بین‌الملل 18:38 - 30 مهر 1399
روزنامه "Daily NK" متخصص در امور کره شمالی گزارشی را درباره موشکی که پیونگ‌یانگ در رژه روز دهم اکتبر رونمایی کرد، منتشر کرده و به برخی اسرار و ویژگی‌های آن پرداخت.

اسرار و ویژگی‌های موشک جدید کره‌شمالی

به گزارش ایسنا، شبکه آر تی به نقل از این روزنامه گزارش داد: این موشک تغییر یافته موشک بالستیک "هواسونگ-۱۵" است که برد نهایی‌اش به ۱۵۰۰۰ کیلومتر می‌رسد در حالی‌که مدل قبلی بردش به ۱۳۰۰۰ کیلومتر می‌رسید.

این موشک جدید با موشک "هواسونگ-۱۵" در چند جنبه متفاوت است این‌که حجمش از آن بسیار بزرگتر است و این موضوع امکان عمکرد احتمالی بهتر را به آن می‌دهد و همچنین نسبت به مدل قبلی در طول و قطر بهتر است و این یعنی قابلیت حمل کلاهک‌های جنگی بیشتری را دارد. علاوه بر آن با موتورهای بیشتری کار می‌کند.

کارشناسان این‌که چرا این موشک بالستیک جدید به "هواسونگ-۱۶" نام‌گذاری نشده را این گونه تفسیر کردند که پیونگ یانگ این نام را برای موشک دیگری که با سوخت جامد کار می‌کند محفوظ نگه داشته در حالی‌که این موشک با سوخت مایع کار می‌کند.

در این راستا گفته شده، کره شمالی در تلاش است موتورهای موشک‌هایی را که با سوخت جامد کار می‌کنند را پرقدرت‌تر سازد و این باعث شده این موشک جدید نسخه پیشرفته مدل قبلی خود توصیف شود.

به اعتقاد کارشناسان این روزنامه، موشک جدید کره شمالی سیستم جدا سازی کلاهک‌های جنگی با واحدهای هدایت فردی را ندارد از این رو ترجیح می‌دهند که موشک بعدی احتمالی مجهز به سوخت جامد بوده و از این سیستم برخوردار باشد.

متخصصان اهمیت سیستم جداسازی کلاهک‌های جنگی با واحدهای هدایت فردی را این گونه توضیح دادند، نبود چنین قابلیتی در موشک‌های کره شمالی یعنی پیونگ یانگ قدرت شلیک کلاهک‌های جنگی متعدد علیه اهداف مختلف را ندارد و نمی‌تواند دو شهر آمریکا یا شهرهای بیشتر را در آن واحد با یک موشک هدف بگیرد.

انتهای پیام


10774801
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاخ سفید اعلام کرد که آمریکا «پیشرفت چشمگیری» در جهت دستیابی به توافق صلح با اوکراین و روسیه داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وال استریت ژورنال به نقل از منابع گزارش داد که مقامات اتحادیه اروپا پس از اطلاع از طرح صلح واشنگتن برای اوکراین خشمگین شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش سوئد خواهان موشک‌های کروز دوربرد با قابلیت حمله به اهداف در عمق خاک روسیه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ژاپن اعلام کرد که پس از شناسایی یک پهپاد که گمان می‌رود چینی باشد، در نزدیکی جزیره یوناگونی جت‌های جنگنده خود را به پرواز درآورده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس بقایای یک اسیر دیگر اسرائیلی را تحت توافق آتش‌بس غزه بازمی‌گرداند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفتر رسانه‌ای دولت فلسطین در غزه اعلام کرد مؤسسه به اصطلاح بنیاد انسان‌دوستانه غزه در واقع بخشی از یک طرح مشترک آمریکایی-صهیونیستی برای جلب غیرنظامیان گرسنه به دام‌های مرگ بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرلشکر محمد الدایه، همراه شخصی یاسر عرفات با رد رسمی علت مرگ، تایید کرد که عرفات به صورت عمدی و از طریق دارو مسموم شده بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های اوکراین روز سه‌شنبه ادعا کردند یک پالایشگاه نفت در منطقه کراسنودار و یک پایانه نفتی در بندر نووراسییسک روسیه را هدف قرار داده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نظرسنجی مرکز تحقیقاتی پیو نشان می‌دهد که اکثر لاتین تبار‌ها از ترامپ و سیاست‌های او در زمینه مهاجرت و اقتصاد ناراضی هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل اعلامکرد حملات اسرائیل به لبنان دست‌کم ۱۲۷ غیرنظانی را از زمان برقراری آتش‌بس کشته استو

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است