سیاسی 18:37 - 05 تیر 1401
سرلشکر سلامی گفت: امروز ایران عزیز اسلامی، مرکز ثقل مقاومت اسلامی است و رهبری معظم انقلاب، قائمه این مقاومت برابر استکبار است.

فرمانده کل سپاه: امروز ایران مرکز ثقل مقاومت اسلامی است

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، آیین تکریم و معارفه فرماندهی سپاه حفاظت، ولی امر (عج) با حضور سردار سرتیپ بسیجی محمد شیرازی رئیس دفتر نظامی فرماندهی معظم کل قوا و جمعی از فرماندهان و مسئولین این سپاه برگزار شد.

سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه در این آیین با بیان اینکه امامت نعمت جاری و موهبتی بی انتهاست که با طلوع خورشید نورانی و با عظمت انقلاب اسلامی در پیکره امت اسلام به آشکار جاری شد، گفت: امام تجسم عینی اسلام عزیز است، اگر بخواهیم به اسلام تجسم انسانی بدهیم و اسلام و قرآن و حکمت‌های بالغه الهی و الهام یافته از این منبع فیاض و سیال وحی الهی را در سیمای یک انسان تجسم کنیم، امام آن ستاره درخشانی است که در سپهر هدایت امت اسلام، همواره هدایتگر مردم به سمت ارزش‌های متعالی است.

وی افزود: این تک ستاره در عالم معنا و عالم حقیقت، همان امامت است که هرگز تغییر موقعیت و حالت نمی‌دهد و هر کسی به آن نگاه کند می‌تواند مسیر سعادت خود را بیابد.

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه امت اسلامی در صدر اسلام بعنوان امتداد رسالت انبیای الهی، متاسفانه در آنجا و در آن قطعه تاریخ سرنوشت ساز اسلام، امت اسلامی نتوانست قدر و منزلت این موهبت عظمی را بداند و بر اثر غفلت، ائمه معصومین (ع) در معرض مخاطرات سنگین قرار گرفتند و به شهادت رسیدند، خاطرنشان کرد: تاریخ گواه این حقیقت است که اگر این مائده عظیم الهی و معنوی و سرچشمه الهام حکمت و فیض جاری به خوبی پاس نداشته شود قطعا خداوند به سبب ناشکری نعمت امامت را خواهد گرفت.

وی افزود: همان‌گونه که در دوران طلایی طلوع اسلام، امام تجلی گاه اسلام، حکمت و رحمت الهی و نمونه ارزش‌های ناب و متعالی اسلام بود؛ امروز هم نائب امام تجلی گاه نور امامت در قالب یک انسانیت در قلب و نقطه مرکزی یک جهاد وسیع جهانی قرار گرفته است و از این نقطه مرکزی حکمت، معرفت، آگاهی و شناخت به دنیای اسلام و در افقی فراتر از آن به همه بشریت الهام می‌شود.

سرلشکر سلامی با اشاره به اینکه روح جهاد و رخسار مبارزه با مستکبران از نقطه امامت و رهبری انقلاب اسلامی شکل می‌گیرد و بر پیکره امت اسلام و بلکه جامعه بشری جاری می‌شود گفت: امروز ایران عزیز اسلامی، مرکز ثقل مقاومت اسلامی است و رهبری معظم انقلاب، قائمه این مقاومت برابر استکبار است.

فرمانده کل سپاه در ادامه با قدردانی و تشکر از مجاهدت‌ها و تلاش‌های ارزنده و شبانه روزی سردار جباری طی ۱۲ سال فرماندهی سپاه حفاظت، ولی امر (عج) وی را یکی از فرماندهان با اخلاص، با صداقت، امین، حفیظ، پاک، وفادار و دلداده به ولایت و آگاه نسبت به موقعیت انقلاب و اسلام توصیف و افزود: خوشبختانه وی طی این مدت در قلب رویداد‌های بزرگ، همیشه با آرامش، متانت، صبر و گشاده رویی ماموریت‌ها و مسئولیت خود را پیگیری و تعقیب کرده است.

فرمانده کل سپاه همچنین سردار حسن مشروحی‌فرد فرمانده جدید سپاه حفاظت ولی امر (عج) را از فرماندهان مقتدر، مصمم، مخلص و فهیم توصیف و اظهار امیدواری کرد دوره جدید فرماندهی سپاه حفاظت ولی امر (عج) همچنان در صراط درخشش و بالندگی، موجب افتخار و سربلندی این مجموعه حساس و راهبردی باشد.

در پایان این مراسم حکم انتصاب فرمانده سپاه حفاظت، ولی امر (عج) به سردار سرتیپ دوم پاسدار حسن مشروحی فرد اعطا و با اهدای لوح سپاس از مجاهدت‌های ۱۲ ساله سردار سرتیپ پاسدار ابراهیم جباری در سمت فرماندهی این سپاه قدردانی شد.

انتهای پیام/


11605862
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خطاب به کشور‌های همسایه گفت: در آخر ما و کشور‌های همسایه در این منطقه می‌مانیم، چشم در چشم!
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه تمامی دستگاه‌ها در زمینه حکمرانی انرژی، اصلاح الگوی مصرف و کاهش آن مسئول هستند، خاطرنشان کرد: مسائل مرتبط با انرژی فرابخشی است، از این‌رو تمامی ذی‌نفعان و دستگاه‌ها ملزم به مشارکت در امر اصلاح الگوی مصرف هستند. ...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی ارتش با اشاره به آسیب‌های جدی پایگاه‌های آمریکایی در منطقه تأکید کرد: نیروهای مسلح ایران در صورت شکل‌گیری تهدید قریب‌الوقوع، آماده انجام عملیات پیش‌دستانه هستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیرصنعت با ارائه گزارش اقدامات این وزارت خانه از تشکیل صندوقی برای جبران خسارات واحد‌های صنعتی آسیب دیده در دولت خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: باید براساس اولویت‌بندی و با توجه به حساسیت‌های جامعه مشخص کنیم چه اقداماتی را انجام دهیم و چه اقداماتی را انجام ندهیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حسینی می‌گوید یکی از دلایلی که باعث تاخیر در ارسال لایحه ایثارگران به مجلس شده مخالفت سازمان برنامه و بودجه با آن به‌دلیل بار مالی این لایحه است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در نامه‌ای به مردم آمریکا نوشت: حساب خودتان را از اشغالگران فلسطین که خواه ناخواه باید آنجا را ترک کنند و به کشورهایشان برگردند جدا کنید ما می‌توانیم همزیستی مسالمت آمیزی با هم داشته باشیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عسگری می‌گوید کمیته‌ای با حضور سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان، وزارت صمت، کشاورزی و کشور برای بررسی میزان واقعی مصرف نان تشکیل شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سردار محبی گفت: برای دفاع از خودمان در حال ارتقای سلاح‌ها هستیم و اگر درگیری‌ها شکل دیگری پیدا بکند، سلاح‌های جدیدی به میدان خواهیم آورد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگ‌کننده ارتش گفت: اشراف کامل بر آب‌های سرزمینی و انحصاری اقتصادی داریم و از مرزها قاطعانه دفاع می‌کنیم؛ آزمایش تردیدکنندگان مجانی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است