فرهنگی‌هنری 10:33 - 18 مرداد 1399
جمعی از پزشکان و کادر درمان که در صف نخست مبارزه با ویروس کرونا حضور دارند در آستانه محرم حسینی (ع) در نامه ای از مراجع معظم تقلید و حوزه های علمیه درخواست کرده اند که با بهره گیری از فقه پویای جعفری، عموم عزاداران حسینی را از برگزاری مجالس حضوری پرهیز دهند.

نامه جمعی از پزشکان به مراجع تقلید درباره مجالس عزاداری ماه محرم

به گزارش ایسنا، در این نامه که در کانال اطلاع رسانی سازمان نظام پزشکی قرار گرفته، با اشاره فرمایشات صریح رهبر معظم انقلاب در عید قربان مبنی بر اینکه «در عزاداری‌ها معیار آن چیزی است که کارشناسان بهداشت به ما می گویند. بنده خودم شخصاً هرچه را که آن‌ها لازم بدانند مراعات خواهم کرد. توصیه من به هیئات، منبری‌ها و مداح‌ها و دیگران این است که هر کاری می‌کنید ببینید ستاد ملی کرونا چه می‌گوید. اگر ضابطه‌ای تائید کردند همه ما موظفیم آن را رعایت کنیم. اگر وضعیتی که داریم را شل بگیریم، فاجعه‌ی بزرگی رخ خواهد داد.» آمده است: به‌رغم جان‌فشانی کادر بهداشت و درمان کشور که در بحران شیوع کرونا، تاکنون قریب به ۲۰۰ شهید در راه خدمت به سلامت هم‌وطنانمان تقدیم کرده‌اند، متأسفانه در موج جدیدی از ابتلا شمار قربانیان کرونا در کشور از موج اولیه فراتر رفته است. با وجود همه‌ تلاش‌های انجام‌شده و تأکید بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی، برگزاری مجالس و اجتماعات در بسیاری موارد باعث افزایش تعداد مبتلایان و افزایش فوت هم‌میهنان گردیده است.

در بخشی از این نامه امده است : برگزاری هرگونه اجتماعات ازجمله مجالس عمومی عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدا... الحسین علیه‌السلام، راه‌اندازی دسته‌های عزاداری و توزیع غذای نذری قطعاً و یقیناً باعث افزایش شمار مبتلایان و مرگ هم‌میهنان خواهد شد. هیچ نهاد ناظری توانایی ضمانت رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط میلیون‌ها عزادار سیدالشهدا در مراسم سوگواری محرم را ندارد. در صورت ارائه مجوز، ضمانت متراکم و مسقف نبودن صدها هزار مجلس عزاداری در سراسر کشور غیرممکن است و در این شرایط حتی با استفاده از ماسک و رعایت فاصله بین عزاداران، امکان جدی سرایت بیماری وجود دارد. گسترش بیماری به هر نحو، تضییع حق‌الناس است.

در این نامه از مراجع تقلید، علما و روحانیان، مداحان و مبلغان مذهبی سراسر کشور درخواست شده است که با بهره‌گیری از ظرفیت‌های فقه پویای جعفری، عموم عزاداران حسینی را از برگزاری مجالس حضوری پرهیز دهند و با تأکید بر شیوه‌های نوین عزاداری ازجمله تبدیل کردن هر خانه به یک حسینیه، بهره‌گیری حداکثری از رسانه‌ها و فضای مجازی و توزیع بسته‌های مواد غذایی بین نیازمندان به‌صورت کمک مؤمنانه از مرگ صدها عزادار حسینی پیشگیری فرمایند.

در بخش دیگری از این نامه آمده است: با توکل به خداوند بزرگ امیدواریم این مرحله سخت را پشت سر گذاریم و مراسم محرم و صفر در سال‌های آینده هرچه باشکوه‌تر برگزار شود.

انتهای پیام


10657243
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» روح‌انگیز شمس، کارگردان و منشی صحنه، در میان بدرقه هنرمندان سینما به خاک سپرده شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «اسفندیار شهیدی» فیلمبردار پیشکسوت سینما ساعاتی پیش در بیمارستان درگذشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نمایشگاه ملی پوشاک ایرانی اسلامی هدی ویژه ماه مبارک رمضان از ۲۹ بهمن لغایت ۱۵ اسفند در مصلی امام خمینی «ره» برگزار می شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون صدای رسانه ملی همزمان با سالروز تاسیس شبکه رادیویی سلامت، بیست و سومین سالگرد راه‌اندازی این شبکه رادیویی را تبریک گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مراسم اختتامیه چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر شنبه ۲۵ بهمن از ساعت ۱۵ در تالار وحدت برگزار می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کارگردان فیلم «قمارباز» گفت: این فیلم از تلفیق دو ماجراست، که بخشی از آن مربوط به هک بانک مرکزی است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سفر با سینمایی‌های انقلابی در ایام پیروزی انقلاب در روز‌های پایانی این هفته که مصادف با چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی است با فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی شبکه‌های سیما همراه باشید.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» والی‌نژاد با رد هرگونه شائبه دلخوری تأکید کرد که کدورتی در کار نبوده و محمدحسین مهدویان پیش‌تر دیدگاه‌های خود را در «نیم‌شب» بیان کرده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم مستند «بابا موشک داد» به کارگردانی مصطفی توکل‌فرد در نهمین جشنواره تلویزیونی مستند حضور دارد و امشب پنجشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ از شبکه مستند سیما پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مراسم افتتاحیه شبکه تلوبیونی بازی، همزمان با آغاز هفت‌خوان بازی‌های رایانه‌ای، برگزار می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است