بین‌الملل 21:45 - 09 مهر 1399
منابع امنیتی به شبکه المنار گفتند، ده‌ها لبنانی، سوری و فلسطینی با داعش بیعت کرده‌اند تا امنیت ملی لبنان را هدف قرار دهند.

افشاگری المنار درباره توطئه داعش علیه امنیت ملی لبنان

به گزارش ایسنا، منابع امنیتی به شبکه المنار گفتند، در نزد این گروه ده‌ها موشک "لاو"، خمپاره، گلوله‌های ب ۷ و بمب‌های دست ساز کشف و ضبط شده که این گروه را برای اقدامی نظیر برپایی امارت در شمال لبنان آماده مقابله می‌کرد.

منابع امنیتی افزودند، تحقیقات روی شناسایی هویت افراد وابسته به داعش متمرکز است و طرح‌هایی که انجام داده‌اند، مشخص شد. از بین این گروه‌ها تعدادی کشته و در حدود ۲۰ تن بازداشت شده‌اند. آن‌ها در گروهک‌های لجستیکی و اجرایی فعال بودند.

انتهای پیام


10742737
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ با نادیده گرفتن محدودیت‌های ایجاد شده توسط دیوان عالی، از وضع تعرفه‌های جهانی جدید بر اساس قانون تجارت ۱۹۷۴ خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا به تصمیم دیوان عالی برای باطل کردن طرح تعرفه‌ها واکنش شدید نشان داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارزش دلار آمریکا پس از چهار روز رشد متوالی، در پی حکم دیوان عالی مبنی بر ابطال تعرفه‌های گمرکی دولت، روند کاهشی به خود گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نشریه آمریکایی می‌گوید که افزایش استقرار نظامی واشنگتن در غرب آسیا هزینه‌های زیادی داشته و با شعار‌های انتخاباتی ترامپ در تضاد است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش حماس با انتقاد از تشدید حملات و تخریب‌های ارتش صهیونیستی در شرق غزه، این اقدامات را نشانه بی‌اعتنایی به رایزنی‌های سیاسی در واشنگتن دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر خارجه روسیه با انتقاد شدید از برلین و وین، خواستار به رسمیت شناختن جنایات جنگ جهانی دوم به عنوان «نسل‌کشی مردم شوروی» شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با وجود محدودیت‌های اعمال شده از سوی رژیم صهیونیستی، ۸۰ هزار فلسطینی در اولین نماز جمعه ماه مبارک رمضان در مسجدالاقصی شرکت کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه انگلیس در آستانه دیدار با همتای آمریکایی خود خواستار رویکرد دیپلماتیک در قبال ایران شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع آلمان ضمن رد پیشنهاد مشارکت در برنامه هسته‌ای فرانسه، تاکید کرد که امنیت اروپا همچنان باید زیر سایه اتمی آمریکا باقی بماند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بدر عبدالعاطی در دیدار با مارکو روبیو و شرکای منطقه‌ای، خواستار خویشتن‌داری و دوری از درگیری نظامی شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است