اجتماعی 15:57 - 01 مهر 1401
حجت الاسلام والمسلمین محمد مصدق به مناسبت هفته دفاع مقدس پیامی را صادر کرد.

پیام معاون اول قوه‌ قضائیه به مناسبت هفته دفاع مقدس

به گزارش خبرگزاری فارس، حجت الاسلام والمسلمین محمد مصدق معاون اول دستگاه قضا به مناسبت هفته دفاع مقدس پیامی را صادر کرد.

در متن این پیام آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

وَلا تَحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوا فی سَبیلِ اللَّهِ أَمواتًا ۚ بَل أَحیاءٌ عِندَ رَبِّهِم یُرزَقونَ

هفته دفاع مقدس یادآور افتخار، حماسه، شهادت‌، ایثار و مقاومت ملت قهرمان و خداجوی ایران است.

دفاع مقدس منظومه‌ای از برجسته‌ترین جانفشانی‌های ملت ایران در پاسداری از دین، میهن و آرمان‌های انقلاب شکوهمند اسلامی است؛ روزهایی که رشادت جوانان برومند، انقلاب و نظام را بیمه کرد و نشان داد که با داشتن پشتوانه مردمی و در پرتو حاکمیت اسلام و ولایت و وحدت نیروها می‌توان هر دشمنی را به ورطه نابودی و شکست کشاند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل عظیم الشأن (رضوان الله تعالی علیه)، شهیدان والامقام دوران دفاع مقدس و علی‌الخصوص شهدای قوه قضائیه و تبریک هفته دفاع مقدس، توفیق روز افزون آحاد مردم شریف ایران اسلامی به ویژه همکاران دستگاه قضایی در سراسر کشور را در پاسداری و ادامه مسیر پرافتخار شهدا، ایثارگران و آزادگان از خداوند منان مسألت می‌نمایم.

پایان پیام/


11695802
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا تاکید کرد: اربعین، انقلابی انسان‌ساز و زمینه‌ساز تمدن نوین اسلامی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره‌ی عدالت شغلی گفت: ساخت روایت‌های الهام‌بخش در خصوص عدالت شغلی و ظرفیت‌های داخلی، به‌اندازه اقدامات فنی و سامانه‌ای اهمیت دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قائم‌مقام عملیات شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه با تشریح نتایج ارزیابی انجام‌شده در ۱۶۱ ایستگاه مترو، از افزایش سطح دسترسی مکانیزه از خیابان تا سکو‌ها خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادگاه رسیدگی به دادخواهی خانواده شهدا و جانبازان بمباران زمین فوتبال چوار در استان ایلام امروز با حضور جمعی از خانواده‌های شهدا برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادگاه رسیدگی به دادخواهی خانواده شهدا و جانبازان بمباران زمین فوتبال چوار در استان ایلام امروز با حضور جمعی از خانواده‌های شهدا برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی پایتخت نوشت؛ بخشی از پرونده‌های اجتماعی و جنایی که امروز در پلیس آگاهی مورد رسیدگی قرار می‌گیرد، ریشه در اعتماد ناآگاهانه در فضای مجازی دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۲ تهران، با تأکید بر ضرورت صیانت از بافت‌های فرسوده و میراث تاریخی پایتخت، از توقف فوری عملیات تخریب خانه قاجاری «امین‌لشکر» خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری فردی خبر داد که متهم به آزار و اذیت یک دختر ۱۷ ساله است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قرارگاه اجتماعی شهرداری منطقه ۱۴ با تمرکز بر ساماندهی، پیشگیری و کنترل آسیب‌های اجتماعی و در راستای اولویت‌های اصلی مدیریت شهری منطقه ۱۴ برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شهردار تهران از بزرگترین تصفیه خانه شهرداری در جنوب غرب پایتخت بازدید و اقدامات تکمیلی به منظور توسعه ظرفیت آن را تسهیل کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است