سیاسی 08:22 - 08 آذر 1400

میراث بودجه‌ای دولت روحانی/ رفع مشکلات زمان‌بر است

محسن زنگنه در گفتگو با خبرنگار مهر، در واکنش به اظهارات اخیر برخی از اصلاح‌طلبان مبنی بر اینکه رئیسی باید گزارش عملکرد ۱۰۰ روزه دولت را ارائه دهد، گفت: حجت‌الاسلام رئیسی هیچ‌گاه ادعا نکرد که بعد از ۱۰۰ روز قرار است تحول اساسی در وضعیت کشور ایجاد شود، اما حسن روحانی اعلام کرده بود که در ۱۰۰ روز مشکلات کشور را رفع می‌کند. بنابراین کسی که وعده‌ای را مطرح می‌کند، باید آن را محقق کند اما رئیسی چنین وعده‌ای نداده است.

وی بیان کرد: رئیسی و دیگر دولتمردان شعار رفع فوری مشکلات را ندادند و بر این اساس نمی‌توان از دولت توقع داشت که به سرعت مشکلات ساختاری کشور را برطرف کند. البته دولت مسیر اصلاح وضعیت کشور را در دستور کار خود قرار داده است و امیدواریم که این مسیر را با قدرت بیشتری پیش ببرد.

نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: برخی از افراد با نگاه سیاسی از دولت مطالبه دارند و خودشان هم به خوبی می‌دانند رفع مشکلاتی که در ۸ سال گذشته و با سوء‌مدیریت دولت سابق به وجود آمده، زمان‌بر است.

در دولت روحانی منابع ارزی کشور مسدود شد

زنگنه با بیان اینکه یکی از مشکلات اساسی دولت فعلی، تأمین منابع ارزی است، متذکر شد: متأسفانه در دولت قبل همه درگاه‌های ورود ارز به کشور به بهانه‌هایی چون FATF بسته و حتی اطلاعات بسیاری از صرافی‌های داخلی به خارج از کشور داده شد. در دولت روحانی بسیاری از منابع ارزی کشور مسدود شد و کمبود منابع ارزی امروز مشکلات زیادی را برای کشور ایجاد کرده است.

وی افزود: همچنین رویکردهای اشتباه در دولت سابق باعث شد که ما ارتباط خود با کشورهای جهان شرق و برخی از همسایگان را از دست دهیم و تمرکز سیاست خارجی روی ارتباط با چند کشور اروپایی باعث شد تا تعامل ایران با بسیاری از کشورهای دنیا دچار مشکل اساسی شود.

کسری بودجه کشور شدید است

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: دولت سیزدهم گشایش‌هایی را در وضعیت کشور ایجاد کرده است، اما باز هم کار زیادی برای رفع مشکلات در پیش داریم. یکی دیگر از مشکلات اساسی کشور، کسری بودجه است که بودجه ۱۴۰۰ در دولت روحانی تدوین شد و دولت رئیسی وارث بودجه غیرواقعی و تورم‌زایی است که در دولت سابق تدوین شد.

زنگنه با تاکید بر اینکه مشکلات بسیار زیادی در بخش‌های مختلف کشور وجود دارد که هیچ ارتباطی به دولت سیزدهم ندارد، تصریح کرد: نباید انتظار داشت که دولت همه این مشکلات را به سرعت رفع کند.

وی گفت: دولت سیزدهم وعده داده است که اصلاحات ساختاری را در بودجه سال آینده لحاظ کند و اگر می‌خواهیم دولت را ارزیابی کنیم، باید ببینیم که چه بودجه‌ای به مجلس ارائه می‌شود و دولت چه برنامه‌ای در این زمینه دارد.


11341431
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نگاهداری می‌گوید شکل این است که ما در میدانی بازی می کنیم که اصلاً برای مدیریت بحران طراحی نشده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور برای تقدیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ کل کشور در صحن مجلس شورای اسلامی حضور یافت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه علنی مجلس برای تقدیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ به خانه ملت توسط رئیس‌جمهور آغاز شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که مشکلات مردم در یک تعامل درست و همدلانه بین دولت و مجلس حل خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: باید همه بخش‌های فعال در زمینه هوش مصنوعی هم افزا باشیم و امروز برای رسیدن به جایگاه اول در جهان با یکدیگر رفاقت کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دیوان محاسبات کشور انحراف کسری تراز عملیاتی بودجه سال ۱۴۰۳ را ۳۴۸ درصد اعلام کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» گودرزی می‌گوید یک کمیته پنج‌نفره مشترک بین دولت و مجلس تشکیل شده که ۱۷ ماموریت و عنوان برای این کمیته در نظر گرفته شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان در پیامی به اجلاس سران اتحادیه اقتصادی اوراسیا در سن‌پترزبورگ روسیه، همکاری ایران و اتحادیه اوراسیا را زمینه‌ساز منطقه‌ای قدرتمند دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» گودرزی می‌گوید رئیس‌جمهور در نشست بعدازظهر مجلس لایحه بودجه ۱۴۰۵ را به مجلس شورای اسلامی تقدیم می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه غیرعلنی مجلس درباره نوسانات ارزی اساسی و نحوه اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی با حضور تیم اقتصادی دولت آغاز شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است