اقتصادی 14:44 - 08 اسفند 1398

رشد تولید فولاد خام ایران بیش از ۲۰ برابر رشد تولید جهانی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، طی ماه نخست سال ۲۰۲۰ میلادی، ایران ۲میلیون و ۸۹۵ هزارتن فولاد خام تولید کرد که در مقایسه با تولید سال گذشته (یک میلیون و ۹۷۱ هزارتن) ۴۶.۷ درصد افزایش یافت.

این در حالی است که این میزان رشد تولید بیش از ۲۰ برابر رشد تولید جهانی طی ژانویه ۲۰۲۰ میلادی است.

تولید ۶۴ کشور فولادساز جهان طی ژانویه تا سال جاری میلادی ۱۵۴ میلیون و ۴۳۶ هزارتن ثبت شد که حاکی از رشد ۲.۱ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است. این رقم در ژانویه سال گذشته ۱۵۱ میلیون و ۲۲۸ هزار تن ثبت شد.

طی ژانویه سال ۲۰۲۰ میلادی به ترتیب چین با تولید ۸۴ میلیون و ۲۶۹ هزارتن، هند با ۹ میلیون و۲۲۸ هزار تن، ژاپن با ۸ میلیون و ۲۲۴ هزار تن، آمریکا با ۷ میلیون و ۷۰۷ هزار تن و روسیه با ۶ میلیون تن ۵کشور برتر فولادساز جهان بودند.


10416791
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص صندوق ارزی نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی بر گسترش امنیت همکاری‌های جهانی برای تامین امنیت غذایی و حکمرانی کارآمد آب تاکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۵ آذر ماه در ارتفاع ۲۴ درصد ثابت ماند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی اعلام کرد: کلاهبرداری جدید در قامت سرمایه‌گذاری از طریق تخصیص ارز و اعطای تسهیلات بانکی در فضای مجازی صورت می‌گیرد، مردم گول تبلیغات جعلی کلاهبردارن را نخورند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محور‌های شمالی و محور‌های ورودی تهران را شاهد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب تا ابتدای هفته آینده در کلان شهر‌ها شاهد پایداری شرایط جوی و کاهش کیفیت هوا خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: طی دیدار با معاونان کشور پاکستان و هند بر تقویت سرمایه‌گذاری و افزایش خطوط کشتیرانی تأکید شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون از واردات روزانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ تن گوشت گرم خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های لبنی از افزایش ۱۲۰ درصدی قیمت شیرخام در ۸ ماهه اخیر خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته کاری که گذشت شاخص کل در این هفته ۰.۵۹ درصد افزایش یافته و به ۳۲۸۲۳۵۴ واحد رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است