اجتماعی 19:17 - 10 فروردین 1399
رئیس پلیس اداره مهاجرت و گذرنامه ناجا گفت: به دلیل شیوع ویروس کرونا از یکم اسفند ماه سال 98، ویزا و پروانه اقامت اتباع خارجی تا 3 ماه تمدید شده است.

ویزا و پروانه اقامت اتباع خارجی به مدت 3 ماه تمدید شد

به گزارش ایسنا، سرهنگ "سید محمد رضا طبائی" رئیس پلیس اداره گذرنامه نیروی انتظامی درخصوص نحوه تمدید ویزا و پروانه اقامت اتباع خارجی در ایران به دنبال شیوع ویروس کرونا اظهار داشت: از یکم اسفند ماه سال 98، بر اساس ابلاغیه، اعلام شد ویزا و پروانه اقامت اتباع خارجی به مدت 3 ماه تمدید شده است و افراد نیازی ندارند برای تمدید، حضورا به مراکز پلیس مهاجرت و گذرنامه مراجعه کنند.

وی در ادامه عنوان کرد: در طول اعمال این معافیت از ابتدای اسفند، مشاهده شده که برخی از اتباع کشور افغانستان اصرار بر تمدید ویزا و پروانه اقامت خود به صورت حضوری دارند بر همین اساس با توافق به عمل آمده با اداره کل اتباع و امور مهاجرین وزارت کشور و دفاتر کفالت اتباع خارجه، مقرر شد این دسته از اتباع افغان برای تمدید روادید خود با ارائه مدارک لازم به دفاتر مذکور مراجعه کنند.

براساس گزارش سایت پلیس، رئیس پلیس اداره مهاجرت و گذرنامه ناجا همچنین تاکید کرد: این معافیت شامل اتباع خارجی که تاریخ روادید و پروانه اقامت آن ها تا قبل از یکم اسفند خاتمه یافته است، نمی شود.

انتهای پیام


10462151
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا فراجا، گفت: شهروندان مراقب کلاهبرداری با وعده وام فوری، سرمایه‌گذاری در رمزارز، لینک‌های جعلی و نفوذ به حساب‌های کاربری باشند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران از دستور رئیس پلیس راهور برای شماره‌گذاری خودرو‌های وارداتی جانبازان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر همزمان با صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی مبنی بر وقوع بارش‌های شدید در استان‌های شمالی، از آماده‌باش کامل نیرو‌های امدادی و عملیاتی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ، از کشف یکدستگاه خودوری لوکس قاچاق خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ، از کشف ۲۴۱ دستگاه جرثقیل و گیربکس خارجی قاچاق به ارزش ۹۵ میلیارد خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقان سابقه‌دار لوازم خودرو حین انجام سرقت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی فراجا گفت: شهریورماه با اختصاص ۳۵ درصد از سهم کل سفر‌های تابستانی، بیشترین نرخ سفر‌های جاده‌ای را به خود اختصاص داده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پسر جوانی که طی دو ماه اخیر به اتهام تعرض به یک دختر در یک میهمانی شبانه، پروسه محاکمه را طی کرده بود، حکم اعدام گرفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نشست سفرای اعضای گروه آسیااقیانوسیه شورای حقوق بشر سازمان ملل به ریاست جمهوری اسلامی ایران و با حضور دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان در ژنو برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران، از عرضه میوه‌های نوبرانه پاییزی در میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار به قیمت مناسب خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است