سیاسی 05:15 - 20 تیر 1399
یک فعال سیاسی گفت:باید از پروتکل‌های بهداشتی حمایت همه جانبه کرد،نباید دستورات تعیین شده توسط دولت را با نگاه های فرهنگی و سیاسی و دستوری دید.

ندیمی: پروتکل‌های اعلامی جهت مبارزه با کرونا را با دید سیاسی نبینیم

ایرج ندیمی در گفت‌وگو با ایسنا، در ارتباط با ضرورت توجه به پروتکل‌های بهداشتی در راستای مبارزه با کرونا همانند ماسک زدن، اظهار کرد:در مواجهه با بحث کرونا و ابعادش باید چند موضوع را در نظر گرفت؛ اول آنکه کرونا یک موضوع جهانی است. در کشور ما هم به یک موضوع ملی تبدیل شده است؛ پس هر آسیبی که داشته باشد هم برای فرد است و هم کل کشور را درگیر می‌کند.

 

وی ادامه داد: کرونا موضوع یک ماه و دو ماه نیست، ممکن است سال ها ادامه پیدا کند. نباید به عنوان پدیده‌ای کوتاه  مدت نگاهش کرد؛ در کمترین حالت حداقل میان مدت است.

ندیمی گفت: این ویروس با توجه به آثار و علائمش پدیده‌ای نوشناخته است. هزینه‌هایش هم بر خانوارها و هم بر حکومت‌ها تحمیل شده است. هر فردی که مبتلا می‌شود، می‌تواند هزینه‌های زیادی به خود و جامعه وارد کند. اگر تعداد مبتلایان به کرونا زیاد شود، بیمارستان ها و آزمایشگاه ها قدرت ارائه خدمت نخواهند داشت.

وی افزود: در راستای مبارزه با کرونا بیش‌ترین نقش را مردم دارند. استفاده از ضد عفونی کننده‌ها ، آنتی ویروس ها و ماسک ها  یک امر ضروری است . همچنین کاهش حضور در مجامع نیز یک امر عقلانی است.  

ندیمی در پایان گفت: باید از پروتکل‌های بهداشتی حمایت همه جانبه کرد،  نباید دستورات  تعیین شده توسط دولت را با نگاه‌های فرهنگی و سیاسی و دستوری دید،  بلکه باید به عنوان امری واجب ، وظیفه شرعی و اجتماعی به آن عمل کرد.

انتهای پیام


10611293
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» یگان‌های شرکت‌کننده در رزمایش مرکب دریایی نیروهای دریایی ایران و روسیه تمرین عکس‌برداری هوایی و آرایش‌های تاکتیکی را با موفقیت انجام دادند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس در پیامی به روسای مجالس کشور‌های اسلامی حلول ماه مبارک رمضان را تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های عملیات ویژه نیرو‌های دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و فدراسیون روسیه تمرین آزادسازی کشتی ربوده شده را با موفقیت اجرا کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر جمهوری اسلامی ایران در موریتانی در دیدار با وزیر امور خارجه این کشور، پیام سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان را به همتای موریتانی او تسلیم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» کاظم جلالی گفت: توافق‌های نظامی میان ایران و روسیه طبق برنامه در حال اجراست و هیچ عقب‌ماندگی در این زمینه وجود ندارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۵ مجلس می‌گوید نگرانی‌هایی در اجرای بودجه وجود دارد چراکه تغییر سیاست‌های ارزی نباید بیش از این سفره مردم را کوچک کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۵ می‌گوید نگرانی‌هایی در زمینه اجرای بودجه وجود دارد چراکه تغییر سیاست‌ ارزی نباید بیش از این سفره مردم را کوچک کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر بستن موقت تنگه هرمز توسط سپاه پاسداران و درخشش تیم‌های دانش‌آموزی ایران در عرصه‌های جهانی پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حاشیه‌های امسال نشست امنیتی مونیخ از متن آن به مراتب بیشتر بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر ایران در روسیه به تشریح روابط راهبردی ایران و روسیه پرداخت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است