اجتماعی 17:45 - 07 اسفند 1399

افتتاح ۸ بازار جدید میوه و تره بار در پایتخت

به گزارش خبرگزاری مهر، سید سعید راد درباره توسعه بازارهای میوه و تره‌بار اظهار داشت: در پاسخ به مطالبات شهروندان و با حمایت شهردار محترم تهران و شورای اسلامی شهر تهران افتتاح ۸ بازار جدید میوه و تره‌بار افتتاح می‌شود.

وی افزود: این ۸ بازار جدید، مجموعاً جمعیتی بیش از ۳۵۰ هزار نفر از شهروندان ساکن محلاتی را که این بازارها در آن‌ها قرار دارند، تحت پوشش قرار می‌دهند.

وی با اشاره به این‌که این ۸ بازار شامل بازارهای ارم تجریش در شمال تهران، نوبنیاد در شمال‌شرق تهران، شهرک قدس در شمال‌غرب تهران، فرحزاد در غرب تهران، جرجانی در جنوب‌غرب تهران، امامت در شرق تهران، هاشمی در جنوب‌شرق تهران و راه‌آهن در محدوده مرکزی پایتخت است، اظهار کرد: لازم می‌دانم از شهرداران مناطق یک، دو، نه، یازده، سیزده و پانزده که زمین‌های مورد نیاز برای احداث این بازارها را در اختیار سازمان مدیریت میادین قرار دادند، قدردانی کنم.

راد با اعلام این‌که بازارهای میوه و تره‌بار به‌صورت مستقیم با معیشت شهروندان سروکار دارند و تاثیر آن‌ها در سبد خرید و سفره خانواده‌ها روزبه‌روز بیشتر می‌شود، تصریح کرد: این بازارها، امکانی برای تهیه میوه و تره‌بار و سایر اقلام و مایحتاج عمومی مورد نیاز شهروندان با کیفیت مطلوب و قیمت مناسب است.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با تأکید بر این‌که بازارهای میوه و تره‌بار به‌محض آماده‌سازی و تکمیل تجهیزات از سوی اهالی محل افتتاح شده و مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرند، خاطرنشان کرد: تمام تلاش خود را به کار گرفته‌ایم تا علاوه بر خدمت‌رسانی جانانه، بی‌منت و بدون وقفه به شهروندان عزیز، نسبت ‌به توسعه کیفی و کمّی بازارهای میوه و تره‌بار از طریق ساخت بازارهای جدید و نوسازی بازارهای موجود اقدام کنیم.


10967102
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» یعقوب اندایش معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان آخرین وضعیت طرح‌های حمایتی کشور را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دفتر سخنگوی فراجا حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها را تکذیب کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت از صدور نخستین ویزای حج تمتع ۱۴۰۵ برای حجاج ایرانی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار رئیس سازمان بهزیستی با رئیس ستاد اجرایی فرمان امام، پیشنهادات گوناگون در خصوص توسعه همکاری‌ها با هدف حمایت از افراد تحت پوشش بهزیستی مطرح شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» چهار عضو رد صلاحیت شده شورای شهر تهران با حضور در فرمانداری نسبت به رد صلاحیت خود اعتراض کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور از اجرای رویکرد جدید این سازمان برای توسعه مشارکت‌های مردمی خبر داد و گفت: با طراحی «زیست‌بوم مشارکت»، ساختارهای تصمیم‌گیری و تعامل با نخبگان، خیرین و نسل جدید تقویت می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از انجام مطالعات تهیه برنامه اسکان اضطراری شهر تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: همه مراجع ذیربط قضایی ملزم و مکلف شده‌اند تا در نحوه محاسبه خسارت تأخیر تأدیه، نَه شاخص ماهانه، که شاخص سالانه را معیار و مبنا قرار دهند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران اعلام کرد: تونل توحید در مسیر جنوب به شمال از نیمه امشب تا صبح فردا به دلیل انجام تعمیرات مسدود خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران از فعالیت ۲۴ ساعته اتوبوسرانی و خدمات‌رسانی مترو تا ساعت ۲۴ خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است