سیاسی 09:34 - 07 تیر 1401
نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در نشست علنی امروز پارلمان گزارش این کمیسیون در مورد تقاضای تحقیق و تفحص از شستا را قرائت کرد.

دلایل تحقیق و تفحص از «شستا»

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، شهباز حسن پور بیگلری نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در جلسه علنی امروز سه شنبه 7 تیر پارلمان در تشریح گزارش کمیسیون اقتصادی در رابطه با این تقاضای تحقیق و تفحص اظهار داشت: بررسی وضعیت مدیریت اقتصادی، مالی، اداری و حقوقی شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی و شرکتهای زیر مجموعه آن محور اصلی این طرح است.

وی با اشاره به محورهای فرعی این طرح تحقیق و تفحص گفت: بررسی مدیریت مالی و سرمایه گذاری شرکت های زیر مجموعه، فرایند خرید و فروش داخلی و خارجی، خرید و فروش دارایی ها و نحوه رعایت صرفه و صلاح شرکت، اجاره دارایی ها، اخذ تسهیلات و نحوه پرداخت به شرکت های تابعه و اخذ تضامین بازپرداخت، چگونگی انجام حواله های ارزی و ... و تخلفات ناشی از آن، بررسی نحوه انتصابات و بررسی تناسب ترکیب اعضاء هیات مدیره ها در برخی از شرکت ها از لحاظ تحصیلات و تجربه کاری متناسب با فعالیت اجرایی شرکت، نحوه بکار گیری مشاوران، عضویت اعضای هیات مدیره ها به صورت همزمان در شرکتهای مختلف، بررسی ضوابط حقوق و مزایای معاونان، مشاوران و مدیران شرکت ها و تخلفات ناشی از آن از دیگر محورهای این طرح تقیق و تفحص است.

نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس خاطر نشان کرد: همچنین بررسی مدیریت بخش حقوقی شرکت های زیر مجموعه شستا و تعداد دعاوی حقوقی، فرایند دعاوی و نحوه صرف هزینه‌های وکالت و نتایج مالی دعاوی حقوقی به نفع شستا، بررسی انتصاب مدیران حقوقی متمرکز از طریق معاونت حقوقی شرکت شستا و اخراج کارشناسان حقوقی مستقل نیز در این طرح آمده است.

انتهای پیام/


11607433
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد انتخابات کشور با تاکید بر اینکه به مشارکت اجتماعی در جامعه ایران بالاست، گفت: برخلاف تصویرسازی‌های القایی، میل به مشارکت اجتماعی در جامعه ایران بالاست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از نهم دی به عنوان تقویت گفتمان پایدار در حیات سیاسی و اجتماعی کشور یاد کرد و از برپایی این مراسم در میدان امام حسین (ع) تهران خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رهبر معظم انقلاب درگذشت مرحوم آیت‌الله شفیعی از علمای خوزستان را مشاهده می‌کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در کنفرانس بین‌المللی «سپهبد حاج قاسم سلیمانی؛ دیپلماسی و مقاومت» حضور یافت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور با اشاره به برنامه وزارت کشور برای برگزاری انتخابات هفتمین دوره شورا‌های اسلامی شهر و روستا اظهار کرد: برگزاری انتخابات تمام الکترونیک فصل جدیدی در تاریخ انتخابات است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید افزایش ۴۰ درصدی هزینه‌های دولت باعث افزایش تورم می‌شود و حقوق کارکنان هم نصف این میزان افزایش پیدا کرده لذا مجلس به این امر اعتراض جدی دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه به رسمیت شناختن سومالی‌لند از سوی رژیم صهیونیستی را امری کاملا بی معنی دانست و گفت: هیچ کشوری این موضوع را تایید نکرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: به دنبال مذاکره‌ای هستیم که معقول باشد و منافع ملت ایران را در نظر داشته باشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پیامی درگذشت روحانی خدوم و پرتلاش مرحوم حجت‌الاسلام صالحی‌منش را تسلیت گفتند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای با گرامیداشت سالگرد حماسه ۹ دی، دشمنان را از هرگونه خطای محاسباتی برحذر داشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است