بین‌الملل 21:55 - 25 اردیبهشت 1401

کمک ۴۰ میلیارد دلاری به اوکراین روی میز سناتورهای آمریکا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یو اس نیوز، «میچ مک‌کانل» رهبر اقلیت جمهوری‌خواه سنای آمریکا امروز یکشنبه گفت: چهارشنبه لایحه جدید کمک به اوکراین در سنا مورد بررسی قرار می گیرد.

مک کانل افزود که انتظار دارد مجلس سنا روز چهارشنبه کمک ۴۰ میلیارد دلاری به اوکراین را به رأی بگذارد.

مجلس نمایندگان آمریکا هفته گذشته لایحه بودجه ۴۰ میلیارد دلاری را با ادعای کمک به اوکراین تصویب کرد و این لایحه برای تبدیل شدن به قانون به رای مثبت سناتورهای آمریکایی و امضا بایدن نیاز دارد.

رسانه‌های آمریکایی در این باره اعلام کردند که کنگره آمریکا با به تعویق انداختن بررسی بودجه‌های ضروری داخلی مانند بودجه اضافی مرتبط با همه گیری ویروس کرونا در این کشور، طی اقدامی با افزودن چندین میلیارد دیگر به بودجه ۳۳ میلیاردی درخواستی بایدن جهت کمک به اوکراین، تصویب سریع آن را در اولویت قرار داد.

آمریکا به صراحت اعلام کرده است که قصد دارد از اوکراین حمایت طولانی مدت به عمل آورد و تاکنون میلیاردها دلار کمک‌های نظامی به اوکراین ارسال کرده است، مسئله‌ای که از سوی مسکو به عنوان ریختن بنزین بر روی آتش درگیری‌ها تلقی شده است.


11562344
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انتظار می‌رود جان راتکلیف به جلسه وزیر امور خارجه آمریکا با قانون‌گذاران ارشد درباره ایران بپیوندد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا تحریم‌های مرتبط با حوزه سایبری علیه افراد و نهادهای روسی و اماراتی اعمال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بدر عبدالعاطی تلفنی با سرگئی لاوروف، همتای روس خود درباره اوضاع منطقه‌ای از جمله ایران گفت‌و‌گو کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین روز سه‌شنبه گفت که کشورش به دنبال «روند سریع» برای پیوستن به اتحادیه اروپا است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجمع عمومی سازمان ملل متحد قطعنامه‌ای را تصویب کرد که خواستار آتش‌بس در حالی است که از جنگ چهار سال می‌گذرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجمع عمومی سازمان ملل متحد قطعنامه‌ای را تصویب کرد که خواستار آتش‌بس در اوکراین در حالی است که از جنگ چهار سال می‌گذرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ملک عبدالله دوم تأکید کرد که گفت‌و‌گو در مورد تحولات مربوط به مسئله ایران تنها راه جلوگیری از تشدید بیشتر تنش‌ها در منطقه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» توربیورن یاگلند پس از مواجهه با اتهامات مرتبط با پرونده اپستین در وضعیت بحرانی قرار دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» داعش مسئولیت حمله به مقر ارتش سوریه که منجر به کشته شدن یک سرباز شد را بر عهده گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به گفته منابع آگاه وزیر امور خارجه آمریکا امروز در یک جلسه خصوصی، قانونگذاران ارشد را در مورد ایران مطلع خواهد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است