اقتصادی 18:43 - 15 تیر 1399
بر اساس مشاهدان میدانی از بازار ارز که این روزها روند افزایشی را گذرانده و امروز هم در نوسان بوده، ارز به قیمت دولتی در صرافی‌ها کم‌یاب شده و عمدتا صرافی‌های از خرید و فروش ارز امتناع می‌کنند و در صورت فروش نرخ آنها به نرخ دلالان نزدیک است.

ایست خرید و فروش ارز مقابل صرافی‌ها!

بر اساس مشاهدان میدانی از بازار ارز که این روزها روند افزایشی را گذرانده و امروز هم در نوسان بوده، ارز به قیمت دولتی در صرافی‌ها کم‌یاب شده و عمدتا صرافی‌ها از خرید و فروش ارز امتناع می‌کنند و در صورت فروش، نرخ آنها به نرخ دلالان نزدیک است.

به گزارش ایسنا، طی روزهای اخیر نرخ ارز از روند افزایشی دست برنداشته و امروز هم به این روند ادامه داد اما وضعیت خرید و فروش در بازار کم‌رمق است. گرچه همچنان خریدارانی هستند که برای خرید ارز در سایت صرافی ثبت‌نام کرده و در صف می‌ایستند، اما بیشتر صرافی‌ها نوشته‌اند که "خرید و فروش ارز نداریم" تا زحمت پرسش و پاسخ درباره ارز را به خود ندهند.

این در حالی است که صرافی باید نسبت به تامین ارز برای تقاضای واقعی مانند خرید ارز درمان و دانشجویی و سایر مورادی که بانک مرکزی اعلام کرده است، اقدام کند اما صرافی‌ها عنوان می‌کنند ارزی در اختیار ندارند. با وجود این، اگر مشتری حاضر به پرداخت به قیمت بازار و دلالان باشد، آنگاه صرافی استقبال کرده و هر چه ارز بخواهد در اختیارش قرار می‌دهد، آن هم در شرایطی که بر اساس قانون، فروش و معاملات این‌ چنینی ارز در صرافی ممنوع است. اما دلال‌های فردوسی مثل همیشه مایل به خرید و فروش هستند.

بر اساس گزارش میدانی ایسنا، البته قیمت‌ها متفاوت و بین ۲۱ هزار و ۵۰۰ تا ۲۲ هزار تومان در نوسان است و با وجود افزایش قیمت‌ها در مقایسه با روز گذشته، نرخ فعلی نسبت به ساعات ابتدایی صبح‌ کاهش یافته است.

یکی از فروشندگان غیررسمی درباره قیمت ارز به ایسنا می‌گوید "صرافی دولتی اگر دلاری داشته باشد، به قیمت ۲۱ هزار و ۸۰۰ تومان می‌فروشد اما اگر بخواهید از این صرافی‌ها ارزی بگیرید، باید از صبح بیایید و در صف منتظر بمانید".

فروشنده دیگری می‌گوید" امروز قیمت‌ها رو به کاهش بوده است. او درباره پیش‌بینی خود از بازار ارز می‌گوید که "نمی‌داند سقف و کف این قیمت‌ها کجاست".

همچنین فروشنده دیگری در پاسخ به اینکه قیمت‌ها افزایشی است یا کاهشی می‌گوید "هیچ چیز معلوم نیست. قیمت‌ها امروز کاهش داشته و به نظر نمی‌رسد که دلار از این گران‌تر شود".

ارز دولتی نداریم

صرافی‌ها اما در پاسخ به درخواست برای فروش ارز، اعلام می‌کنند که "ارزی ندارند".

یکی از صرافان درباره اینکه چرا ارز نمی‌فروشید، می‌گوید "باید از مردم ارز بخریم که بتوانیم بفروشیم و امروز خریدی نداشتیم".

صرافی دیگری می‌گوید "فروش نداریم، ارز توزیع نشده و ارز نیست".

