سیاسی 05:15 - 20 تیر 1399
یک فعال سیاسی گفت:باید از پروتکل‌های بهداشتی حمایت همه جانبه کرد،نباید دستورات تعیین شده توسط دولت را با نگاه های فرهنگی و سیاسی و دستوری دید.

ندیمی: پروتکل‌های اعلامی جهت مبارزه با کرونا را با دید سیاسی نبینیم

ایرج ندیمی در گفت‌وگو با ایسنا، در ارتباط با ضرورت توجه به پروتکل‌های بهداشتی در راستای مبارزه با کرونا همانند ماسک زدن، اظهار کرد:در مواجهه با بحث کرونا و ابعادش باید چند موضوع را در نظر گرفت؛ اول آنکه کرونا یک موضوع جهانی است. در کشور ما هم به یک موضوع ملی تبدیل شده است؛ پس هر آسیبی که داشته باشد هم برای فرد است و هم کل کشور را درگیر می‌کند.

 

وی ادامه داد: کرونا موضوع یک ماه و دو ماه نیست، ممکن است سال ها ادامه پیدا کند. نباید به عنوان پدیده‌ای کوتاه  مدت نگاهش کرد؛ در کمترین حالت حداقل میان مدت است.

ندیمی گفت: این ویروس با توجه به آثار و علائمش پدیده‌ای نوشناخته است. هزینه‌هایش هم بر خانوارها و هم بر حکومت‌ها تحمیل شده است. هر فردی که مبتلا می‌شود، می‌تواند هزینه‌های زیادی به خود و جامعه وارد کند. اگر تعداد مبتلایان به کرونا زیاد شود، بیمارستان ها و آزمایشگاه ها قدرت ارائه خدمت نخواهند داشت.

وی افزود: در راستای مبارزه با کرونا بیش‌ترین نقش را مردم دارند. استفاده از ضد عفونی کننده‌ها ، آنتی ویروس ها و ماسک ها  یک امر ضروری است . همچنین کاهش حضور در مجامع نیز یک امر عقلانی است.  

ندیمی در پایان گفت: باید از پروتکل‌های بهداشتی حمایت همه جانبه کرد،  نباید دستورات  تعیین شده توسط دولت را با نگاه‌های فرهنگی و سیاسی و دستوری دید،  بلکه باید به عنوان امری واجب ، وظیفه شرعی و اجتماعی به آن عمل کرد.

انتهای پیام


10611293
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم گرامیداشت امیر، سرلشکر، خلبان شهید احمد کشوری، یکی از برجسته‌ترین چهره‌های دوران دفاع مقدس برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و «بدر عبدالعاطی» وزیر امور خارجه مصر، در یک تماس تلفنی در خصوص روابط دوجانبه و تحولات منطقه رایزنی و تبادل نظر کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده سپاه بهارستان از شناسایی و دستگیری افرادی خبر داد که وابسته به سازمان نفاق بودند و در روزهای اخیر در وقوع چند مورد آتش‌سوزی در استان تهران نقش داشته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: ذات آمریکا حمایت از تروریسم و قاچاق سازمان یافته و مقابله با ملت‌های آزاده و مبارز است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس جمهور بر اجرای طرح ۲۰ هزار مگاوات نیروگاه‌های اتمی به عنوان یک ضرورت و واقعیت انکارناپذیر تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» هزاران زن و دختر ایرانی هفته گذشته به مناسبت روز مادر و زن دیداری اختصاصی با رهبر معظم انقلاب داشتند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت چهاردهم گفت: نقش زنان در حقیقت راه حل بسیاری از مسائل در بخش‌های مختلف اجتماعی، سیاسی و اقتصادی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی هوایی ارتش، در مراسم گرامیداشت ١۶ آذر و روز دانشجو گفت: گام‌های بلندی در عرصه دانش و فناوری در نیروی هوایی برداشته شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» با حکم رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، حمیدرضا حاجی بابایی به سمت «رئیس ستاد مرکزی دهه فجر و چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی» منصوب شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) گفت: تجربه جنگ ۱۲ روزه نشان داد که نیازمند نهادینه‌شدن تفکر راهبردی پدافند غیرعامل در بدنه اجرایی کشور هستیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است