اقتصادی 13:04 - 10 فروردین 1399
معاملات امروز بازار سرمایه درحالی به پایان رسید که در این بازار بیش از یک میلیون معامله فقط در بازار بورس و بدون احتساب تعداد معاملات در فرابورس، انجام شد. از سوی دیگر شاخص کل فرابورس نیز دوباره به کانال هفت هزار واحد بازگشت.

بورس امروز هم صعودی بود

به گزارش ایسنا، شاخص بازار سرمایه امروز با ۱۳ هزار و ۱۳۶ واحد رشد به رقم ۵۴۵ هزار و ۶۶۱ واحد رسید. شاخص کل با معیار هم‌وزن نیز ۵۲۸۹ واحد صعود و رقم ۱۹۳ هزار و ۹۸۰ واحد را ثبت کرد. در این بازار یک میلیون معامله انجام شد که ۵۸ هزار و ۳۱۹ میلیارد ریال ارزش داشت.

ملی صنایع مس ایران، گروه مپنا، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، شرکت ارتباطات سیار ایران، بانک ملت، توسعه معادن و فلزات و فولاد مبارکه اصفهان نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت را روی بورس گذاشتند و بانک‌های ملت و صادرات، گلوکوزان، پالایش نفت اصفهان، ملی صنایع مس ایران، سالمین و فولاد مبارکه اصفهان نمادهای پربیننده این بازار بودند.

شاخص فرابورس نیز ۱۵۴ واحد صعود کرد و در رقم ۷۰۱۸ واحد ایستاد. در این بازار ۷۴۹ هزار معامله انجام شد که ۳۰ هزار و ۶۳۲ میلیارد ریال ارزش داشت. سنگ آهن گهر زمین، سهامی ذوب آهن اصفهان، صنایع ماشین‌های اداری ایران، فرابورس ایران، پتروشیمی تندگویان، گروه سرمایه گذاری میراث فرهنگی و شرکت آهن و فولاد ارفع نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت را در فرابورس داشتند.

سهامی ذوب آهن اصفهان، فرابورس ایران، گروه صنایع کاغذ پارس، گروه سرمایه گذاری میراث فرهنگی، توسعه مولد نیروگاهی جهرم، کشت و صنعت شهداب ناب خراسان و صنایع ماشین‌های اداری ایران نمادهای پربیینده فرابورس بودند.

انتهای پیام


10461601
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصاد مالیاتی گفت: با اجرای طرح مالیات بر سوداگری شاهد کنترل نقدینگی و هدایت آن به سمت بازار‌های موعد خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب تا پایان هفته در بسیاری از نقاط کشور به ویژه در نواحی شمال غرب شاهد بارش باران خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب تا پایان هفته در بسیاری از نقاط کشور به ویژه در نواحی شمال غرب شاهد بارش باران خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» از ابتدای سال جاری تا ۱۶ آذرماه در مجموع ۴۰ میلیارد و ۸۷۲ میلیون دلار برای نیاز‌های مختلف وارداتی کشور توسط بانک مرکزی تأمین ارز انجام شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۱۹ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان امور مالیاتی، مصوبه شورای عالی مالیاتی مبنی بر اینکه عایدی حاصل از اموال مازاد بانک‌ها، سود بنگاه‌داری و سود سهامداری خارج از فعالیت غیر بانکی مشمول مالیات می‌شود را ابلاغ کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری و استخدامی از حذف محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سیاست‌گذاری و مدیریت راهبردی انرژی از تصویب اساسنامه این سازمان در جلسه امروز هیئت دولت خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه بازرگانی وزیر صمت با اشاره به تعدد واحد‌های تولیدی صنفی و ضرورت گردآوری اطلاعات این واحدها، گفت: بسیاری از تولیدکنندگان صنفی گلایه‌های در خصوص تخصیص ارز، ارائه تسهیلات و اختصاصی سهیمه سوخت به واحد‌های تولیدی مطرح می‌کنند و در ای...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر توسعه امور مسکن شرکت عمران شهر‌های جدید از پرداخت ۶۰۰ میلیون تومان توسط نهادهای حمایتی به پروژه‌های مسکن شهر‌های جدید خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است