بین‌الملل 18:38 - 30 مهر 1399
روزنامه "Daily NK" متخصص در امور کره شمالی گزارشی را درباره موشکی که پیونگ‌یانگ در رژه روز دهم اکتبر رونمایی کرد، منتشر کرده و به برخی اسرار و ویژگی‌های آن پرداخت.

اسرار و ویژگی‌های موشک جدید کره‌شمالی

به گزارش ایسنا، شبکه آر تی به نقل از این روزنامه گزارش داد: این موشک تغییر یافته موشک بالستیک "هواسونگ-۱۵" است که برد نهایی‌اش به ۱۵۰۰۰ کیلومتر می‌رسد در حالی‌که مدل قبلی بردش به ۱۳۰۰۰ کیلومتر می‌رسید.

این موشک جدید با موشک "هواسونگ-۱۵" در چند جنبه متفاوت است این‌که حجمش از آن بسیار بزرگتر است و این موضوع امکان عمکرد احتمالی بهتر را به آن می‌دهد و همچنین نسبت به مدل قبلی در طول و قطر بهتر است و این یعنی قابلیت حمل کلاهک‌های جنگی بیشتری را دارد. علاوه بر آن با موتورهای بیشتری کار می‌کند.

کارشناسان این‌که چرا این موشک بالستیک جدید به "هواسونگ-۱۶" نام‌گذاری نشده را این گونه تفسیر کردند که پیونگ یانگ این نام را برای موشک دیگری که با سوخت جامد کار می‌کند محفوظ نگه داشته در حالی‌که این موشک با سوخت مایع کار می‌کند.

در این راستا گفته شده، کره شمالی در تلاش است موتورهای موشک‌هایی را که با سوخت جامد کار می‌کنند را پرقدرت‌تر سازد و این باعث شده این موشک جدید نسخه پیشرفته مدل قبلی خود توصیف شود.

به اعتقاد کارشناسان این روزنامه، موشک جدید کره شمالی سیستم جدا سازی کلاهک‌های جنگی با واحدهای هدایت فردی را ندارد از این رو ترجیح می‌دهند که موشک بعدی احتمالی مجهز به سوخت جامد بوده و از این سیستم برخوردار باشد.

متخصصان اهمیت سیستم جداسازی کلاهک‌های جنگی با واحدهای هدایت فردی را این گونه توضیح دادند، نبود چنین قابلیتی در موشک‌های کره شمالی یعنی پیونگ یانگ قدرت شلیک کلاهک‌های جنگی متعدد علیه اهداف مختلف را ندارد و نمی‌تواند دو شهر آمریکا یا شهرهای بیشتر را در آن واحد با یک موشک هدف بگیرد.

انتهای پیام


10774801
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گمان گالوشچنکو، وزیر اسبق انرژی اوکراین که در پی رسوایی فساد استعفا داده بود، هنگام تلاش برای خروج از کشور بازداشت شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دولت موقت بنگلادش در یک برنامه خداحافظی با مردم قبل از واگذاری قدرت به یک دولت منتخب از سمت خود کناره‌گیری کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل سازمان ملل طرح رژیم صهیونیستی برای ثبت اراضی کرانه باختری به عنوان دارایی این رژیم را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کل جنبش حزب‌الله لبنان تأکید کرد که رژیم صهیونیستی یک رژیم توسعه‌طلب است و فلسطین و کل منطقه را بدون استثنا می‌خواهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به گفته ارتش رژیم صهیونیستی نظامیان این رژیم امروز یک عضو حزب‌الله را در جنوب لبنان هدف قرار دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین بار دیگر تأکید کرد که کشورش با اعطای امتیازات ارضی به روسیه موافقت نخواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کریس رایت از ورود شرکت‌های جدید آمریکایی به ونزوئلا در ماه‌های آینده خبر داد و گفت تولید نفت این کشور با همکاری واشنگتن افزایش خواهد یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پارلمان لبنان خواستار اعمال فشار بین‌المللی بر رژیم صهیونیستی برای توقف نقض مکرر توافق آتش‌بس نوامبر ۲۰۲۴ شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت کی‌یر استارمر تصمیم خود برای به تعویق انداختن انتخابات محلی در ۳۰ شورای انگلیس را لغو کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حمله پهپادی به بازاری در کردفان شمالی در جنوب سودان دست کم ۲۸ نفر کشته شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است