بین‌الملل 09:20 - 26 اردیبهشت 1401
حامیان حزب‌الله در پی پیروزی برخی نامزدهای‌شان در انتخابات لبنان(بر اساس نتایج غیررسمی) در خیابان‌ها شادی کردند.

شادی خیابانی حامیان حزب‌الله در پی پیروزی برخی نامزدهای‌شان+فیلم

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، انتخابات پارلمانی جدید در لبنان دیروز (یکشنبه؛ ۲۵ اردیبهشت) برگزار شد؛ آراء در حال شمارش است و هنوز نتیجه نهایی اعلام نشده است.

در همین ارتباط، تعدادی از طرفداران حزب‌الله و متحد شیعی آن حزب «أمل» با اعلام نتایج غیر رسمی مبنی بر پیروزی برخی از نامزدهای خود در خیابان‌ها جشن گرفتند.

روزنامه «النهار» نزدیک به رقبای مقاومت، در همین ارتباط گزارش کرد، حامیان حزب‌الله و امل سوار بر موتور و ماشین و همراه با سردادن شعارها و سرودهای خود به خیابان‌های لبنان آمدند.

این روزنامه افزود، صدها خودرو و موتورسیکلت که پرچم‌های حزب‌الله و امل را در دست داشتند، در این حرکت جمعی شرکت کردند.

«یونیوز» هم در همین زمینه اعلام کرد، با آغاز شمارش آرا و اعلام برخی نتایج غیررسمی، جشن مناطق جنوبی لبنان از جمله «النبی شیث»، ضاحیه و نبطیه و غیره را در برگرفت.

 

 

 

 

وزیر کشور لبنان پس از پایان رسمی رای گیری در انتخابات پارلمانی لبنان، میانگین میزان مشارکت در این انتخابات را حدود ۴۱ درصد اعلام کرد (جزئیات بیشتر).

انتهای پیام/ص


11562543
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون امنیتی و انتظامی استانداری خراسان رضوی از موکب امام سجاد(ع) ویژه عزاداران افغانستانی در مشهد بازید و از تمام خادمین قدردانی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس جمهور آمریکا گفت که افزایش کمک‌های نظامی به اوکراین و تشدید تحریم‌ها علیه روسیه موجب پیروزی کی‌یف نمی شود و یک «خیال‌پردازی» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا گفت که «فوراً» حمایت‌های قانونی موقت از مهاجران سومالیایی ساکن مینه‌سوتا را لغو می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» افراد مسلح ۲۱۵ دانش‌آموز و ۱۲ معلم را از مدرسه کاتولیک سنت مری در نیجریه ربودند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک منبع از میان مقامات عالی رتبه کاخ سفید گفت که اوکراینی‌ها با توجه به ضعف موقعیت فعلی ولودیمیر زلنسکی، مجبور به پذیرش توافق صلح خواهند بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منتخب نیویورک به ترامپ گفت که نیویورکی‌ها با «جنگ‌های بی‌پایان» مخالفند و می‌خواهند مالیات‌ها در داخل کشور خرج شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حمایت کم‌سابقه ترامپ از محمد بن‌سلمان ریشه‌ای عمیقاً سودمحور و شخصی دارد که سیاست خارجی آمریکا را به یک میدان معامله تجاری تقلیل داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در میانه افزایش تنش‌ها بین واشنگتن و کاراکاس، رئیس جمهور آمریکا می‌گوید که در آینده نزدیک با همتای ونزوئلایی خود گفت‌و‌گو خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه رژیم تروریستی اسرائیل ادعا کرد تل‌آویو فعلا برنامه‌ای برای حمله به ایران ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان پزشکان بدون مرز با هشدار درباره موج تازه حملات هوایی اسرائیل به غزه اعلام کرد که از ۱۱ اکتبر گذشته تاکنون بیش از ۳۰۰ فلسطینی شهید شده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است