اقتصادی 21:57 - 06 تیر 1401
مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی گفت: برای تامین ناوگان اگر معطل خرید خارجی باشیم، فرصت را از دست می‌دهیم در این راستا با همکاری سازندگان داخلی، برای کشتیرانی جنوب برنامه ساخت ۴ فروند شناور اقیانوس‌پیما را برنامه ریزی کردیم.

سفارش ساخت چهار فروند شناور اقیانوس پیما به تولیدکنندگان داخل

به گزارش خبرگزاری فارس محمدرضا مدرس خیابانی بعد از ظهر امروز در مراسم روز جهانی دریانوردی بیان کرد: حضور کشتیرانی ایران در اقصی‌نقاط دنیا نشان از اقتدار ایران دارد و امروز با افتخار می‌گوییم در همه دنیا حضور و تردد داریم.

وی افزود: شرکت کشتیرانی در بخش کانتینری چهاردهمین خط بزرگ دنیا و در خاورمیانه نیز بزرگ‌ترین خط کشتیرانی است و در حمل فله، محموله کانتینری و بانکرینگ فعالیت داریم.

مدیرعامل شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی گفت: سال گذشته رکوردهای تاریخی را ثبت کردیم و توانستیم ۲۷ میلیون تن کالا را جابه‌جا کنیم که رشد ۴۷ درصدی نسبت به سال قبل داشت.

مدرس خیابانی توضیح داد: تا دو سال پیش حدود ۶۷۹ دریانورد فعال بر روی کشتی‌های ایران، خارجی بودند اما امروز همه دریانوردان بر روی کشتی‌های ما ایرانی هستند و افتخار ناوبری و راهبری کشتی‌های ما را دارند.

وی اظهار کرد:۸۰۰ جوان علاقه‌مند به دریانوردی را در سال اخیر جذب کردیم و توانستیم حضور کارکنان خارجی را روی کشتی‌های ایران را حذف کنیم.

مدیرعامل شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی گفت: با کاهش بسزای کرونا امکانی فراهم شده تا خانواده دریانوردان روی کشتی مستقر شوند و اکنون شرایط پذیرش خانواده‌های دریابانان وجود دارد.

مدرس خیابانی اضافه کرد: به دلیل محدودیت تامین شناور از خارج، با مشکلات زیادی مواجهیم، اما رویکرد ما استفاده از توانمندی‌های ساخت داخل برای تامین شناور است.

وی اظهار کرد: برای کشتیرانی در دریای خزر قرارداد ۴ فروند شناور با سازندگان داخلی منعقد و امضا شده است، همچنین تا ۲ سال آینده  ۱۶ درصد ظرفیت کشتیرانی خزر اضافه خواهد شد.

مدیرعامل شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی گفت: اگر معطل خرید خارجی بمانیم، فرصت را از دست می‌دادیم اما با ساخت این ۴ فروند تا ۲ سال آینده ۱۶ درصد به ظرفیت ناوگان کشتیرانی در شمال اضافه می‌شود و هم‌زمان ماموریت حمل‌ونقل در کریدور شمال - جنوب افزایش خواهد یافت.

مدرس خیابانی گفت: برای کشتیرانی جنوب هم برنامه ساخت تا ۴ فروند شناور اقیانوس‌پیما را برنامه ریزی کردیم.

وی تصریح کرد: با حضور جوانان دانش بنیانی در شرکت کشتیرانی اخیراً از یک حمله سایبری جلوگیری شده است. 

انتهای پیام/


11607167
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ایران با یک درصد وسعت جهان به تنهایی ۷.۷ درصد فرسایش خاک جهان را به خود اختصاص داده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بهبود فضای کسب و کار و برقراری عدالت مالیاتی و برچیده شدن بساط سوداگران تنها بخشی از مزیت‌های صدور صورتحساب‌های الکترونیکی است که از درابتدای دی ماه اجرایی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: بنابر آمار بالای ۹۰ درصد کشت گندم در استان‌های غرب و شمال غرب انجام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس، با تأکید بر اهمیت اجرای قانون مالیات بر سوداگری گفت: این مالیات نقش موثری در تنظیم روابط اقتصادی کشور و مهار فعالیت‌های مخرب سفته‌بازانه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از تداوم آلودگی هوا در کلان‌شهر‌ها تا اواسط هفته ادامه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قرعه‌کشی عرضه خودرو‌های وارداتی (مربوط به عرضه شماره دهم) امروز انجام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت گفت:تولید فولاد خام در ایران به حدود ۳۱.۴ میلیون تن رسید که رشد ۲.۲ درصدی را به خود اختصاص داده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت با بیان اینکه ۹۵ درصد تجهیزات ثابت پتروشیمی بومی‌سازی شده است، گفت: واردات ۲ میلیارد تجهیزات صنعت پتروشیمی، لزوم ورود فناوری ایرانی برای بومی‌سازی این تجهیزات را نمایان می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک گردشگری با ثبت سود خالص ۹.۶ همت و رشد ۱۱۱۰ درصدی سودآوری در دوره شش‌ماهه منتهی به ۳۱ شهریور ۱۴۰۴، نسبت کفایت سرمایه خود را نیز به ۵.۳ درصد افزایش داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه، هوشمندسازی نظام مالیاتی و استفاده صد درصدی از صورت‌حساب الکترونیک را گامی مهم در جهت تحقق عدالت مالیاتی و شفافیت اقتصادی دانست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است