اجتماعی 19:17 - 10 فروردین 1399
رئیس پلیس اداره مهاجرت و گذرنامه ناجا گفت: به دلیل شیوع ویروس کرونا از یکم اسفند ماه سال 98، ویزا و پروانه اقامت اتباع خارجی تا 3 ماه تمدید شده است.

ویزا و پروانه اقامت اتباع خارجی به مدت 3 ماه تمدید شد

به گزارش ایسنا، سرهنگ "سید محمد رضا طبائی" رئیس پلیس اداره گذرنامه نیروی انتظامی درخصوص نحوه تمدید ویزا و پروانه اقامت اتباع خارجی در ایران به دنبال شیوع ویروس کرونا اظهار داشت: از یکم اسفند ماه سال 98، بر اساس ابلاغیه، اعلام شد ویزا و پروانه اقامت اتباع خارجی به مدت 3 ماه تمدید شده است و افراد نیازی ندارند برای تمدید، حضورا به مراکز پلیس مهاجرت و گذرنامه مراجعه کنند.

وی در ادامه عنوان کرد: در طول اعمال این معافیت از ابتدای اسفند، مشاهده شده که برخی از اتباع کشور افغانستان اصرار بر تمدید ویزا و پروانه اقامت خود به صورت حضوری دارند بر همین اساس با توافق به عمل آمده با اداره کل اتباع و امور مهاجرین وزارت کشور و دفاتر کفالت اتباع خارجه، مقرر شد این دسته از اتباع افغان برای تمدید روادید خود با ارائه مدارک لازم به دفاتر مذکور مراجعه کنند.

براساس گزارش سایت پلیس، رئیس پلیس اداره مهاجرت و گذرنامه ناجا همچنین تاکید کرد: این معافیت شامل اتباع خارجی که تاریخ روادید و پروانه اقامت آن ها تا قبل از یکم اسفند خاتمه یافته است، نمی شود.

انتهای پیام


10462151
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت اعلام کرد: زوج‌های جوانی که تاریخ عقد رسمی آنها در سال ۱۴۰۴ به ثبت رسیده است، می‌توانند از ظرفیت اختصاص‌یافته برای اعزام به عمره مفرده بهره‌مند شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران با صدور اطلاعیه‌ای تأکید کرد که هرگونه اخبار رسمی درباره آزمون استخدامی این جمعیت تنها از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی رسمی آن قابل پیگیری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با بهبود رفتار‌های ترافیکی می‌توانیم آینده‌ای سالم برای فرزندان خود بسازیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» افکار منفی به طور جدی سلامت انسان را به خطر می‌اندازند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرایند بررسی شکایت‌های نامزد‌های ردصلاحیت‌شده انتخابات شورای اسلامی شهر تهران و سایر شهرستان‌های استان تهران، از امروز در «هیات عالی نظارت استان تهران» آغاز می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده مرزبانی فراجا از اجرای طرح مقابله با قاچاق سلاح و کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی طی یک هفته گذشته در سطح مرز‌های کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» حمل بار نامتعارف توسط وانت‌ها می‌تواند حادثه آفرین باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای شهر تهران با اشاره به اختصاص ۴۸ درصد از بودجه ۱۴۰۵ شهرداری به حمل و نقل عمومی، گفت: اعتبارات ویژه‌ای برای بازچرخانی آب و استفاده از ظرفیت تصفیه‌خانه‌ها در نظر گرفته شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از کشف پرونده فقدان یک دختر ۱۸ ساله و دستگیری عامل اغفال و اختفای وی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران در جمع خبرنگاران از ترخیص قریب‌الوقوع محموله‌های اتوبوس باقی‌مانده در گمرک خبر داد و اظهار امیدواری کرد: این روند به‌زودی تکمیل شده و موجبات آسایش شهروندان فراهم شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است