اقتصادی 21:57 - 06 تیر 1401
مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی گفت: برای تامین ناوگان اگر معطل خرید خارجی باشیم، فرصت را از دست می‌دهیم در این راستا با همکاری سازندگان داخلی، برای کشتیرانی جنوب برنامه ساخت ۴ فروند شناور اقیانوس‌پیما را برنامه ریزی کردیم.

سفارش ساخت چهار فروند شناور اقیانوس پیما به تولیدکنندگان داخل

به گزارش خبرگزاری فارس محمدرضا مدرس خیابانی بعد از ظهر امروز در مراسم روز جهانی دریانوردی بیان کرد: حضور کشتیرانی ایران در اقصی‌نقاط دنیا نشان از اقتدار ایران دارد و امروز با افتخار می‌گوییم در همه دنیا حضور و تردد داریم.

وی افزود: شرکت کشتیرانی در بخش کانتینری چهاردهمین خط بزرگ دنیا و در خاورمیانه نیز بزرگ‌ترین خط کشتیرانی است و در حمل فله، محموله کانتینری و بانکرینگ فعالیت داریم.

مدیرعامل شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی گفت: سال گذشته رکوردهای تاریخی را ثبت کردیم و توانستیم ۲۷ میلیون تن کالا را جابه‌جا کنیم که رشد ۴۷ درصدی نسبت به سال قبل داشت.

مدرس خیابانی توضیح داد: تا دو سال پیش حدود ۶۷۹ دریانورد فعال بر روی کشتی‌های ایران، خارجی بودند اما امروز همه دریانوردان بر روی کشتی‌های ما ایرانی هستند و افتخار ناوبری و راهبری کشتی‌های ما را دارند.

وی اظهار کرد:۸۰۰ جوان علاقه‌مند به دریانوردی را در سال اخیر جذب کردیم و توانستیم حضور کارکنان خارجی را روی کشتی‌های ایران را حذف کنیم.

مدیرعامل شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی گفت: با کاهش بسزای کرونا امکانی فراهم شده تا خانواده دریانوردان روی کشتی مستقر شوند و اکنون شرایط پذیرش خانواده‌های دریابانان وجود دارد.

مدرس خیابانی اضافه کرد: به دلیل محدودیت تامین شناور از خارج، با مشکلات زیادی مواجهیم، اما رویکرد ما استفاده از توانمندی‌های ساخت داخل برای تامین شناور است.

وی اظهار کرد: برای کشتیرانی در دریای خزر قرارداد ۴ فروند شناور با سازندگان داخلی منعقد و امضا شده است، همچنین تا ۲ سال آینده  ۱۶ درصد ظرفیت کشتیرانی خزر اضافه خواهد شد.

مدیرعامل شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی گفت: اگر معطل خرید خارجی بمانیم، فرصت را از دست می‌دادیم اما با ساخت این ۴ فروند تا ۲ سال آینده ۱۶ درصد به ظرفیت ناوگان کشتیرانی در شمال اضافه می‌شود و هم‌زمان ماموریت حمل‌ونقل در کریدور شمال - جنوب افزایش خواهد یافت.

مدرس خیابانی گفت: برای کشتیرانی جنوب هم برنامه ساخت تا ۴ فروند شناور اقیانوس‌پیما را برنامه ریزی کردیم.

وی تصریح کرد: با حضور جوانان دانش بنیانی در شرکت کشتیرانی اخیراً از یک حمله سایبری جلوگیری شده است. 

انتهای پیام/


11607167
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: علی رغم وعده مسئولان مبنی بر آنکه نهاده در بنادر شمال و جنوب موجود است، اما کماکان با کمبود نهاده در واحد‌ها رو‌به‌رو هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز شنبه ۱ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: اگر برنج پاکستانی در شبکه توزیع اصناف قرار بگیرد، نوسانات بازار فروکش می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با برنامه ریزی‌های صورت گرفته برای نخستین بار پرواز‌های منظم تجاری به شارجه امارات از پنج شهر تهران، قشم، لار، بندرعباس و اهواز از ۱۷ آذر ماه از طریق شرکت هواپیمایی داخلی انجام خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی گفت: از ابتدای دولت چهاردهم، میزان تولید بنزین و نفت‌گاز در مقایسه با مدت مشابه قبل به ترتیب ۴.۳ و ۴.۷ میلیون لیتر در روز افزایش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: ترانزیت ۱۹ میلیون و ۳۳۰ هزار تُن کالا از طریق ناوگان حمل‌ونقل کالا طی یک سال گذشته انجام شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت گفت: از بازیافت پانصد هزار خودروی فرسوده، ۲۰۰ هزار تن فولاد و ۱۵ هزار تن آلومینیوم بدست آمد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ساماندهی شهری ایران از قرار گرفتن واحد‌های نوساز بافت‌های فرسوده در اولویت خرید یا تهاتر با اراضی دولتی برای اجرای طرح اجاره‌داری حرفه‌ای خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی با تشریح برنامه‌های این وزارتخانه، واگذاری اراضی آماده‌سازی‌شده برای مشمولان قانون جوانی جمعیت را از مهم‌ترین اقدامات اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان توسعه تجارت به رئیس گمرک اعلام کرد که برای دارندگان کارت‌های بازرگانی فاقد رتبه‌بندی، یک مهلت یک‌هفته‌ای دیگر جهت انجام صادرات بدون تودیع ضمانت‌نامه بانکی تعیین شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است