اجتماعی 16:00 - 01 بهمن 1400

نجات ۵ نفر از حادثه آتش سوزی میدان هفت تیر

به گزارش خبرنگار مهر، جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش نشانی درباره حادثه آتش سوزی در یک ساختمان واقع در میدان هفت تیر، خیابان بهار شیراز گفت: ساعت ۱۳:۰۷ ظهر امروز یک مورد آتش سوزی به سامانه ۱۲۵ آتش نشانی تهران اطلاع داده شد. سه ایستگاه آتش نشانی به همراه تشک نجات، نردبان هیدرولیکی و خودروهای حامل تجهیزات به محل اعزام شد.

وی گفت: آتش نشانان به محض رسیدن مشاهده کردند ساختمانی چهار طبقه که ۱۸ واحد با کاربری‌های مختلف داشت، آتش گرفته است. در قسمت همکف و پارکینگ آن یک دستگاه خودروی سواری شاسی بلند و ۵ دستگاه موتورسیکلت و مقدار زیادی ضایعات که در همان بخش دپو شده بود شعله ور شده بودند، شعله از طبقه هم کف بیرون می‌رفت و در حال سرایت به بالکن‌ها و طبقات بالا بود. دود زیادی نیز به طبقات رفته بود.

نجات ۵ نفر از حادثه آتش سوزی میدان هفت تیر

ملکی گفت: اطلاعات اولیه حاکی از آن بود افرادی در این آتش سوزی و در طبقات گرفتار شده بودند. آتش نشانان با خاموش کردن آتش، نردبان هیدرولیکی را از ضلع جنوبی و پشتی که قابلیت عملیات داشت، برای نجات آنها فرستادند. سه نفر از همان قسمت به سلامت خارج شدند، یک خانم و دختر جوان هم از طبقات دیگر تقاضای کمک داشتند و در همان وضعیت آتش نشانان با تجهیزات تنفسی به سرعت خودشان را به بالا رساندند و با احتیاط آنها را نیز خارج کردند. در مجموع ۵ نفر با کمک آتش نشانان به سلامت خارج و به فضای باز منتقل شدند.

وی گفت: آتش نشانان، آتش را به سرعت خاموش کردند. تخلیه دود و ایمن سازی نیز انجام و محل، به کارشناسان تحویل داده شد. متأسفانه در بسیاری از ساختمان‌ها مشاهده می‌کنیم که مردم مواد و وسایلی که لازم ندارند را در راه پله‌ها، راهروها، پاگردها و به خصوص در پارکینگ‌ها نگهداری می‌کنند، این اقدام کار بسیار اشتباهی است به خصوص آنکه در مجاورت خودرو و موتورسیکلت باشد. این مواد اشتعال زا معمولاً دچار آتش سوزی شده و افراد را دچار مشکل می‌کنند، بنابراین خواهشمندیم وسایلی را که لازم ندارند از ساختمان‌ها خارج کنند.


11420156
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت اعلام کرد: زوج‌های جوانی که تاریخ عقد رسمی آنها در سال ۱۴۰۴ به ثبت رسیده است، می‌توانند از ظرفیت اختصاص‌یافته برای اعزام به عمره مفرده بهره‌مند شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران با صدور اطلاعیه‌ای تأکید کرد که هرگونه اخبار رسمی درباره آزمون استخدامی این جمعیت تنها از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی رسمی آن قابل پیگیری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با بهبود رفتار‌های ترافیکی می‌توانیم آینده‌ای سالم برای فرزندان خود بسازیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» افکار منفی به طور جدی سلامت انسان را به خطر می‌اندازند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرایند بررسی شکایت‌های نامزد‌های ردصلاحیت‌شده انتخابات شورای اسلامی شهر تهران و سایر شهرستان‌های استان تهران، از امروز در «هیات عالی نظارت استان تهران» آغاز می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده مرزبانی فراجا از اجرای طرح مقابله با قاچاق سلاح و کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی طی یک هفته گذشته در سطح مرز‌های کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» حمل بار نامتعارف توسط وانت‌ها می‌تواند حادثه آفرین باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای شهر تهران با اشاره به اختصاص ۴۸ درصد از بودجه ۱۴۰۵ شهرداری به حمل و نقل عمومی، گفت: اعتبارات ویژه‌ای برای بازچرخانی آب و استفاده از ظرفیت تصفیه‌خانه‌ها در نظر گرفته شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از کشف پرونده فقدان یک دختر ۱۸ ساله و دستگیری عامل اغفال و اختفای وی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران در جمع خبرنگاران از ترخیص قریب‌الوقوع محموله‌های اتوبوس باقی‌مانده در گمرک خبر داد و اظهار امیدواری کرد: این روند به‌زودی تکمیل شده و موجبات آسایش شهروندان فراهم شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است