بین‌الملل 22:19 - 02 بهمن 1399

اولین اظهار نظر سخنگوی جدید کاخ سفید درباره ایران

به گزارش خبرگزاری مهر، «جن ساکی» سخنگوی جدید کاخ سفید بدون اشاره به عهد شکنی های آمریکا و طرف های اروپایی در خصوص برجام عنوان داشت که هرگونه اقدام درباره توافق هسته‌ای مستلزم آن است که جمهوری اسلامی الزامات مهم تحت توافق هسته‌ای را از سربگیرد.

جن ساکی در نخستین کنفرانس خبری در پاسخ به سوال یک خبرنگار که پرسید «قدم‌های بعدی در مورد ایران چه خواهد بود و آیا رئیس جمهوری آمریکا به توافق هسته‌ای بازمی‌گردد؟»، گفت: «رئیس جمهوری آمریکا به وضوح گفته که باور دارد با پیگیری دیپلماسی، ایالات متحده در جست‌وجوی تمدید زمان و افزایش محدودیت‌های هسته‌ای بر ایران و همچنین دیگر موضوعات مورد نگرانی است. ایران باید پیروی از الزامات مهم تحت توافق هسته‌ای را از سربگیرد، تا بتوان آن را به پیش برد.»

سخنگوی کاخ سفید افزود: همان طور که پیشتر اشاره کردم، ما انتظار خواهیم داشت که برخی از مکالمات اولیه (رئیس جمهوری آمریکا) با همتایان خارجی یا رهبران خارجی و شرکا و متحدان انجام شود و قطعاً پیش‌بینی می‌کنیم این نیز بخشی از مکالمات باشد.

پیشتر، اَنتونی بلینکن گزینه پیشنهادی جو بایدن به عنوان وزیر خارجه ایالات متحده در جلسه بررسی صلاحیت در سنا گفته بود اگر ایران به اجرای تعهداتش بازگردد، ما نیز این کار را خواهیم کرد.


10914955
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گمان گالوشچنکو، وزیر اسبق انرژی اوکراین که در پی رسوایی فساد استعفا داده بود، هنگام تلاش برای خروج از کشور بازداشت شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دولت موقت بنگلادش در یک برنامه خداحافظی با مردم قبل از واگذاری قدرت به یک دولت منتخب از سمت خود کناره‌گیری کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل سازمان ملل طرح رژیم صهیونیستی برای ثبت اراضی کرانه باختری به عنوان دارایی این رژیم را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کل جنبش حزب‌الله لبنان تأکید کرد که رژیم صهیونیستی یک رژیم توسعه‌طلب است و فلسطین و کل منطقه را بدون استثنا می‌خواهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به گفته ارتش رژیم صهیونیستی نظامیان این رژیم امروز یک عضو حزب‌الله را در جنوب لبنان هدف قرار دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین بار دیگر تأکید کرد که کشورش با اعطای امتیازات ارضی به روسیه موافقت نخواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کریس رایت از ورود شرکت‌های جدید آمریکایی به ونزوئلا در ماه‌های آینده خبر داد و گفت تولید نفت این کشور با همکاری واشنگتن افزایش خواهد یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پارلمان لبنان خواستار اعمال فشار بین‌المللی بر رژیم صهیونیستی برای توقف نقض مکرر توافق آتش‌بس نوامبر ۲۰۲۴ شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت کی‌یر استارمر تصمیم خود برای به تعویق انداختن انتخابات محلی در ۳۰ شورای انگلیس را لغو کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حمله پهپادی به بازاری در کردفان شمالی در جنوب سودان دست کم ۲۸ نفر کشته شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است