بین‌الملل 10:16 - 19 فروردین 1400

مشارکت نیروی هوایی انگلیس در عملیات ۱۰ روزه علیه داعش در عراق

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه گاردین، وزارت دفاع انگلیس روز پنج شنبه اعلام کرد که جنگنده‌های نیروی هوایی سلطنتی انگلیس و سایر کشورهای عضو ائتلاف ادعایی علیه داعش در ماه مارس طی یک عملیات ۱۰ روزه که بزرگترین حمله هوایی این ائتلاف علیه داعش ظرف دو سال گذشته بشمار می‌رفت، حدود ۱۰۰ پناهگاه تروریست‌های داعش را هدف قرار دادند.

طبق اعلام وزارت دفاع انگلیس، این حمله‌ها روز ۲۲ مارس ۲۰۲۱ به پایان رسید.

«سیمون استراسدین» فرمانده یگان هوایی انگلیس که هدایت حملات هوایی جنگنده‌های این کشور را برعهده داشت، گفت که برای پایان این جنگ طولانی مدت «نمی تواند برنامه زمانی دقیقی ارائه دهد» و اینکه «با توانمند شدن نیروهای عراق در جهت برقراری ثبات در کشورشان پیروزی در این جنگ امکانپذیر خواهد بود».

شایان ذکر است که عراق از سال ۲۰۰۳ و در پی تهاجم نظامی آمریکا، انگلیس و سایر نیروهای بین المللی پیوسته شاهد ناآرامی و درگیریهای مرگبار بوده است؛ وضعیتی که با ظهور گروهک تروریستی داعش در عراق و کشور همجوارش، سوریه، در سال ۲۰۱۳ رو به وخامت گذاشت.

هنوز شمار دقیق کشته شدگان در این عملیات ۱۰ روزه اعلام نشده است؛ اما به گفته استراسدین، بین ۵۰ تا ۱۰۰ پناهگاه و مجتمع اقامتی تروریست‌های داعش در این عملیات ۱۰ روزه هدف قرار گرفتند.

این احتمال وجود دارد که دهها تن در این حمله‌های هوایی کشته شده باشند. استراسدین همچنین پیش بینی کرد که انگلیس در سال ۲۰۲۱ در عملیات‌هایی شرکت خواهد کرد که شمار قربانیان آن در مقایسه با کشته شدگان حملات انگلیس در سالهای ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ - حدود ۶۷ نفر- بیشتر خواهد بود.


11016504
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترینیداد و توباگو در اقدامی که تنش‌ها با ونزوئلا را تشدید کرد، به ارتش آمریکا اجازه دسترسی به فرودگاه‌های این کشور برای تأمین لجستیکی می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبران ده کشور اروپایی در بیانیه‌ای مشترک پیشنهاد تشکیل یک «نیروی چندملیتی» تحت رهبری اروپا و با پشتیبانی آمریکا برای اجرای یک توافق صلح احتمالی در اوکراین و ارائه تضمین‌های امنیتی قوی به کی‌یف را اعلام کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ایلان ماسک با ثروت ۶۰۰ میلیارد دلاری به اولین فرد تاریخ با این میزان دارایی تبدیل شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین مدعی اصابت پهپاد زیرآبی به یک زیردریایی روسی در مهم‌ترین پایگاه دریای سیاه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه روسیه، با اشاره به استراتژی جدید امنیت ملی آمریکا، هدف واشنگتن را «قرار دادن اروپا در جایگاه خودش» خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ونزوئلا، در بیانیه‌ای تصمیم اتحادیه اروپا برای تمدید تحریم‌ها علیه این کشور را رد کرده و آن را اقداماتی «غیرقانونی، نامشروع و مغایر با حقوق بین‌الملل» خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش منابع آگاه، مذاکره‌کنندگان آمریکایی در جریان گفت‌وگوهای صلح در برلین به اوکراین گفته‌اند که باید موافقت کند نیروهایش را از منطقه شرقی دونتسک به عنوان بخشی از یک توافق برای پایان جنگ خارج کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل آمریکا، ادعا کرد اف‌بی‌آی یک طرح بمب‌گذاری گروه چپ‌گرای افراطی را که قصد داشت در شب سال نو اهدافی در کالیفرنیا را هدف قرار دهد، خنثی کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیوان بین‌المللی کیفری درخواست تجدید نظر اسرائیل برای توقف تحقیقات غزه را رد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت استرالیا در پی تیراندازی مرگبار در ساحل باندی سیدنی که حداقل ۱۶ نفر کشته بر جای گذاشت، قول تقویت قوانین سلاح و ایجاد یک ثبت ملی اسلحه را داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است