علمی فناوری 16:08 - 07 تیر 1401

شرکت پستی آمریکایی در روسیه جریمه شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، دلیل این جریمه عدم ذخیره سازی محلی داده های کاربران روسی داخل این کشور اعلام شده است. این در حالی است که پیش بینی می شود طی روزهای آینده شرکت های خارجی بیشتری جریمه شوند.

البته روند جریمه شرکت های خارجی در روسیه از مدتی قبل آغاز شده است. پیش از این و در اواخر ماه خرداد دادگاهی دیگر در مسکو جریمه ای ۱۵ میلیون روبلی برای گوگل تعیین کرده که معادل ۲۶۰ هزار دلار آمریکا است.

دلیل وضع جریمه مذکور نیز عدم پیروی گوگل از قانون روسیه است که در خصوص الزام شرکت ها به ذخیره داده های کاربران داخل کشور وضع شده است.

این درحالی است که در اوایل خردادماه جاری راسکامنادزر، رگولاتور ارتباطات روسیه پرونده شکایتی علیه گوگل و ۶ شرکت خارجی دیگر به دلیل نقض قانون مربوط به داده های شخصی تشکیل داد. مسکو به دلیل محتوا، سانسور اطلاعات، داده ها و تعیین نمایندگی محلی با شرکت های بزرگ فناوری اختلاف دارد.


11608108
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص پزشکی توانایی یک ادویه محبوب را در عمل به عنوان یک داروی ضد افسردگی طبیعی، با مجموعه‌ای از مزایای سلامتی اضافی که ممکن است فراتر از انتظارات بسیاری از مردم باشد، آشکار کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ایسر یکی از بهترین مانیتور‌ها را برای طراحان و گیمر‌ها در روسیه عرضه می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رنگ مو‌های دائمی به دلیل محتوای آمین معطر پارا-فنیلن دی آمین (PPD)، ترکیبی که مسئول ماندگاری طولانی مدت رنگ است، نگرانی‌های بهداشتی را افزایش می‌دهند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ناسا ماموریت جسورانه‌ای را برای نجات تلسکوپ فضایی از سقوط کنترل نشده آغاز می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک خرس عروسکی مجهز به هوش مصنوعی به بچه‌ها یاد می‌داد که چگونه کبریت روشن کنند و همین موضوع باعث شد تولیدکنندگان آن را از قفسه‌ها جمع کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت با هشدار نسبت به رشد نگران‌کننده مقاومت میکروبی در جهان، به جایگاه نامطلوب منطقه مدیترانه شرقی در مرگ کودکان زیر پنج سال ناشی از مقاومت میکروبی اشاره کرد و توجه فوری به تجویز منطقی آنتی‌بیوتیک‌ها و اجرای برنامه‌های...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به نقش دانش‌آموزان در دفاع مقدس، تأکید کرد: اگر دیروز نوجوانان با اسلحه از خاک کشور دفاع می‌کردند، امروز دانش‌آموزان با قلم و دفتر، پرچم‌دار جهاد علمی و فرهنگی و پاسدار آرمان‌های شهدا هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت، با هشدار جدی نسبت به مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک در کشور تاکید کرد که بیماری‌های ویروسی مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا هیچ نیازی به آنتی‌بیوتیک ندارند و تجویز یا مصرف خودسرانه این دارو‌ها تنها چرخه مقاومت میکروبی را تشدید می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر مرکز ابن‌سینا از بهره‌گیری از فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی در فرآیند IVF برای افزایش دقت و موفقیت درمان خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش‌وپرورش گفت: مدیران مدارس با آموزش مهارت‌های زندگی نقش مهمی در پیشگیری از خودآسیب‌رسانی دانش‌آموزان دارند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است