فرهنگی‌هنری 15:02 - 10 اسفند 1399
دولت مصر پاییز سال آینده میلادی را به عنوان زمان بازگشت به شرایط پیش از شیوع ویروس کرونا برای صنعت گردشگری این کشور پیش‌بینی کرده است.

پاییز ۲۰۲۲؛ چشم‌انداز مصر برای احیای گردشگری

به گزارش ایسنا و به نقل از عرب‌نیوز، «خالد العنانی» وزیر آثار باستانی و گردشگری مصری اعلام کرد گردشگری مصر تا پاییز ۲۰۲۲ به شرایط پیش از شیوع ویروس کرونا بازخواهد گشت.

وزیر آثار باستانی و گردشگری مصر معتقد است بازگشت گردشگری مصر به شرایط پیشین با کمک برنامه‌های واکسیناسیون کشور و تلاش‌ مسوولان برای توسعه دادن محوطه‌های باستان‌شناسی اطراف دریای سرخ و مناطق جنوب «سینا» محقق خواهد شد.

به گفته «العنانی» در سه ماه پایانی ۲۰۲۰، مصر ماهانه بین ۲۷۰ هزار تا ۲۹۰ هزار  گردشگر جذب کرده است.

گردشگری یکی از مهم‌ترین بخش‌های اقتصادی مصر به شمار می‌رود. در سال ۲۰۲۰ بخش گردشگری این کشور چهار میلیارد دلار سود ایجاد کرد؛ این درحالی است که سود حاصل از بخش گردشگری این کشور در سال ۲۰۱۹،  ۱۳.۳ میلیارد دلار اعلام شده بود.

سال گذشته در مجموع حدود ۳.۵ میلیون گردشگر از این کشور بازدید کردند؛ این درحالی است که در سال ۲۰۱۹ آمار سالانه بازدید از مصر ۱۳ میلیون نفر به ثبت رسیده بود.

در اوایل سال ۲۰۲۰ انتظار می‌رفت مصر میزبان بیش از ۱۴ میلیون گردشگر باشد. در سه‌ماهه اول سال ۲۰۲۰ و پیش از شیوع ویروس کرونا و ایجاد محدودیت‌هایی برای گردشگری دو میلیون گردشگر از مصر بازدید کردند.

به گفته مشاور و سخنگوی وزارت گردشگری مصر، این کشور از جولای گذشته تا اوایل ۲۰۲۱ حدود یک میلیون گردشگر جذب کرده است و با این‌که این رقم بزرگی نیست اما می‌تواند در آغاز روند آرام  احیای گردشگری موثر باشد.

انتهای پیام


10970858
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیین معنوی وداع با پیکر مطهر ۱۰۰ شهید گمنام با حضور اقشار مختلف مردم در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث فرهنگی گفت: در حال حاضر سالانه ۱.۰۲ میلیون نفر گردشگر سلامت داریم که ارزیابی ما افزایش این تعداد به ۲ میلیون نفر و درآمد ۶ میلیارد یورویی است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال تاریخی «نیل در خون»، از امشب ۲۸ آبان هر شب از شبکه تماشا پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک مادر شهید در غزه از ۱۴ کودک یتیم سرپرستی می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب‌های «تب ناتمام»، «همسفر آتش و برف» و «خانوم ماه» منتشر شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جلسه ۹۲۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی با حضور اعضا و رؤسای قوای سه‌گانه در محل نهاد ریاست‌جمهوری و با محوریت بررسی سیاست‌های حکمرانی محله‌محور و سازوکار‌های همکاری شورای محله با دستگا‌های اجرایی با تأکید بر نقش مسجد برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تولید نسخه‌های صوتی کتاب‌های «تب ناتمام» و «خانوم ماه» ـ که از آثار برجسته در حوزه ادبیات پایداری به شمار می‌روند ـ در «ایران‌صدا» آغاز شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پروژه فیلم-سریال «تهران الف-شهر بی‌مثال» با پایان فیلمبرداری وارد مرحله تدوین و صداگذاری شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» این روز‌ها برخی برنامه‌های یوتیوبی گفتگومحور مانند «با ضیا» و «رک» توجه بسیاری را به خود جلب کرده‌اند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر موسیقی اعلام کرد که سقف قیمت بلیت کنسرت‌ها یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان و کف قیمت حدود ۲۵۰ هزار تا ۳۰۰ هزار تومان است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است