بین‌الملل 04:12 - 22 مرداد 1401
نخست وزیر اسبق عراق بر تشکیل جلسه پارلمان در هر جای این کشور برای انتخاب رئیس جمهور و تشکیل دوبت تاکید کرد.

نخست وزیر اسبق عراق: جلسه پارلمان باید در هر کجای عراق برگزار شود

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «ایاد علاوی» نخست وزیر اسبق عراق روز جمعه خواستار برگزاری جلسه پارلمان در هر کجای این کشور برای انتخاب رئیس جمهور و تشکیل کابینه جدید شد.

وی تاکید کرد که انتخاب رئیس جمهور و تشکیل کابینه جدید راه را برای برگزاری انتخابات زودهنگام با قانون انتخابات عادلانه هموار کند، در غیر این صورت وضعیت بدتر خواهد شد و نتایج بسیار وخیمی حاصل خواهد شد.

امیدها در کشور عراق پس از ۱۰ ماه با معرفی «محمد شیاع السودانی» به عنوان نامزد منصب نخست‌وزیری زنده شد و در حالی که پارلمان نیز خود را برای انتخاب رئیس‌جمهور و معاون اول رئیس پارلمان آماده می‌کرد، تظاهرات حامیان جریان صدر برای مخالفت با روند سیاسی، شرایط عراق را پیچیده کرد.

آشوبگران حامی رهبر جریان صدر طی هفته گذشته چند بار پس از ورود غیرقانونی به «منطقه سبز» بغداد، وارد صحن پارلمان شدند و همچنان به تحصن خود در منطقه سبز ادامه می‌دهند.

حامیان کمیته هماهنگی گروه‌های شیعی عراق موسوم به چارچوب هماهنگی نیز روز جمعه در نزدیکی منطقه سبز بغداد تظاهرات گسترده‌ای برگزار کردند.

کمیته هماهنگی گروه‌های شیعی عراق در بیانیه پایانی تظاهرات روز جمعه در نزدیکی منطقه سبز بغداد، ضمن اعلام تحصن نامحدود در مجاورت پل معلق منطقه سبز در بغداد تا تحقق خواسته‌های عادلانه، خواستار تسریع در روند تشکیل دولت دارای اختیارات کامل مطابق با قانون اساسی به منظور احیای حیثیت کشور و حل مشکلات شهروندان شد.

چارچوب هماهنگی همچنین گروه‌های سیاسی را به تسریع در روند تعیین نامزد ریاست جمهوری، تعیین تکلیف نامزد فراکسیون اکثریت برای نخست‌وزیری شد.

انتهای پیام/.


11652289
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک سناتور روسی تاکید کرد که براساس سند جدید امنیت ملی آمریکا دیگر کشور‌های اروپایی اولویت ترامپ نیستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاخ سفید مدعی است که آمریکا با برنامه‌ریزی پشت‌پرده در تلاش است آتش‌بس غزه را به شکل آرامی وارد مرحله دوم کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع صهیونیستی ادعا کردند که ارتش اسرائیل طی چند هفته گذشته طرح حمله گسترده‌ای را علیه اهداف حزب‌الله در لبنان آماده کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترامپ تحریم‌های تازه‌ای علیه سه برادرزاده نیکولاس مادورو و شش شرکت مرتبط با صنعت نفت ونزوئلا اعمال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع خبری گزارش دادند که رئیس‌جمهور اوکراین برای تشکیل دولتی با ریاست مقامات امنیتی آماده می‌شوند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قرار است مقام‌های ارشد آمریکا شنبه در پاریس با نمایندگان اوکراین، فرانسه، آلمان و انگلیس دیدار تا درباره طرح صلح دونالد ترامپ گفت‌و‌گو کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی می‌گوید آمریکا پیشنهاد داده به عنوان مصالحه، نیرو‌های اوکراینی از بخشی از دونباس خارج شوند تا در آن نوعی منطقه غیرنظامی ایجاد شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفیر آمریکا در ترکیه اعلام کرد که ترکیه می‌تواند جزء کشور‌هایی باشد که نیرو‌های خود را در غزه مستقر می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفارت چین در تل‌آویو، ضمن محکوم کردن شدید سفر اعلام‌نشده یک مقام تایوانی به اسرائیل، تاکید کرد که این اقدام مستقیما خط قرمز پکن را لمس می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا مدعی شده که اگر حزب‌الله تا پایان سال تسلیحات خود را تحویل ندهد، (رژیم) اسرائیل حملات گسترده‌ای علیه این کشور انجام خواهد داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است