سخنگوی شورای نگهبان: هیچ کس با فشار تایید صلاحیت نشده است/ هیچ تعارفی با کسی نداریم

سخنگوی شورای نگهبان با اشاره به اینکه تلاش ما این است که در رابطه با بررسی صلاحیت ها براساس قانون عمل کنیم افزود: هیچ کس با فشار تایید صلاحیت نشده است و ما نظرات هیات مرکزی را اعلام کردیم.

سخنگوی شورای نگهبان: هیچ کس با فشار تایید صلاحیت نشده است/ هیچ تعارفی با کسی نداریم

به گزارش ایسنا، عباسعلی کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان در حاشیه نماز جمعه امروز که به امامت مقام معظم رهبری برگزار شد، در رابطه با رد صلاحیت برخی نامزدهای انتخابات گفت: طبیعتا آن ها حق اعتراض دارند و اعتراضشان را اعلام کردند، البته برخی ها انتظار دارند که ما چشم پوشی داشته باشیم اما قانون اجازه نمی دهد.

به نقل از صدا و سیما وی گفت: تلاش ما این است که در رابطه با بررسی صلاحیت‌ها براساس قانون عمل کنیم، آنچه که قانون مقرر کرده این است که هیچ تعارفی با کسی نداریم. طبیعتا نسبت به سلایق سیاسی آن‌ها ما نگاهی نداریم و فقط و فقط مستنداتی است که در پرونده ها وجود دارد و با قوانین انتخابات انطباق دارد.

کدخدایی در پاسخ به این سوال که گفته می شود برخی با فشار به شورا تاییدیه گرفته‌اند، خاطر نشان کرد: خیر اینگونه نیست، ما در مرحله گذشته هیات مرکزی و هیات استانی را داشتیم و مرحله کنونی مرحله شورای نگهبان است، اسامی ممکن است  از جهت ترتیبات اداری دیر و یا زود اعلام شود اما آنچه اعلام شده است همگی مصوبات هیات مرکزی و هیات استانی است. در این مرحله هم که امروز در خدمت شما هستیم، مرحله رسیدگی به شکایات است که طبیعتا هر شکایتی باشد بررسی می شود و اگر حقی از کسی تضییع شده باشد طبیعتا احقاق حق خواهد شد.

سخنگوی شورای نگهبان در ادامه گفت: اصلا و ابدا هیچ کس با فشار تایید صلاحیت نشده است و این ها همگی شایعه است، ما نظرات هیات مرکزی را اعلام کردیم که همگی مستند به مدارک قطعی در پرونده های آنان است.

انتهای پیام

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اسلامی ایران به منظور شرکت در اجلاس سران هفدهمین کنفرانس اعضای کنوانسیون تنوع زیستی، وارد ایروان شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» خطیب زاده تأکید کرد: اینکه که ایالات متحده ابرقدرت است، این موضوع مربوط به گذشته است. ایالات متحده باید این واقعیت را بپذیرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه، از آمادگی ایران برای کمک در جهت حل مسالمت‌آمیز مسائل بین عربستان و یمن، خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت نوشت: حضور پزشکیان به‌عنوان نخستین رئیس‌جمهور ایران در اجلاس سران کنوانسیون تنوع زیستی، نشان‌دهنده توجه ویژه ایشان به محیط زیست است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تشریح دستاورد‌های سفر به ارمنستان و حضور در اجلاس‌های بین‌المللی مرتبط با محیط زیست، بر ضرورت حفاظت از تنوع زیستی، مقابله با تخریب محیط زیست و تقویت همکاری‌های منطقه‌ای تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور، بر ضرورت حفاظت از تنوع زیستی، مقابله با تخریب محیط زیست و تقویت همکاری‌های منطقه‌ای تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی از پیگیری مطالبات و موانع معیشتی پرستاران در خانه ملت خبر داد.
سیاسی
«خبرگزاری فارس» آمریکا پیش از انقلاب، درخواست شاه برای خرید موشک «لنس» را رد کرد؛ اما پس از انقلاب اسلامی، ایران با توسعه دانش و صنعت موشکی، به تولید بالستیک‌های نقطه‌زن رسید؛ دستاوردهایی که در عملیات علیه گروه‌های تروریستی، پایگاه‌های آمریکا و رژیم صهیونی...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر امور خارجه ایران امروز (جمعه) اظهار داشت که ایران در تلاش است تا از بروز درگیری جدید با ایالات متحده جلوگیری کند، اما در صورت وقوع رویارویی نظامی، برای هر سناریویی آمادگی دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر امور خارجه ایران گفت که ایران در تلاش است تا از بروز درگیری جدید با ایالات متحده جلوگیری کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است