علمی فناوری 14:54 - 25 بهمن 1398

دمای قطب جنوب به ۲۰ درجه سانتیگراد رسید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، محققان برزیلی اعلام کرده اند دمای قطب جنوب برای نخستین بار ۲۰.۷ درجه سانتیگراد شد.

رکورد دمای بی سابقه  هفته قبل (۹ فوریه) و از جزیره سیمور در نزدیکی قطب جنوب اندازه گیری شده است. این در حالی است که ۲ روز قبل از ثبت این رکورد، محققان آرژانتینی در ایستگاه اسپرانزا (واقع در منطقه ای در شمال قطب جنوب)  دمای هوای جنوبگان را ۱۸.۳ درجه سانتیگراد اعلام کردند.

البته دماهای ثبت شده باید توسط سازمان جهانی هواشناسی تایید شوند، اما چنین رکوردهایی در مقیاس وسیع تر نشان می دهند قطب جنوب طی ۵۰ سال اخیر حدود ۳ درجه سانتیگراد گرمتر شده است.

کارلوس شیفر یکی از محققان حاضر در ایستگاه جزیره سیمور می گوید: در بسیاری از مناطقی که رصد می کنیم، روند گرمایشی قابل مشاهده است اما هیچ گاه شاهد چنین دمایی نبودیم.

 محققان معتقدند گرم شدن قطب جنوب به دلیل  رویداد  ورود جبهه های هوای گرم «ال نینو» و البته تغییرات آب وهوایی است.


10393385
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت از راه‌اندازی هفت دستگاه سیکلوترون در کشور با هدف تأمین رادیودارو‌های موردنیاز خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رییسی از آغاز اجرای نسخه جدید طرح پزشکی خانواده و نظام ارجاع در پنج شهرستان پیشرو کشور خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، نکاتی را درباره سطوح مطالبات دانشجویان در کشور مطرح کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس بیمارستان سوختگی شهید مطهری، در حال حاضر حدود ۲۰۰۰ تخت سوختگی در کشور کمبود داریم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس بیمارستان سوختگی شهید مطهری، در حال حاضر حدود ۲۰۰۰ تخت سوختگی در کشور کمبود داریم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی اورژانس استان تهران از وقوع تصادف چند دستگاه خودرو در اتوبان تهران–قم و اعزام نیرو‌های ویژه امدادی به محل خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش‌وپرورش گفت: تاکنون نشانه‌ای از بحران مهاجرت معلمان در کشور مشاهده نشده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تلگرام اعلام کرده است که آخرین نسخه برنامه خود برای اندروید و iOS شامل یک ویژگی جدید
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت تاکید کرد: نظام ارجاع باید به عنوان بنای محکم سلامت کشور توسعه پیدا کند تا خدمات سلامت با کیفیت ارائه شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات، بر ضرورت اصلاح سیاست‌های محدودسازی، تقویت زیرساخت‌های ارتباطی، حمایت از کسب‌وکار‌های دیجیتال و تسریع مواجهه هوشمندانه کشور با فناوری‌های نوین به‌ویژه هوش مصنوعی تأکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است