اقتصادی 13:36 - 27 مرداد 1398
شرکت نفتی آرامکوی سعودی اعلام کرد بر اثر یک حمله پهپادی، یک میدان نفت و گاز دچار آتش سوزی جزئی شد اما فعالیت‌های آن مختل نشد.

آتش‌سوزی یک میدان نفتی عربستان در پی حمله پهپادی

به گزارش ایسنا، آرامکو اعلام کرد این حمله که از سوی نیروهای انصار حزب الله یمن صورت گرفت، صدمات جانی به همراه نداشت و تولید این میدان را مختل نکرد.

طبق اعلام این غول نفتی، تیم واکنش آرامکوی سعودی آتش سوزی را در تاسیسات گاز طبیعی مایع شیباح کنترل کرد.

سخنگوی نیروی انصار حزب الله روز شنبه اعلام کرد این گروه در بزرگترین حمله‌ای که تاکنون به خاک عربستان سعودی انجام داده است، با ۱۰ پهپاد میدان نفتی شیباح را هدف قرار داد.

خالد الفالح، وزیر انرژی عربستان سعودی با محکوم کردن این حملات، مدعی شد این حمله نه تنها عربستان سعودی را هدف گرفت بلکه علیه اقتصاد جهانی بود.

بر اساس گزارش شبکه الجزیره، شیباح که حدود یک میلیون بشکه در روز نفت تولید می‌کند، در فاصله بیش از هزار کیلومتری مناطق تحت کنترل انصار حزب الله یمن قرار دارد. این میدان در منطقه ربع الخالی عربستان قرار دارد که تنها چند کیلومتر با امارات متحده عربی فاصله دارد.

انتهای پیام


10211534
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو گفت: مصرف آب باید اصلاح شود و برای هفته آینده، بارش‌های خوبی برای ایران پیش‌بینی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: با توجه به تولید تیلاپیا، واردات به صفر رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: با فراهم شدن الزامات، امکان تامین ۸ میلیارد دلار ارز کالا‌های اساسی در حوزه شیلات قابل تامین است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه بین‌المللی از افزایش میزان تولید و تقویت صادرات محصولات حوزه رنگ و رزین به کشور‌های حاشیه خلیج فارس خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه بین‌المللی از افزایش میزان تولید و تقویت صادرات محصولات حوزه رنگ و رزین به کشور‌های حاشیه خلیج فارس خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر پلیمری وزارت صمت گفت: تمامی ارز و سوخت مورد نیاز پتروشیمی‌ها تأمین شده و هیچ بهانه‌ای به لحاظ تأمین مواد پلمیری نباید وجود داشته باشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس با بیان اینکه راهبری طرح رویش به این سازمان واگذار شده، گفت: طرح رویش فعال‌سازی دارایی‌های راکد و تقویت سرمایه‌گذاری مولد را دنبال می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز مقابله با قاچاق سوخت گفت:در سال گذشته بیش از ۷۰۰ میلیون لیتر کشف فیزیکی و بالغ بر سه میلیارد لیتر کشف اسنادی در کشور ثبت شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز ملی پایش و بهبود محیط کسب‌وکار با اعلام خبری خوش برای متقاضیان دریافت مجوز‌های وکالت از اتصال سامانه سخاوت به درگاه ملی مجوز‌ها خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت، معدن و تجارت از ورود بیش از ۳ هزار دستگاه اتوبوس ساخت داخل و وارداتی به ناوگان حمل و نقل عمومی کشور خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است