بین‌الملل 21:55 - 25 اردیبهشت 1401

کمک ۴۰ میلیارد دلاری به اوکراین روی میز سناتورهای آمریکا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یو اس نیوز، «میچ مک‌کانل» رهبر اقلیت جمهوری‌خواه سنای آمریکا امروز یکشنبه گفت: چهارشنبه لایحه جدید کمک به اوکراین در سنا مورد بررسی قرار می گیرد.

مک کانل افزود که انتظار دارد مجلس سنا روز چهارشنبه کمک ۴۰ میلیارد دلاری به اوکراین را به رأی بگذارد.

مجلس نمایندگان آمریکا هفته گذشته لایحه بودجه ۴۰ میلیارد دلاری را با ادعای کمک به اوکراین تصویب کرد و این لایحه برای تبدیل شدن به قانون به رای مثبت سناتورهای آمریکایی و امضا بایدن نیاز دارد.

رسانه‌های آمریکایی در این باره اعلام کردند که کنگره آمریکا با به تعویق انداختن بررسی بودجه‌های ضروری داخلی مانند بودجه اضافی مرتبط با همه گیری ویروس کرونا در این کشور، طی اقدامی با افزودن چندین میلیارد دیگر به بودجه ۳۳ میلیاردی درخواستی بایدن جهت کمک به اوکراین، تصویب سریع آن را در اولویت قرار داد.

آمریکا به صراحت اعلام کرده است که قصد دارد از اوکراین حمایت طولانی مدت به عمل آورد و تاکنون میلیاردها دلار کمک‌های نظامی به اوکراین ارسال کرده است، مسئله‌ای که از سوی مسکو به عنوان ریختن بنزین بر روی آتش درگیری‌ها تلقی شده است.


11562344
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دموکرات‌های کنگره با انتشار ایمیل‌های جفری اپستین، اعلام کردند که دونالد ترامپ از قاچاق دختران زیر سن قانونی توسط اپستین مطلع بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین از پارلمان خواست وزرای انرژی و دادگستری را به دلیل نقش در رسوایی فساد مالی گسترده برکنار کند. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کتائب حزب‌الله از مشارکت رأی‌دهندگان عراق در انتخابات پارلمانی روز سه‌شنبه استقبال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست وزارت بهداشت طالبان در دیدار با سفیر جدید ژاپن در کابل،خواستار توسعه همکاری‌های دو کشور در زمینه تشخیص و درمان بیماری‌های غیرواگیر و ارتقای ظرفیت بخش‌های تخصصی شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌گوید از زمان حمله به تاسیسات ایران نتوانسته ذخایر اورانیوم آن را بررسی کند و اکنون خواستار رسیدگی فوری است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون امنیتی و انتظامی استانداری تهران از خروج بیش از ۴۷۰ هزار تبعه غیرمجاز از استان تهران در مرحله نخست طرح ساماندهی اتباع خارجی خبر داد و گفت:در مرحله دوم، تمرکز بر شناسایی محل‌های تجمع و اشتغال اتباع غیرمجاز خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دهوک بالاترین میزان مشارکت رأی‌دهندگان را در انتخابات پارلمانی ۲۰۲۵ عراق ثبت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات تاجیکستان در جریان سفر یک هیئت بلندپایه به شمال افغانستان تأکید کردند که هیچ گروه یا فردی از مخالفان حکومت طالبان اجازه فعالیت در خاک این کشور را ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های امداد و نجات گرجستان اجساد ۱۸ نفر از ۲۰ سرباز ترکیه‌ای که در سقوط هواپیمای ترابری نظامی C-۱۳۰ ترکیه جان باختند را پیدا کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در یک ماه گذشته، رژیم صهیونیستی با ۲۸۲ حمله به غزه، آتش‌بس را بارها نقض کرده و بیش از ۲۴۰ فلسطینی را به شهادت رسانده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است