اجتماعی 16:11 - 11 آذر 1398
رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران خبرداد
رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران با اشاره به استقرار ۱۶ درصد جمعیت کل کشور در استان تهران گفت: مساحت استان تهران تنها یک درصد از مساحت کل کشور را در برمی‌گیرد.

استقرار ۱۶ درصد جمعیت کشور در استان تهران

به گزارش ایسنا، زهرا صدراعظم نوری در همایش تخصصی آب، فضای سبز و مدیریت شهری که امروز در سالن ایران زمین شورای شهر تهران برگزار شد، گفت: در صورتی که روند کنونی استفاده از آب در کشور ادامه داشته باشد در سال ۱۴۰۰ با پیش بینی ۹۰ میلیون نفر جمعیت نیازمند ۱۳۰ میلیارد متر مکعب آب هستیم که این موضوع کشور را با چالش‌های بسیاری رو به ور می‌کند.

وی افزود: در مورد شهر تهران ما با تراکم جمعیتی بالایی مواجه هستیم. لذا تهران از حساسیت‌ ویژه‌ای برخوردار است. به‌طورقطع، منابع آبی و بهره گیری از آن‌ها به‌صورت مستقیم و غیر مستقیم در فعالیت‌های شهری به ویژه در حوزه فضای سبز و تامین حداقل سرانه‌ها تاثیرگذار است.

این عضو شورای شهر تهران در ادامه گفت: در دهه حاضر نبود تعادل در چرخه‌های آبی را شاهدیم که بخش عمده‌ آن ناشی از اقدامات انسانی و مدیریتی است. همین عدم تعادل باعث تاثیر بر شرایط آب و هوایی شده است و تغییرات اقلیمی را به همراه دارد.

وی ادامه داد: تا سال ۲۰۴۰ میلادی شاهد نقطه تلاقی بین میزان مصرف آب و مقدار منابع آبی قابل دسترس و همینطور تلاقی دیگری در مقیاس منطقه‌ای خواهیم بود. میزان مصرف آب در سطح بین‌المللی نشان از وقوع یک بحران در این حوزه را دارد و اگر روند مصرف آب به همین شکل ادامه داشته باشد به‌طور قطع چالش‌های بسیاری پیشرو خواهد بود.

صدراعظم نوری تاکید کرد: اصلاح هدفمند رویکردها در نگهداشت فضای سبز یکی از راهکارهای موجود است که باید به آن‌ها توجه جدی داشته باشیم.

رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود با تاکید بر این که امروز به دلیل مشکلات حوزه آب تنش‌ها در تامین منابع آبی برای فضای سبز بیش از پیش شده است،گفت: به‌طور قطع با این شرایط مدیریت هر چه بهتر منابع آبی اولویت بیشتری نسبت به گذشته پیدا کرده است. در کشورهای اروپایی که دارای اقلیم معتدل هستند سرانه فضای سبز ۱۰ تا ۵۰ متر است اما این سرانه در ایران بین ۷ تا ۱۴ متر است. لذا ما باید سیاست‌های خود را در جهت جلوگیری از هدر رفت آب تغییر دهیم و مولفه‌های بسیاری در مدیریت خود دخیل کنیم.

صدراعظم نوری در پایان اظهارکرد: تلاش‌های زیادی در سال‌های اخیر انجام و در حوزه توسعه فضای سبز گام‌های موثری برداشته شده است اما در همین سال‌ها شاهد از بین رفتن فضای سبز نیز بوده‌ایم. شورای شهر تهران در حوزه حفظ فضای سبز اقدامات بسیاری انجام داده که یکی از بارزترین آن‌ها لغو مصوبه برج- باغ‌ها بوده است همچنین موضوعاتی که در کمیسیون ماده ۷ نیز مورد بررسی قرار گرفته  تصمیم گیری در جهت حفظ محیط زیست بوده است. در حقیقت شورا و شهرداری تهران مبادرت به شهر فروشی نمی‌کنند و در جهت اهداف محیط زیستی حرکت کرده‌اند.

انتهای پیام


10307607
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از برخورد سه دستگاه اتوبوس و یک دستگاه مینی‌بوس در بزرگراه همدانی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزیر دادگستری گفت: بر اساس مصوبه اخیر کمیته انتقال محکومین وزارت دادگستری، شرایط و امکان انتقال ۳۸۰ نفر از محکومین افغانستانی به کشورشان مهیا شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های داخلی برای توسعه حمل‌ونقل عمومی، بر همکاری نزدیک مدیریت شهری و صنعت خودروسازی برای نوسازی ناوگان و کاهش آلودگی هوا تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: آنچه در قانون اساسی تحت عنوان مدیریت یکپارچه شهری پیش بینی شده؛ هنوز به مرحله اجرا در نیامده و امیدواریم با اصلاحات مجلس، همراه با قانون شورا‌ها شاهد انجام آنها باشیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت با حضور در عرفات، مزدلفه و منا، بر ضرورت اصلاح فرآیند‌های اجرایی و بهبود مشکلات گذشته و رفع نواقص پیش از موسم حج تمتع ۱۴۰۵ تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل کمیته امداد استان تهران گفت: رویکرد ما در استان تهران، تحولی و مبتنی بر کار جهادی و شبانه‌روزی خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه تهران بزرگ با اشاره به وقوع بارش‌های پیش‌رو، از رانندگان خواست با سرعت مطمئنه، فاصله طولی مناسب و احتیاط کامل حرکت کنند تا از بروز حوادث ناگوار جلوگیری شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امنیتی و انتظامی فرمانداری تهران از اتخاذ تدابیر لازم برای برگزاری باشکوه مراسم تشییع پیکر‌های مطهر ۳۰۰ شهید گمنام خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار تهران از آغاز ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا، از ۲۴ تا ۳۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ خبر داد و تأکید کرد: تمام مدیران مشمول ماده ۴۱ باید حداقل سه ماه پیش از ثبت‌نام استعفا دهند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل ترافیک شهر تهران اعلام کرد: هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است