سیاسی 09:34 - 07 تیر 1401
نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در نشست علنی امروز پارلمان گزارش این کمیسیون در مورد تقاضای تحقیق و تفحص از شستا را قرائت کرد.

دلایل تحقیق و تفحص از «شستا»

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، شهباز حسن پور بیگلری نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در جلسه علنی امروز سه شنبه 7 تیر پارلمان در تشریح گزارش کمیسیون اقتصادی در رابطه با این تقاضای تحقیق و تفحص اظهار داشت: بررسی وضعیت مدیریت اقتصادی، مالی، اداری و حقوقی شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی و شرکتهای زیر مجموعه آن محور اصلی این طرح است.

وی با اشاره به محورهای فرعی این طرح تحقیق و تفحص گفت: بررسی مدیریت مالی و سرمایه گذاری شرکت های زیر مجموعه، فرایند خرید و فروش داخلی و خارجی، خرید و فروش دارایی ها و نحوه رعایت صرفه و صلاح شرکت، اجاره دارایی ها، اخذ تسهیلات و نحوه پرداخت به شرکت های تابعه و اخذ تضامین بازپرداخت، چگونگی انجام حواله های ارزی و ... و تخلفات ناشی از آن، بررسی نحوه انتصابات و بررسی تناسب ترکیب اعضاء هیات مدیره ها در برخی از شرکت ها از لحاظ تحصیلات و تجربه کاری متناسب با فعالیت اجرایی شرکت، نحوه بکار گیری مشاوران، عضویت اعضای هیات مدیره ها به صورت همزمان در شرکتهای مختلف، بررسی ضوابط حقوق و مزایای معاونان، مشاوران و مدیران شرکت ها و تخلفات ناشی از آن از دیگر محورهای این طرح تقیق و تفحص است.

نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس خاطر نشان کرد: همچنین بررسی مدیریت بخش حقوقی شرکت های زیر مجموعه شستا و تعداد دعاوی حقوقی، فرایند دعاوی و نحوه صرف هزینه‌های وکالت و نتایج مالی دعاوی حقوقی به نفع شستا، بررسی انتصاب مدیران حقوقی متمرکز از طریق معاونت حقوقی شرکت شستا و اخراج کارشناسان حقوقی مستقل نیز در این طرح آمده است.

انتهای پیام/


11607433
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده ایران در مجمع عمومی سازمان ملل گفت: قطعنامه مطرح‌شده درباره بحران اوکراین به پیشبرد صلح کمک نمی‌کند و ممکن است به تشدید شکاف‌های موجود بینجامد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیران امور خارجه ایران و گامبیا در گفت‌وگوی تلفنی بر گسترش روابط دوستانه و همکاری‌های میان دو کشور در همه زمینه‌های مورد علاقه طرفین تاکید کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در پیامی نوشت: ما ثابت کرده‌ایم که برای پاسداری از حاکمیت خود، شجاعانه از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد. همان شجاعت را نیز به میز مذاکره می‌آوریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در پیامی نوشت: ما ثابت کرده‌ایم که برای پاسداری از حاکمیت خود، شجاعانه از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با اشاره به موقعیت ژئوپلیتیکی ایران و قرقیزستان، بهره‌گیری از ظرفیت‌های حمل‌ونقلی را زمینه‌ای مستعد برای افزایش حجم مبادلات تجاری دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: ایران افزون بر مأموریت‌های سیاسی، مسئولیت مهمی در پیشبرد دیپلماسی اقتصادی دارند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تأکید بر اشتراکات فرهنگی و تاریخی، بر اهمیت جایگاه لبنان در سیاست خارجی و منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران و نقش آن در تحکیم صلح و ثبات منطقه‌ای تأکید کرد و گفت: پیوندی قلبی و فرهنگی میان دو ملت ایران و لبنان برقرار است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور بر اعلام آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای نهایی‌سازی «سند مشارکت جامع راهبردی» با ارمنستان تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» تخت‌روانچی با اشاره به برگزاری سومین دور مذاکرات ایران و آمریکا در روز پنجشنبه گفت: آماده‌ایم هرچه سریع‌تر به توافق برسیم. هر کاری که لازم باشد انجام خواهیم داد تا این اتفاق رخ دهد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس جمهور در جمع فعالان اقتصادی، بازار و بخش خصوصی، با توصیف درخشش فعالان بخش خصوصی در ایام جنگ ۱۲ روزه، تعامل خوب فعالان اقتصادی، سازمان‌ها، اتحادیه‌ها و اصناف را یک ضرورت دانست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است