سیاسی 19:51 - 08 بهمن 1399

اسرائیل خطا کند، زمان بندی فروپاشی خود را به جلو انداخته است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صداوسیما، سردار سرتیپ پاسدار ابوالفضل شکارچی اظهار داشت: تهدیدات رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی از نظر جنگ روانی بوده و اگر هم واقعیت باشد واقعاً توهم است.

وی گفت: همان طور که مقام معظم رهبری در گذشته فرمودند اگر کوچک‌ترین خطایی از رژیم صهیونیستی علیه نظام جمهوری اسلامی ببینیم، هم پایگاه‌های موشکی را که آن‌ها می‌گویند برای حمله به ایران طرح ریزی کرده اند می‌زنیم و هم در کمترین زمان ممکن حیفا و تل آویو را با خاک یکسان خواهیم کرد.

سردار شکارچی افزود: آن‌ها از توانمندی جمهوری اسلامی اطلاعی ندارند توانمندی‌هایی که هنوز آشکار نشدند و بخشی از آن در این رزمایش‌ها آشکار شد که با آن توانمندی در کمترین زمان ممکن بنا به فرموده مقام معظم رهبری حتماً تل آویو با خاک یکسان خواهد شد، آن‌ها در صورت خطا فروپاشی خودشان را می‌بینند و در واقع زمان بندی فروپاشی خود را به جلو خواهند آورد.

وی گفت: رژیم صهیونیستی به چیزی کمتر از فروپاشی نباید فکر کند و نباید بگوید در آینده چه طرحی دارد.

سخنگوی ستاد کل نیروهای مسلح افزود: امروز فروپاشی رژیم صهیونیستی در دستور کار است، حتماً باید این رژیم فروپاشی شود و این غده سرطانی در منطقه باید فرو بپاشد که واقعاً خسارت‌های زیادی برای امت مسلمان داشته است.

سخنگوی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: تأسیسات انرژی هسته‌ای ایران کاملاً صلح آمیز است.

سردار شکارچی افزود: این پیام برای رژیم صهیونیستی نیست بلکه برای کل دنیاست که اولاً تأسیسات انرژی هسته‌ای ایران، کامل صلح آمیز است و دوم اینکه هم در فتوای حضرت آیت الله خامنه‌ای و هم در دکترین دفاعی ایران، مقوله‌ای به نام تولید، نگهداری و به کارگیری سلاح اتمی نداریم و این را حرام می‌دانیم.

وی گفت: آن قدر توان داریم که از نظام جمهوری اسلامی ایران و سرزمین خودمان به نحو احسن دفاع کنیم.


10924567
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نایب‌رئیس اول کمیسیون انرژی مجلس می‌گوید احتمال دارد کارت آزاد جایگاه‌های سوخت یک تغییر قیمتی داشته باشد که به نوعی در مصرف بنزین صرفه‌جویی شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت گفت: در دولت چهاردهم، اقتصاد دریا‌محور یکی از محور‌های اصلی توسعه ملی است و رسانه‌ها با نقد منصفانه و نگاه اصلاح‌گر می‌توانند در جهت‌دهی درست افکار عمومی نقش‌آفرین باشند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت گفت: در دولت چهاردهم، اقتصاد دریا‌محور یکی از محور‌های اصلی توسعه ملی است و رسانه‌ها با نقد منصفانه و نگاه اصلاح‌گر می‌توانند در جهت‌دهی درست افکار عمومی نقش‌آفرین باشند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور تأکید کرد: تصویب منشور ⁧کوروش⁩ در ⁧یونسکو⁩ نشانه‌ای است از استمرار حضور ایران در وجدان تمدن بشری. ایران، سرچشمه فرهنگ گفت‌وگو، مدارا، عدالت و همزیستی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس گفت: اگر بازارچه‌های مرزی ایران و پاکستان توسعه یابند و تجارت رونق بگیرد، به‌طور قطع بخش عمده‌ای از ناامنی‌ها و چالش‌های مرزی دو کشور از بین خواهد رفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی پس از سفر سه روزه به کشور پاکستان با بدرقه مقامات ایالت سند پاکستان شهر کراچی را به مقصد تهران ترک کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با کنایه به اظهارات نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نوشت: رژیم اسرائیل منبع اصلی بی‌ثباتی در منطقه ما است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس گفت: اگر در برابر رژیم صهیونیستی ایستادگی نکنیم، روند سلطه‌جویی ادامه خواهد یافت و یا باید شاهد تحمیل صلحی نظیر طرح «آبراهام» که هدفش زانو زدن کشور‌های اسلامی و به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی است باشیم و یا جنگ تحمیلی.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به قبول مسئولیت تجاوز نظامی اسرائیل علیه ایران از سوی ترامپ، نوشت: از همان آغاز روشن بود ایالات متحده در جنایت تجاوز اسرائیل علیه ملت ایران مشارکت کامل داشته است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس در جمع نمازگزاران شهر کراچی، گفت: امروز وحدت در امت اسلامی نه یک ضرورت بلکه سنت الهی است تا امت اسلامی یکپارچه و محکم در مقابل رژیم صهیونیستی خونریز بایستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است