علمی فناوری 09:10 - 03 آبان 1399

فیس بوک در یک قدمی شکایت  دادستان های ایالتی آمریکا

به گزارش خبرگزار ی مهر به نقل از رویترز، روزنامه واشنگتن تایمز به نقل از چهار منبع آگاه فاش کرد؛ احتمالا در ماه آینده میلادی( نوامبر) شکایتی درباره نقض قوانین آنتی تراست(ضد انحصار) علیه فیس بوک اعلام می شود.

طبق گزارش منتشر شده، مقامات کمسیون فدرال تجارت آمریکا به طور خصوصی جلسه ای برگزار کردند تا درباره تحقیقی در این خصوص گفتگو کنند. از سوی دیگر دادستان های ایالتی این کشور مشغول تحقیقات درباره فیس بوک هستند تا هرگونه تهدید علیه رقابت را ردیابی کنند.

به نوشته این روزنامه ممکن است زمان اقامه دعوی علیه فیس بوک تغییر کند. اما در هرحال دادستان های ایالتی در آخرین مراحل آماده سازی شکایت خود هستند.

در ماه آگوست مارک زاکربرگ مدیر ارشد اجرایی فیس بوک در یک جلسه استماع کمیته فدرال تجارت  شرکت کرده است.


10777294
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته دبیر علمی جایزه ملی روایت پیشرفت، جریان روایت پیشرفت از ابتدای دهه ۹۰ و در واکنش به تشدید جنگ تبلیغاتی شکل گرفت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر جایزه ملی روایت پیشرفت با تشریح فلسفه شکل‌گیری این رویداد فرهنگی گفت: این جریان با تأکید بر اتکا به ظرفیت‌های داخلی و بازخوانی تجربه‌های تاریخی پیشرفت در ایران شکل گرفته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» خانواده‌ها باید مقوله افسردگی سالمندان را جدی بگیرند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر تشدید نظارت بر مراکز غذایی و اماکن عمومی در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۴ تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان دانشگاه تگزاس یک باتری الکتریکی توسعه داده‌اند که در دما‌های پایین تا -۵۰ درجه سانتیگراد به طور موثر کار می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان سلامت، یک روال ساده حمام کردن را برجسته کرده‌اند که می‌تواند به کاهش فشار خون و بهبود سلامت قلب کمک کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه اخیر نشان داده است که قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی خاصی که «مواد شیمیایی ابدی» نامیده می‌شوند، روند پیری بیولوژیکی بدن را تسریع می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» خشکی پوست می‌تواند ناشی از عوامل خارجی و داخلی باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک دانشمند روس می‌گوید که روسیه می‌تواند از ربات‌ها برای کاوش غار‌های ماه استفاده کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» صبحانه، یکی از مهمترین وعده‌های غذایی برای انسان است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است