علمی فناوری 16:08 - 07 تیر 1401

شرکت پستی آمریکایی در روسیه جریمه شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، دلیل این جریمه عدم ذخیره سازی محلی داده های کاربران روسی داخل این کشور اعلام شده است. این در حالی است که پیش بینی می شود طی روزهای آینده شرکت های خارجی بیشتری جریمه شوند.

البته روند جریمه شرکت های خارجی در روسیه از مدتی قبل آغاز شده است. پیش از این و در اواخر ماه خرداد دادگاهی دیگر در مسکو جریمه ای ۱۵ میلیون روبلی برای گوگل تعیین کرده که معادل ۲۶۰ هزار دلار آمریکا است.

دلیل وضع جریمه مذکور نیز عدم پیروی گوگل از قانون روسیه است که در خصوص الزام شرکت ها به ذخیره داده های کاربران داخل کشور وضع شده است.

این درحالی است که در اوایل خردادماه جاری راسکامنادزر، رگولاتور ارتباطات روسیه پرونده شکایتی علیه گوگل و ۶ شرکت خارجی دیگر به دلیل نقض قانون مربوط به داده های شخصی تشکیل داد. مسکو به دلیل محتوا، سانسور اطلاعات، داده ها و تعیین نمایندگی محلی با شرکت های بزرگ فناوری اختلاف دارد.


11608108
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرویس تغییرات اقلیمی کوپرنیک (C3S) گزارش داد که سپتامبر گذشته سومین سپتامبر گرم ثبت شده برای دمای جهانی بود، زیرا دمای زمین و اقیانوس همچنان در حال افزایش است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ویوو، جزئیات تبلت جدید خود را که دارای مشخصات عالی است و با قیمتی رقابتی عرضه خواهد شد، فاش کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از زنان و دختران برای مراقبت از پوست و بهبود ظاهر خود به مراکز زیبایی مراجعه می‌کنند. با این حال، برخی از اقدامات زیبایی در صورت تکرار بی‌دقت می‌توانند مضر باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مهلت ثبت‌نام دهمین آزمون ورودی انتخاب اعضای جامعه مشاوران رسمی مالیاتی ایران سال ۱۴۰۴ در سامانه اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور آغاز شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج مربوط به استعداد‌های برتر دانشگاه فرهنگیان پس از بررسی‌های نهایی به وزارت آموزش و پرورش ارسال شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برخی از دمنوش‌ها مناسب فصل پاییز و زمستان هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» زخم‌ها انواع مختلفی دارند که برخی از آنها خطرناک‌تر از دیگری هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت، به منظور شرکت در هفتاد و دومین نشست کمیته منطقه‌ای مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت، وارد قاهره، پایتخت مصر شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرستاری وزارت بهداشت با اشاره به اینکه توسعه مراقبت‌های حمایتی باید بخشی از نظام سلامت و پزشکی خانواده باشد، افزود: پوشش کامل بیمه‌ای مراقبت‌های تسکینی تا پایان سال ۱۴۰۴ هدف وزارت بهداشت است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش گفت: حدود ۱۵ هزار و ۷۵۰ کمبود معلم در مدارس سراسر کشور داریم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است