اقتصادی 10:16 - 16 اسفند 1399

چین نرخ رشد اقتصادی هدف خود را ۶ درصد تعیین کرد

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، نخست‌وزیر چین، لی که‌کیانگ، روز جمعه در اجلاس سالانه پارلمانی این کشور که مهمترین رویدارد سیاسی چین است گفت: چین نرخ رشد اقتصادی هدف خود در سال ۲۰۲۱ را ۶ درصد تعیین کرده است.

رشد اقتصادی چین در سال گذشته به ۲.۳ درصد رسید. این کشور تنها کشور پیشرفته‌ای بود که اقتصاد آن تحت تأثیر بحران کرونا با رکود مواجه نشد.

آقای لی نرخ رشد اقتصادی هدف چین را در گزارش دولتی که در آغاز بازگشایی کنگره ملی چین در سال جدید چینی قرائت شد اعلام کرد. طی این مراسم دو روزه اولویت‌های ملی اقتصادی و سیاسی چین برای سال ۲۰۲۱ تعیین می‌شوند.

نخست‌وزیر چین روند ریکاوری اقتصادی این کشور را مثبت ارزیابی کرد اما در مورد نقاط ضعفی مانند کاهش مصرف هشدار داد.


10978908
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یک نماینده مجلس، مالیات بر ارزش افزوده را یک گام بزرگ در انضباط مالی دانست و درمورد آن توضیحاتی داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: کشت گندم تا اواسط دی ادامه دارد که با استمرار بارش ها، تولیدگندم وضعیت مطلوبی خواهد داشت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های لبنی گفت: با توجه به مشکلات افزایش قیمت و کمبود شیر، توزیع شیرمدارس با مشکلاتی روبروست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: افزایش قیمت تمام شده مسکن و همچنین زمین از جمله پیامد‌های حذف ماده ۵۰ است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: افزایش قیمت تمام شده مسکن و همچنین زمین از جمله پیامد‌های حذف ماده ۵۰ است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور گفت: از روز چهارشنبه ۲۶ آذرماه شاهد کاهش نسبی دمای هوا در نواحی غرب و شمال غرب کشور هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق بازرگانی گفت: پس از اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین، مصرف سوخت ۴۰ درصد کاهش یافته و خوشبختانه وفاق خوبی بین مردم و مسئولان در این زمینه شکل گرفته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» هواشناسی استان تهران روز دوشنبه با صدور هشدار سطح زرد نسبت به بارش ناپیوسته برف و باران در استان به ویژه در ارتفاعات اعلام کرد که از روز چهارشنبه کاهش نسبی دما برای این کلانشهر دور از انتظار نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان بورس در نظر دارد مجوز پذیره‌نویسی ۳ صندوق سرمایه‌گذاری در شاخه کالایی فلزات صنعتی (نقره) را برای شرکت‌های سبدگردان بازده، سبدگردان توسعه فیروزه و سبدگردان هامرز صادر کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت آزمایشگاه و مکانیک خاک گفت: بیش از ۸۴هزارکیلومتر از راه های کشور طی یکسال گذشته تصویربرداری شد

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است