سیاسی 04:34 - 19 فروردین 1399
یک حقوقدان:
یک حقوقدان با بیان اینکه دنیا با همه عظمتش در ارتباط با ویروس کرونا و عوارض آن به یک دهکده جهانی تبدیل شده، گفت: همه کشورها به نوعی با این‌ معضل مواجه هستند، بنابراین باید تجربه‌ای برای تمام کشورها باشد که تحت هیچ شرایطی خود را جزیره مستقلی از جامعه جهانی ندانند.

کرونا تجربه‌ای است تا کشورها خود را مستقل از جامعه جهانی ندانند

علیرضا آذربایجانی در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با اپیدمی پیش رونده کرونا و نتایج آن برای دولت‌ها و مردم اظهار کرد: وضعیت دشواری که بیماری ناشی از ویروس کرونا و عوارض آن برای کشورهای مختلف و از جمله ایران ایجاد کرده است، علاوه بر مدیریت دقیق و قاطع دولتی، نیاز به پذیرش دستورالعمل‌های رسمی از طرف مردم دارد و علاوه بر آن احتیاج به همیاری کشورهای دیگر هم هست که این همکاری نیز از دو جهت قابل توجه است.

وی افزود: اول از جهت بشردوستانه و معنوی برای کشورهای مساعدت کننده و دوم از این جهت که کشورها در جهت منافع شخصی خود و مردمشان ناگزیر به مبارزه جهانی با این ویروس هستند تا از این طریق شرایط انتقال را تقلیل داده و یا حذف نمایند.

این وکیل دادگستری با بیان اینکه "متاسفانه در وضعیتی که ایران در شرایط تحریم قرار دارد، ادامه آن مانع از توسعه امکانات اساسی در مبارزه با این معضل است" گفت: اصرار بر بقای تحریم خصوصا در بخش دارو و تجهیزات پزشکی از طرف کشور تحریم کننده، نمونه بارز اقدام ضد بشری است و به هیچ عنوان قابل توجیه نبوده و در حافظه تاریخی، بقای تحریم بر علیه ایران ثبت خواهد شد.   

آذربایجانی در خصوص این که از شرایط مرتبط با این بیماری کشورهای مختلف چه درسی می‌گیرند، گفت: باید تاکید کرد که دنیا با همه عظمتش در ارتباط با این ویروس و عوارض آن به یک دهکده جهانی تبدیل شده و صرف‌نظر از مناطق محدود استثنائی در جهان، همه کشورها به نوعی با این‌ معضل مواجه هستند، لکن به دلیل نوع کنترل و یا میانگین سنی و غیره ممکن است تفاوت در عوارض باشد وگرنه در اصل موضوع همه کشورها درگیر شده و بنابراین باید درس و تجربه‌ای برای تمام کشورها باشد که تحت هیچ شرایطی خود را جزیره مستقلی از جامعه جهانی ندانسته و به تبع آن زمینه حداقل توسعه و پیشرفت را برای کشورهای ضعیف‌تر ایجاد نمایند.

این حقوقدان در رابطه با برنامه ریزی برای دوران پسا کرونا تصریح کرد: با توجه به آثار کوتاه و دراز مدت فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی ناشی از این معضل و ان‌شاءالله رسیدن به مرحله مهار بیماری، بعد از مدیریت آن ضروری است به عنوان مهمترین واقعه کشوری، با تغییر در بودجه مصوب و حذف بسیاری از عناوینی که تقلیل و یا تغییر آن هیچ‌ مشکلی را ایجاد نمی‌نماید و همچنین بهره گیری از نظر صاحب نظران اقتصادی برای بنگاه‌های کوچک و بزرگ‌ اقتصادی زمینه اعطای تسهیلات بانکی دراز مدت برای اقشار متوسط و ضعیف، زمینه بهره مندی از مساعدت‌های مالی و کالایی رایگان ضروری را در یک دوره معتنابه ایجاد نمود تا آثار سنگین ایجاد شده را تقلیل دهیم.

انتهای پیام


10472939
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده رهبر انقلاب نوشت: تداوم جنایت‌های تل‌آویو نه تنها آینده‌ای امن برای صهیونیست‌ها نمی‌سازد بلکه مسیر اجتناب‌ناپذیر مقاومت را روشن‌تر می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در بیانیه‌ای از «حماسه فاطمی» مردم بصیر ایران در تشییع شهدای گمنام تجلیل کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با صدور پیامی از حضور باشکوه مردم در مراسم وداع و تشییع ۳۰۰ شهید گمنام دفاع مقدس قدردانی کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با وزیر امور خارجه در مسقط دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر اجرایی مرکز گفتگوی بشردوستانه، به همراه سه نفر از مدیران ارشد این نهاد امروز در حاشیه نشست مجمع مسقط با وزیر امور خارجه دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه درباره ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس راجع به محتوای نامه رئیس‌جمهور به ولیعهد عربستان واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی درپی ترور یکی از فرماندهان ارشد حزب‌الله گفت: نتانیاهو آن‌قدر ماجراجویی خود را ادامه می‌دهد تا همه دریابند راهی جز مقابله با این رژیم جعلی باقی نمانده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی از سفر خود به پاکستان خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عمان در پیامی در ایکس به شرح دیدارش با وزیر خارجه کشورمان پرداخت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با انتشار بیانیه‌ای، جنایت تروریستی رژیم صهیونیستی در حمله به مناطق مسکونی در بیروت و ترور فرمانده بزرگ مقاومت، هیثم علی طباطبایی را به شدت محکوم کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است