بین‌الملل 18:38 - 30 مهر 1399
روزنامه "Daily NK" متخصص در امور کره شمالی گزارشی را درباره موشکی که پیونگ‌یانگ در رژه روز دهم اکتبر رونمایی کرد، منتشر کرده و به برخی اسرار و ویژگی‌های آن پرداخت.

اسرار و ویژگی‌های موشک جدید کره‌شمالی

به گزارش ایسنا، شبکه آر تی به نقل از این روزنامه گزارش داد: این موشک تغییر یافته موشک بالستیک "هواسونگ-۱۵" است که برد نهایی‌اش به ۱۵۰۰۰ کیلومتر می‌رسد در حالی‌که مدل قبلی بردش به ۱۳۰۰۰ کیلومتر می‌رسید.

این موشک جدید با موشک "هواسونگ-۱۵" در چند جنبه متفاوت است این‌که حجمش از آن بسیار بزرگتر است و این موضوع امکان عمکرد احتمالی بهتر را به آن می‌دهد و همچنین نسبت به مدل قبلی در طول و قطر بهتر است و این یعنی قابلیت حمل کلاهک‌های جنگی بیشتری را دارد. علاوه بر آن با موتورهای بیشتری کار می‌کند.

کارشناسان این‌که چرا این موشک بالستیک جدید به "هواسونگ-۱۶" نام‌گذاری نشده را این گونه تفسیر کردند که پیونگ یانگ این نام را برای موشک دیگری که با سوخت جامد کار می‌کند محفوظ نگه داشته در حالی‌که این موشک با سوخت مایع کار می‌کند.

در این راستا گفته شده، کره شمالی در تلاش است موتورهای موشک‌هایی را که با سوخت جامد کار می‌کنند را پرقدرت‌تر سازد و این باعث شده این موشک جدید نسخه پیشرفته مدل قبلی خود توصیف شود.

به اعتقاد کارشناسان این روزنامه، موشک جدید کره شمالی سیستم جدا سازی کلاهک‌های جنگی با واحدهای هدایت فردی را ندارد از این رو ترجیح می‌دهند که موشک بعدی احتمالی مجهز به سوخت جامد بوده و از این سیستم برخوردار باشد.

متخصصان اهمیت سیستم جداسازی کلاهک‌های جنگی با واحدهای هدایت فردی را این گونه توضیح دادند، نبود چنین قابلیتی در موشک‌های کره شمالی یعنی پیونگ یانگ قدرت شلیک کلاهک‌های جنگی متعدد علیه اهداف مختلف را ندارد و نمی‌تواند دو شهر آمریکا یا شهرهای بیشتر را در آن واحد با یک موشک هدف بگیرد.

انتهای پیام


10774801
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رقابت اقتصادی و ژئوپلیتیک میان عربستان و امارات از یمن تا سودان و شاخ آفریقا گسترش یافته و مدل‌های توسعه و ائتلاف‌های منطقه ای این دو کشور را در مسیر‌هایی واگرا قرار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سوئیس اعلام کرد که عمان هفته آینده میزبان مذاکرات آمریکا و ایران در ژنو خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه دولت موقت سوریه می‌گوید که مذاکرات با رژیم صهیونیستی با هدف توقف مداخله و نه پذیرش شرایط تحمیل شده با زور در جنوب انجام می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوباما یورش‌های ماموران اداره مهاجرت در مینه‌سوتا را محکوم کرد و تاکتیک‌ها را شبیه «دیکتاتوری‌ها» خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه تایوان در رد اظهارات دیپلمات ارشد چین در کنفرانس امنیتی مونیخ مدعی شد که چین تهدید واقعی برای امنیت است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نشریه راهبردی «هیل» با اعتراف به بن‌بست واشنگتن، قدرت بازدارندگی و اراده پولادین جمهوری اسلامی ایران را عامل اصلی شکست نقشه‌های آمریکا دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آمریکایی می‌گویند که ترامپ و نتانیاهو در دیدار اخیر خود توافق کرده‌اند که فشار بر ایران به ویژه در زمینه فروش نفت آن به چین افزایش یابد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بوریس پیستوریوس گفت که فشار آمریکا بر گرینلند به سازمان پیمان آتلانتیک شمالی آسیب می‌رساند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی در اولین جلسه هیئت صلح غزه در واشنگتن شرکت خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر گرینلند گفت که ما فکر نمی‌کنیم که دیگر هیچ منطقه کم تنشی در جهان وجود داشته باشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است