اجتماعی 00:14 - 24 مرداد 1399
مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران خبر داد
مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران گفت: پیرو دستور شهردار تهران و تأکیدات معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران ،با توجه به نزدیک شدن به ایام سوگواری ماه محرم، این سازمان آمادگی دارد مجموعه های غیرآبی خود را در اختیار هیأت های عزاداری قرار دهد.

مجموعه های ورزشی شهرداری میزبان هیأت های مذهبی/فرصت ارسال درخواست هیأت ها در هفته آتی

به گزارش ایسنا، امیر محسنی با اعلام این خبر افزود: هم اکنون به دلیل شیوع ویروس کرونا، بخشی از مجموعه های این سازمان غیرفعال است که با توجه به ابلاغ ستاد مقابله با ویروس کرونا، می توان بخشی از برنامه های ایام سوگواری ماه محرم را در فضاهای ورزشی برگزار کرد.

مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران افزود: بیش از ۲۰۰ مجموعه ورزشی و ۴۰۰ زمین چمن مصنوعی در اختیار سازمان ورزش قرار دارد که بخشی از این مجموعه ها آمادگی دارد با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی، میزبان مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان کربلا باشد.

بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان ورزش شهرداری تهران، وی اظهار کرد: هیأت های مذهبی می توانند در هفته پیش رو و پس از دریافت معرفی نامه از سازمان تبلیغات اسلامی، درخواست های خود را جهت بررسی و دراختیار گذاشتن فضای برگزاری مراسم به سازمان ورزش شهرداری تهران ارسال کنند.

انتهای پیام


10666062
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای شهر گفت: طرح من شهر در سه سال گذشته به شکلی موهن و صرفاً در حد جمع‌آوری شماره تلفن همراه شهروندان، با هر وسیله و از هر طریق، اجرا شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از اعمال قانون بیش از ۶۱۴ هزار خودروی دودزا و ابطال بیش از ۳۴۰۰ فقره معاینه فنی از ابتدای سال تاکنون خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در میدان نبرد دیجیتال امروز، نسل Z و آلفا در خط مقدم مبارزه با اطلاعات نادرست و اخبار جعلی قرار دارند. این نسل‌های جوان، به عنوان بومیان دیجیتال، سریع‌تر از همیشه اطلاعات را دریافت می‌کنند و یاد می‌گیرند که چگونه دستکاری، روایت‌های دروغین و...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: امروز تیمی به چین می‌روند که واگن‌ها را تحویل بگیرند. بارگیری و اقدامات اولیه آن انجام شده و امیدواریم سریعتر شاهد ورود این واگن‌ها به خطوط می‌شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی تهران گفت: بدهی سنگین سازمان تأمین اجتماعی به شرکت بیمه آتیه‌سازان حافظ، دلیل اصلی تأخیر در ارائه خدمات بیمه تکمیلی به بازنشستگان است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس فتا تهران بزرگ از ارسال پیامک‌های جعلی با موضوع «ثبت‌نام و انتخاب زمین روستایی در طرح نهضت ملی مسکن» به صورت گسترده در ۴۸ ساعت گذشته خبر داد و بر ضرورت احتیاط شهروندان تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معما گفت: دسترسی بزرگراه آیت‌الله سعیدی جنوب به روگذر میدان فتح غرب حداکثر تا دو ماه آینده تکمیل می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بعد از صدور حکم اعدام متهم ردیف اول شرکت خودروی رضایت خودرو طراوت نوین و تایید آن در دیوان عالی کشور، صبح امروز حکم این متهم اجرا شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: امروز یکشنبه شانزدهم آذرماه نیز طرح زوج وفرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۲۰:۳۰ از درب منازل در تهران اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فاز دوم روددره فرحزاد در حالی رو به بهره‌برداری است که حفظ درختان ۵۰۰ ساله، ایجاد مسیرهای جنگلی و ساخت برج پرندگان، جذابیت این تفرجگاه طبیعی را دوچندان می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است