اجتماعی 00:14 - 24 مرداد 1399
مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران خبر داد
مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران گفت: پیرو دستور شهردار تهران و تأکیدات معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران ،با توجه به نزدیک شدن به ایام سوگواری ماه محرم، این سازمان آمادگی دارد مجموعه های غیرآبی خود را در اختیار هیأت های عزاداری قرار دهد.

مجموعه های ورزشی شهرداری میزبان هیأت های مذهبی/فرصت ارسال درخواست هیأت ها در هفته آتی

به گزارش ایسنا، امیر محسنی با اعلام این خبر افزود: هم اکنون به دلیل شیوع ویروس کرونا، بخشی از مجموعه های این سازمان غیرفعال است که با توجه به ابلاغ ستاد مقابله با ویروس کرونا، می توان بخشی از برنامه های ایام سوگواری ماه محرم را در فضاهای ورزشی برگزار کرد.

مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران افزود: بیش از ۲۰۰ مجموعه ورزشی و ۴۰۰ زمین چمن مصنوعی در اختیار سازمان ورزش قرار دارد که بخشی از این مجموعه ها آمادگی دارد با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی، میزبان مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان کربلا باشد.

بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان ورزش شهرداری تهران، وی اظهار کرد: هیأت های مذهبی می توانند در هفته پیش رو و پس از دریافت معرفی نامه از سازمان تبلیغات اسلامی، درخواست های خود را جهت بررسی و دراختیار گذاشتن فضای برگزاری مراسم به سازمان ورزش شهرداری تهران ارسال کنند.

انتهای پیام


10666062
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک پرحجم و سنگین در اکثر معابر و بزرگراه‌های پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: میانگین کیفیت هوا هم اکنون بر روی شاخص ۹۶ قرار گرفته و وضعیت هوا زرد و قابل قبول، اما در مرز آلودگی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا، از وقوع یک سانحه رانندگی مرگبار در محور آزادراهی نطنز خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران، با اشاره به ظرفیت‌های طبیعی، تجاری و لجستیکی استان، از آمادگی تهران برای ایفای نقش محوری در توسعه روابط اقتصادی، تجاری و گردشگری میان دو کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران گفت: اثرگذاری طرح «من شهردارم» از مردم است. مردم هرجا نقش پیدا کنند، آن کار را به بهترین نحو اجرایی می‌کنند و هرجا میدان را برای مردم فراهم کردیم، موفق بودیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس روابط عمومی سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر، از انجام ۲۰۱ مورد عملیات امدادی در ۷۲ ساعت گذشته توسط نیرو‌های عملیاتی این جمعیت در سراسر کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی استانداری تهران تصریح کرد که تصمیمات و مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوا کاملا قانونی است و یکی از ثمرات این تصمیمات، ابطال ۳۷ برگه معاینه فنی خودرو بوده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج وزیارت خبر داد که نام‌نویسی در کاروان‌های زمینی و هوایی عتبات عالیات ویژه اعزام در ماه مبارک رجب آغاز شده و متقاضیان می‌توانند برای تشرف در این ایام معنوی اقدام کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از آماده باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار هواشناسی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران با بیان اینکه طرح شهرداران مدارس، تجربه‌ای ارزشمند برای مردم‌سالاری است، گفت: امسال در طرح «من شهردارم»، شهرداران مدارس نیاز‌های مدرسه خود را به ما اطلاع دهند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است