اجتماعی 05:23 - 05 خرداد 1398
۷ نکته درباره پرندگان؛
بسیاری از پرندگان در جهان به دلایل مختلفی در معرض خطر انقراض گرفته‌اند که از جمله آن می‌توان به دفع نادرست پسماندها اشاره کرد. از آن جایی که در کشور ما طعمه‌ها و زیستگاه‌های پرندگان تخریب شده، بیشترین تجمع آن‌ها دراطراف زباله‌دان‌ها یا نزدیک کشتارگاه‌ها است.

زباله‌دان‌ها،مکانی برای تجمع پرندگان

به گزارش ایسنا، در دنیا بیش از ۱۰ هزار گونه پرنده وجود دارد که بسیاری از آن‌ها به دلایل انسانی در معرض خطر انقراض قرار گرفته‌اند. در ادامه به ۷ نکته در رابطه با پرندگان و دلایل انقراض آن‌ها اشاره شده است.

*بیش از ۵۵۰ گونه پرنده در کشور ما زندگی می‌کنند البته از این ۵۵۰ نوع پرنده، دو سوم آن مهاجر هستند و فقط بخشی از سال در کشور حضور دارند.

* در ایران چهار گونه پرنده به‌شدت در معرض خطر انقراض هستند و با انقراض حتمی یک مرحله فاصله دارند. کرکس پشت سفید، خروس کولی اجتماعی، درنای سیبری و میش‌مرغ از این دسته هستند.

*در حال حاضر بیشترین مسئله‌ای که پرندگان را در معرض انقراض قرار داده، اقدامات انسانی است. دخالت‌های انسانی در زیستگاه‌های طبیعی سبب از بین رفتن محل زندگی پرندگان شده است همچنین طعمه پرندگان شکاری نیز در بسیاری از زیستگاه‌های طبیعی ما از بین رفته است.

*یکی دیگر از عوامل از بین رفتن پرندگان در کشورهای در حال توسعه از جمله کشور ما  مسمومیت آنان از طریق سموم شیمیایی و فلزات سنگین است. برای مثال در کشور ما عقاب‌ها و کرکس‌ها قبل از این که به سن بلوغ برسند بر اثر مسمومیت یا تصادف از بین می‌روند.

*یکی از علل مسمومیت پرندگان شکاری در کشور ما دفع نادرست پسماند است. بسیاری از زباله‌هایی که ما روزانه تولید می‌کنیم، خطرناک هستند و بدون هیچ‌گونه مدیریتی در محیط رها می‌شوند و از آن جایی که طعمه‌ها و زیستگاه‌های پرندگان تخریب شده، بیشترین تجمع آن‌ها اطراف زباله‌دانها یا نزدیک کشتارگاه‌ها است.

*هنگامی‌که پرندگان از زباله‌ها تغذیه می‌کنند سموم و فلزات سنگین در بدن آن‌ها جمع می‌شود که ناباروری و از بین رفتن آن‌ها را در پی دارد.

*متاسفانه امروزه پرندگان منطقه امنی برای لانه‌گذاری ندارند. برای مثال میش‌مرغ از جمله پرندگانی است که در کشور ما به دلیل فقدان زیستگاه امن رو به انقراض است.

انتهای پیام


10136554
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت اعلام کرد: زوج‌های جوانی که تاریخ عقد رسمی آنها در سال ۱۴۰۴ به ثبت رسیده است، می‌توانند از ظرفیت اختصاص‌یافته برای اعزام به عمره مفرده بهره‌مند شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران با صدور اطلاعیه‌ای تأکید کرد که هرگونه اخبار رسمی درباره آزمون استخدامی این جمعیت تنها از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی رسمی آن قابل پیگیری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با بهبود رفتار‌های ترافیکی می‌توانیم آینده‌ای سالم برای فرزندان خود بسازیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» افکار منفی به طور جدی سلامت انسان را به خطر می‌اندازند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرایند بررسی شکایت‌های نامزد‌های ردصلاحیت‌شده انتخابات شورای اسلامی شهر تهران و سایر شهرستان‌های استان تهران، از امروز در «هیات عالی نظارت استان تهران» آغاز می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده مرزبانی فراجا از اجرای طرح مقابله با قاچاق سلاح و کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی طی یک هفته گذشته در سطح مرز‌های کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» حمل بار نامتعارف توسط وانت‌ها می‌تواند حادثه آفرین باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای شهر تهران با اشاره به اختصاص ۴۸ درصد از بودجه ۱۴۰۵ شهرداری به حمل و نقل عمومی، گفت: اعتبارات ویژه‌ای برای بازچرخانی آب و استفاده از ظرفیت تصفیه‌خانه‌ها در نظر گرفته شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از کشف پرونده فقدان یک دختر ۱۸ ساله و دستگیری عامل اغفال و اختفای وی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران در جمع خبرنگاران از ترخیص قریب‌الوقوع محموله‌های اتوبوس باقی‌مانده در گمرک خبر داد و اظهار امیدواری کرد: این روند به‌زودی تکمیل شده و موجبات آسایش شهروندان فراهم شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است