بین‌الملل 12:54 - 09 خرداد 1399

«الصفدی» خواهان مداخله فوری بین المللی در برابر رژیم صهیونیستی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری عمون، «ایمن الصفدی» وزیر خارجه اردن در گفتگو تلفنی خود با مایک پمپئو همتای آمریکایی اش اعلام کرد که اردن شدیدا با الحاق بخش هایی از کرانه باختری به اراضی اشغالی توسط رژیم صهیونیستی مخالف است.

وی در ادامه افزود: صلح عادلانه و فراگیر گزینه استراتژیک کشورهای عربی است و اردن در این مسیر باقی می ماند. الحاق هر بخش از اراضی فلسطین به اراضی اشغالی نابود کردن فرصت های صلح به شمار می رود.

الصفدی در تماس تلفنی با دومینیک راب همتای انگلیسی خود نیز تصمیم رژیم صهیونیستی در این خصوص را خطری بی سابقه توصیف کرد.

وی خواهان مداخله فوری بین المللی برای حمایت از فرصت های تحقق صلح شد.

لازم به ذکر است که رژیم صهیونیستی سعی دارد بیش از 30 درصد از مساحت کرانه باختری را به اراضی اشغالی الحاق کند.


10551249
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صدراعظم آلمان پس از گفت‌و‌گو با پادشاه اردن، خواستار آغاز مرحله دوم آتش‌بس در غزه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نروژ خواستار استقرار فوری نیرو‌های حافظ صلح در غزه شد و بر شکنندگی آتش‌بس تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی اعلام کرد که پس از تماس تلفنی با فرستاده ویژه کاخ سفید و جرد کوشنر، دو طرف درباره چارچوب و مراحل بعدی مذاکرات صلح توافق کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی تیراندازی در رستورانی در پایتخت اداری آفریقای جنوبی ۱۱ نفر کشته و ۱۴ نفر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فرانسه اعلام کرد روز دوشنبه به لندن می‌رود تا همراه با زلنسکی و رهبران اروپایی درباره وضعیت اوکراین و مذاکرات آتش‌بس گفت‌و‌گو کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه مصر بر ضرورت استقرار فوری نیروی بین‌المللی حافظ صلح برای نظارت بر آتش‌بس در غزه تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه مدعی است که خلع سلاح حماس نیازمند تشکیل دولت مدنی و نیروی امنیتی بین‌المللی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دولت موقت سوریه در مجمع دوحه پیرامون تجاوزگری رژیم صهیونیستی، انتخابات سوریه و عضویت سابق در گروه‌های تروریستی صحبت کرد. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر انرژی قطر هشدار داد که همزمان با افزایش کاربرد هوش مصنوعی، تقاضا برای سوخت به طور بی‌سابقه افزایش خواهد یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور موقت سوریه و نخست وزیر لبنان در نشست دوحه در مورد تقویت همکاری گفت‌و‌گو کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است