اقتصادی 00:36 - 18 خرداد 1399
طرح پیش فروش‌های یکساله سایپا و ایران خودرو
پیش‌فروش یکساله محصولات جدید گروه خودروسازی سایپا و ایران خودرو از فردا آغاز می‌شود. در این طرح گروه خودروسازی سایپا ۹ محصول که سه محصول جدید هم در آن‌ها دیده می شود و گروه صنعتی ایران خودرو نیز ۱۲ محصول عرضه خواهند کرد.

پیش‌فروش سه محصول جدید سایپا برای نخستین‌بار/ ۱۲ مدل محصول ایران خودرو پیش فروش می شود

به گزارش ایسنا، مجید باقری اعلام کرده است که طبق وعده قبلی و به‌دنبال پیگیری و استقبال مشتریان، سه‌ محصول جدید، همزمان با طرح پیش‌فروش محصولات عرضه خواهد شد. برای نخستین‌بار پیش‌فروش خودرو «شاهین» محصول جدید گروه خودروسازی سایپا از امروز( یکشنبه) آغاز می‌شود. به جز «شاهین» دو محصول جدید دیگر سایپا یعنی «سایناS» و «کوییکS» نیز برای نخستین‌بار در این طرح عرضه خواهند شد.

به گفته قائم‌مقام مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در امور فروش و خدمات پس از فروش، از مجموع ۹ محصولی که در طرح پیش‌فروش جدید گروه خودروسازی سایپا عرضه خواهند شد، سه خودرو جدید قرار دارد.

وی با بیان این‌که زمان تحویل خودرو شاهین، دی‌ماه ۹۹ خواهد بود، گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، طرح پیش‌فروش، مطابق با برنامه تولید سایپا خواهد بود و همه محصولات، در موعد مقرر و تعیین شده به مشتریان تحویل می‌شود.

باقری افزود: پیش‌فروش ۹ محصول گروه خودروسازی سایپا روز یکشنبه ۱۸ خردادماه پس از پایان قرعه‌کشی طرح فروش فوق‌العاده از ساعت ۱۴ در وب‌سایت اینترنتی فروش سایپا به نشانی https://saipa.iranecar.com آغاز خواهد شد.

این شرکت جدول زمانبندی و مبالغ پیش پرداخت را تا پیش از آغا فرآیند ثبت نام اعلام خواهد کرد.

۴۵ هزار خودروایران خودرو در قالب ۱۲ مدل با قیمت موعد تحویل

طرح پیش فروش یک ساله ایران خودرو مطابق شرایط جدول یک، از ساعت ۸ صبح امروز(یکشنبه) آغاز و تا ساعت ۲۴ تاریخ  ۲۰خرداد به مدت ۳ روزاجرا می‌گردد.حداکثر ۳ روز پس از پایان ثبت نام خودرو، قرعه کشی برگزار و اسامی منتخبان اعلام خواهد شد. ثبت نام از طریق سایت رسمی این شرکت به آدرس esale.ikco.ir خواهد بود.

قیمت خودرو مطابق قیمت زمان تحویل مندرج در قرارداد خواهد بود. پس از اعلام اسامی، انتخاب شدگان مبلغ پیش‌پرداخت هر خودرو را از درگاه ایران خودرو واریز می‌کنند و باقی‌مانده وجه خودروها در زمان ارسال دعوتنامه با لحاظ هزینه‌های قانونی تعیین و دریافت می‌شود.

بر اساس این گزارش، مشتریان دقت کنند، قبل از اعلام اسامی انتخاب شدگان، مشتری هیچگونه وجهی واریز نخواهند کرد و در هیچ مرحله‌ای از ثبت‌نام نیازی به ارائه چک از سوی مشتری نخواهد بود.

پس از اعلام اسامی انتخاب شدگان در قرعه کشی، متقاضی میبایست ظرف سه روز کاری، پیش پرداخت اولیه خودرو را واریز کند؛ عدم واریز پیش پرداخت وجه خودرو از سوی متقاضی به منزله انصراف ازثبت نام تلقی می‌شود و شرکت هیچگونه مسئولیتی برای تحویل خودرو نخواهد داشت.

انتهای پیام


10563052
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۲۸ آبان ماه در ارتفاع ۲۴ درصد ثابت ماند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته مسئولان، میزان و بازپرداخت کارت رفاهی متصل به اوراق گام جهت خرید جهیزیه ایرانی مطابق با وام ازدواج خواهد بود که پیش از این وعده داده شده بود این طرح تا پایان آبان ماه اجرایی می‌شود و حالا روزشماری برای اجرای این طرح آغاز شده است....
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته کاری که گذشت، شاخص کل بورس با رشد ۲.۵ درصدی به ۳ میلیون و  ۱۶۸ هزار واحد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: با توجه به پایداری شرایط جوی شاهد کاهش کیفیت هوا در کلان شهر‌ها خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، اطلاعات مکانی (GIS) را عنصری حیاتی برای پایداری شبکه گاز دانست و گفت: لایه‌های اطلاعات مکانی با هرگونه توسعه، اصلاح یا تغییر در شبکه باید به‌روزرسانی شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: تمامی محور‌های ورودی به تهران شاهد ترافیک سنگین هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان اداری و استخدامی کشور از اتصال نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور به سامانه فوریت‌های اداری «فواد ۱۲۸» خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل مبارزه با آفات عمومی گفت: با توجه به پیش بینی شرایط بارش در شرق آفریقا و شبه جزیره عربستان، احتمال حمله ملخ صحرایی به استان‌های جنوبی وجود دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت گفت: حقوق افرادی که به دلیل حقوق پایین در جایگاه‌های سوخت، به مکمل‌فروشی روی آورده‌اند، بررسی می‌شود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: با استفاده از سامانه خودنویس متقاضیان به ویژه مستأجران شاهد صرفه‌جویی چشم گیر در هزینه و زمان خود هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است