اجتماعی 16:11 - 11 آذر 1398
رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران خبرداد
رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران با اشاره به استقرار ۱۶ درصد جمعیت کل کشور در استان تهران گفت: مساحت استان تهران تنها یک درصد از مساحت کل کشور را در برمی‌گیرد.

استقرار ۱۶ درصد جمعیت کشور در استان تهران

به گزارش ایسنا، زهرا صدراعظم نوری در همایش تخصصی آب، فضای سبز و مدیریت شهری که امروز در سالن ایران زمین شورای شهر تهران برگزار شد، گفت: در صورتی که روند کنونی استفاده از آب در کشور ادامه داشته باشد در سال ۱۴۰۰ با پیش بینی ۹۰ میلیون نفر جمعیت نیازمند ۱۳۰ میلیارد متر مکعب آب هستیم که این موضوع کشور را با چالش‌های بسیاری رو به ور می‌کند.

وی افزود: در مورد شهر تهران ما با تراکم جمعیتی بالایی مواجه هستیم. لذا تهران از حساسیت‌ ویژه‌ای برخوردار است. به‌طورقطع، منابع آبی و بهره گیری از آن‌ها به‌صورت مستقیم و غیر مستقیم در فعالیت‌های شهری به ویژه در حوزه فضای سبز و تامین حداقل سرانه‌ها تاثیرگذار است.

این عضو شورای شهر تهران در ادامه گفت: در دهه حاضر نبود تعادل در چرخه‌های آبی را شاهدیم که بخش عمده‌ آن ناشی از اقدامات انسانی و مدیریتی است. همین عدم تعادل باعث تاثیر بر شرایط آب و هوایی شده است و تغییرات اقلیمی را به همراه دارد.

وی ادامه داد: تا سال ۲۰۴۰ میلادی شاهد نقطه تلاقی بین میزان مصرف آب و مقدار منابع آبی قابل دسترس و همینطور تلاقی دیگری در مقیاس منطقه‌ای خواهیم بود. میزان مصرف آب در سطح بین‌المللی نشان از وقوع یک بحران در این حوزه را دارد و اگر روند مصرف آب به همین شکل ادامه داشته باشد به‌طور قطع چالش‌های بسیاری پیشرو خواهد بود.

صدراعظم نوری تاکید کرد: اصلاح هدفمند رویکردها در نگهداشت فضای سبز یکی از راهکارهای موجود است که باید به آن‌ها توجه جدی داشته باشیم.

رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود با تاکید بر این که امروز به دلیل مشکلات حوزه آب تنش‌ها در تامین منابع آبی برای فضای سبز بیش از پیش شده است،گفت: به‌طور قطع با این شرایط مدیریت هر چه بهتر منابع آبی اولویت بیشتری نسبت به گذشته پیدا کرده است. در کشورهای اروپایی که دارای اقلیم معتدل هستند سرانه فضای سبز ۱۰ تا ۵۰ متر است اما این سرانه در ایران بین ۷ تا ۱۴ متر است. لذا ما باید سیاست‌های خود را در جهت جلوگیری از هدر رفت آب تغییر دهیم و مولفه‌های بسیاری در مدیریت خود دخیل کنیم.

صدراعظم نوری در پایان اظهارکرد: تلاش‌های زیادی در سال‌های اخیر انجام و در حوزه توسعه فضای سبز گام‌های موثری برداشته شده است اما در همین سال‌ها شاهد از بین رفتن فضای سبز نیز بوده‌ایم. شورای شهر تهران در حوزه حفظ فضای سبز اقدامات بسیاری انجام داده که یکی از بارزترین آن‌ها لغو مصوبه برج- باغ‌ها بوده است همچنین موضوعاتی که در کمیسیون ماده ۷ نیز مورد بررسی قرار گرفته  تصمیم گیری در جهت حفظ محیط زیست بوده است. در حقیقت شورا و شهرداری تهران مبادرت به شهر فروشی نمی‌کنند و در جهت اهداف محیط زیستی حرکت کرده‌اند.

انتهای پیام


10307607
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مدیریت بحران کشور گفت: برداشت بی‌رویه از آبخوان‌ها، خشکسالی و تغییرات اقلیمی، بیشترین اثر را بر استان‌های خراسان رضوی، اصفهان و جنوب کرمان داشته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام‌خمینی (ره) گفت: سال آینده دانش‌آموزان تحت پوشش این نهاد از پشتیبانی خوابگاه‌ها و پرداخت هزینه رفت‌وآمد بهره‌مند خواهند شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادگستری استان تهران با ارسال پیامکی اعلام کرد فروش هرگونه مواد دخانی از جمله سیگار، تنباکو و قلیان به افراد زیر ۱۸ سال ممنوع است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ثبت اسناد و املاک کشور سامانه‌ای را با هدف ثبت و رسیدگی به ادعا‌های مرتبط با املاک فاقد سند رسمی فعال کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سر کلانتر دهم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری یک مامور قلابی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سر کلانتر پنجم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارق خودرو و لوازم خودرو در یک عملیات پلیسی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: تهران، خانه بزرگانی است که هر یک نقشی مهم در شکل‌گیری هویت این شهر داشته‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در دیدار با خانواده شهید آروین محمدی از شهدای حمله رژیم صهیونیستی به زندان اوین، ضمن ابلاغ سلام مقام معظم رهبری و رئیس‌جمهور به این خانواده، مقام شهادت را عزتی جاودانه دانست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار تهران تأکید کرد: نقش کلیدی آموزش و پرورش در اجرای انتخابات پایتخت، خصوصاً نخستین دوره برگزاری انتخابات تمام‌الکترونیک و تناسبی، غیرقابل جایگزین است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس عملیات ویژه پلیس راه راهور فراجا، از توقیف یک دستگاه خودروی سمند نقره‌ای حامل ۱۳۰۰ لیتر نفت سفید قاچاق در محور کرمان به ماهان خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است