یکی دیگر از صرافی‌ها که بر تابلوی قیمت‌هایش، قیمت‌ خرید دلار امریکا را ۲۱ هزار و ۴۵۰ تومان و قیمت فروش را ۲۱ هزار و ۵۵۰ تومان اعلام کرده، می‌گوید که "قیمت فروش ۲۲ هزار تومان است" و در پاسخ به اینکه چرا قیمت اعلامی با آنچه نوشته شده متفاوت است، می‌گوید که "۲۲ هزار تومان قیمت بازار آزاد است و صرافی‌ها نمی‌توانند ارز دولتی که معادل ۲۰۰۰ یورو برای هر فرد در طول سال است، بفروشند".

مقابل برخی از صرافی‌ها هم صفی تشکیل شده است که یکی از آنها اعلام می‌کند "برای خرید از این صرافی باید ساعت 15 به سایت مراجعه و ثبت‌نام کنید". قیمت فروش ارز در این صرافی هم چندان با دلال‌ها تفاوتی ندارد و دلار را ۲۱ هزار و ۶۵۰ تومان و یورو را ۲۴ هزار تومان می‌فروشد.

قیمت خرید سکه هم در تابلوی صرافی‌ها، از ۱۰ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان تا ۱۰ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان متفاوت است.

فروش سکه تمام هم به ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسیده است. خرید نیم‌سکه نیز پنج میلیون و ۱۰۰ هزار تومان و فروش نیم‌سکه پنج میلیون و ۳۰۰ هزار تومان است. ربع‌سکه نیز با قیمت دو میلیون و ۷۵۰ هزار تومان برای خرید و با قیمت سه میلیون و ۵۰ هزار تومان برای فروش اعلام شده است.

در این میان دلال‌های میدان فردوسی درصورتی که متوجه خریدار یا فروشنده بودن مشتری شوند، قیمت‌های خود را اعلام می‌کنند؛ اگرچه این فروشندگان آینده‌ای از بازار ارز متصور نیستند و هر کدام پیش‌بینی‌های نامطمئن خود را اعلام می‌کنند، اما فصل مشترک حرف‌هایشان این است که فردای بازار ارز مشخص نیست و کما اینکه قیمت‌ها در این بازار، ساعتی و لحظه‌ای تغییر می‌کند.

انتهای پیام


10604600
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنا به اعلام بانک مرکزی، سهمیه تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال‌زایی موضوع جزء (۲-۷) بند (ب) تبصره ۱۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور و توزیع نهادی آن با مبلغ کل ۶۰ همت به ۲۰ بانک عامل ابلاغ شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مرکز مبادله گفت: از ابتدای سال تاکنون، ۲۸ جلسه حراج شمش طلا در مرکز مبادله ایران برگزار شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۲۶ شهریور ماه ثابت و در سطح ۲۳.۹۹ درصد باقیماند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رصد بازار نشان می‌دهد؛ برداشت برنج منجر به کاهش این محصول پرمصرف در بازار نشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: وزیر جهاد کشاورزی به‌عنوان رئیس شورای قیمت‌گذاری مسئول تعیین تکلیف به‌موقع این مسئله است، به‌ویژه درباره گندم که محصولی استراتژیک است و باید در اولویت قرار گیرد. در مورد گندم باید نرخ‌گذاری و نحوه خرید تضمینی س...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت گفت: موافقت‌نامه‌های تجاری، از جمله حذف ۸۷ درصدی تعرفه‌ها در چارچوب شانگهای و توافق‌نامه‌های دوجانبه با کشورهایی مانند چین، روسیه و پاکستان، به توسعه روابط تجاری و اقتصادی کمک شایانی می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق ایران با توجه به داده‌های پژوهشی، توسعه بر محور مزیت‌های بومی را مورد توجه قرار داد و تکمیل زنجیره ارزش و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی وابسته به کشاورزی را پیشنهاد داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر امور عملیات راهداری، ماشین‌آلات و مدیریت بحران سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: با آماده‌سازی ماشین‌آلات راهداری، تجهیزات، راهدارخانه‌ها و انبار‌های شن و نمک مهیای آغاز طرح راهداری زمستانی در کشور می‌شویم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که بسیاری از متقاضیان سالیان سال چشم انتظار تحویل واحدهای نهضت ملی مسکن خود بودند و در همین راستا هم آورده های خود را تکمیل کرده اند اما هنوز واحدی تحویل نگرفته اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص شرایط بازار نکاتی را مطرح کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است