

در ادامه سردار سرتیپ حسن کرمی اظهار کرد: اقتدار و صلابت کشور که در منطقه و جهان حرف اول را می‌زند و این مهم، محصول ایستادگی مردم در کنار نیروهای مسلح در تمامی صحنه های دفاع از  انقلاب  اسلامی و مقابله با دشمنان این مرز و بوم بوده است.

وی با بیان اینکه ارتباط و تعامل نیروهای مسلح با یکدیگر باعث دلگرمی و وحدت بیشتری می شود، بیان کرد: موفقیت های نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در برهه های حساس منطقه ای و فرا منطقه ای مدیون همدلی و همزبانی سربازان ولایت است، سند اثبات این ادعا، شهدای گرانقدری هستند که برای حفظ کیان ایران اسلامی از جان خود گذشتند تا امروز شاهد ثبات امنیت در مرزهای آبی، خاکی و هوایی کشور باشیم.

فرمانده یگان های ویژه ناجا در ادامه، خدمت به مردم و حفظ رضایتمندی مردم در جامعه را از اهداف مشترک نیروهای مسلح دانست و افزود: ارتش و نیروی انتظامی در کنار یکدیگردر تلاش هستند که آرامش بخش مردم عزیز ایران باشند، که بحمدالله رضایتمندی مردم از این دو نیروی مخلص و مجاهد نشان از درست عمل کردن به وظایف دارد، معتقدیم تداوم و تعمیق روابط نیروهای مسلح زمینه ساز امنیت پایدار است.

انتهای پیام


10559348
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت درباره تصمیم جدید دولت درباره کالابرگ توضیحاتی ارائه کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: برخی اظهارنظر‌های مدیران در خصوص مالکیت آب ضد امنیت ملی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس می‌گوید مطلقا استیضاح رئیس‌جمهور در دستورکار مجلس نیست چون ما به‌دنبال اصلاح دولت هستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه با بیان این که «قرار نیست به حرف‌های مقامات رژیم صهیونیستی اعتماد و اکتفا کنیم» گفت: نقطه تمرکز ما تقویت آمادگی کشور و داشتن چشمانی باز برای دفاع از حریم ایران است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهوری تأکید کرد: در طرح بهبود معیشت مردم، هدف «رفاه عمومی» و «شفافیت» در تخصیص منابع ملی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ کل کشور در مجلس شورای اسلامی تصویب شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پورمحمدی می‌گوید با اعمال مدیریت هزینه، ۷۰ ردیف بودجه حذف و ۵۶ ردیف ادغام شد تا هزینه‌های غیرضروری کاهش و تمرکز بر تولید، اشتغال و معیشت مردم افزایش یابد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گزارش این کمیسیون در موافقت با کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ کل کشور را قرائت کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران می‌گوید خانه امین لشکر در تملک ماست و قصد بازسازی آن را داریم تا به‌عنوان یک اثر میراثی باقی بماند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی گزارش این کمیسیون در خصوص موافقت اعضای این کمیسیون با کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ کل کشور را قرائت کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است