علمی فناوری 15:04 - 03 خرداد 1398

حذف ۲.۲ میلیارد حساب کاربری جعلی در فیس بوک

‌به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سی ان ان، طبق گزارش جدید شرکت فیس بوک، این شبکه اجتماعی حدود ۲.۲ میلیارد حساب کاربری جعلی را از ژانویه تا مارس ۲۰۱۹ میلادی حذف کرده است. حال آنکه فیس بوک در سه ماهه قبل ۱.۲ میلیارد حساب کاربری جعلی حذف کرده بود.

این در حالی است که به گفته مارک زاکربرگ مدیر ارشد اجرایی فیس بوک، حدود ۵ درصد حساب‌های کاربری فعال این شبکه اجتماعی نیز احتمالاً جعلی هستند.

نکته جالب دیگر آنکه رقم حساب‌های کاربری جعلی حذف شده در سه ماهه نخست٢٠١٩ میلادی فقط اندکی با ۲.۳۸ میلیون کاربر ماهانه فعال فیس بوک در سراسر جهان تفاوت دارد.

آلکس شولتز معاون بخش تحلیل فیس بوک دلیل افزایش قابل توجه حساب‌های جعلی را توضیح داد. به نوشته او یک عامل افزایش چنین حساب‌هایی حمله‌های ساده انگارانه است.

او در یک پست وبلاگی نوشت: این حملات چندان خطرناک نیستند و ریسک به حساب نمی آیند زیرا این حساب‌ها به سرعت حذف شدند و به همین دلیل خطر ناشی از آنها نیز هیچ کاربری را تهدید نکرده است.

به هرحال این آمار جدید در سومین گزارش Community Standards Enforcement فیس بوک منتشر شده است. فیس بوک اعلام کرده از سال آتی میلادی این گزارش را به طور مرتب در هر فصل منتشر می‌کند و البته اطلاعات مربوط به اینستاگرام را نیز در آن منتشر خواهد کرد.

علاوه بر موارد گفته شده، طبق این گزارش فیس بوک تخمین می‌زند بین هر ۱۰ هزار پست، ۱۱ تا ۱۴ مورد خلاف قوانین هرزنگاری این شرکت بوده اند. همچنین فیس بوک اعلام کرد برای نخستین بار تلاش‌های خود برای مقابله با فروش غیر قانونی اسلحه و مواد مخدر را در پلتفرمش آشکار کرد.

این شرکت در سه ماهه نخست ۲۰۱۹ میلادی ۶۹.۹ درصد از پست‌هایی را حذف کرد که قوانین این پلتفرم در خصوص اسلحه را نقض کرده اند. این پست‌ها قبل از گزارش کاربران حذف شده اند.

زاکربرگ در این باره گفت: درک ارتباط میان محتوای خطرناک به شرکت‌ها و دولت کمک می‌کند سیستم‌های بهتری برای مقابله با آنها طراحی کنند.


10135460
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش در اختتامیه بیست و پنجمین کنگره ملی پرسش مهر، اظهار کرد: پرسش مهر، فرصتی است برای تفکر منطقی، نگاه خلاقانه و مسأله شناسی.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آموزش متوسطعه وزارت آموزش و پرورش گفت: بیش از ۸۵ درصد دانش‌آموزان ثبت اطلاعاتشان را در سامانه انجام داده‌اند. در پایه هفتم و دهم نیز ثبت‌نام‌ها در حال انجام است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آموزش متوسطعه وزارت آموزش و پرورش گفت: بیش از ۸۵ درصد دانش‌آموزان ثبت اطلاعاتشان را در سامانه انجام داده‌اند. در پایه هفتم و دهم نیز ثبت‌نام‌ها در حال انجام است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان غذا و دارو گفت: با حذف ارز ترجیحی، واکسن آنفلوآنزا با نرخ ارز آزاد تأمین می‌شود و قیمت آن در حال حاضر حدود ۹۲۰ هزار تومان است؛ قیمت محموله‌های بعدی نیز ممکن است با توجه به نرخ روز ارز متغیر باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی آموزش و پرورش گفت: همه مدارس اول مهر آغاز به کار خواهند کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس مرکز ملی فضای مجازی در داخل کشور اقدامات خوبی در حوزه اخبار جعلی انجام شده، اما همچنان در این زمینه چالش‌هایی وجود دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر هفته جهانی فضا، اسامی انتخاب شده برای ایام هفته جهانی فضا را اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تیمی از محققان میلیون‌ها مکالمه با ChatGPT را تجزیه و تحلیل کردند تا نحوه استفاده واقعی مردم از چت‌بات محبوب OpenAI را بررسی کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فضانوردان معمای مربوط به ابر غول پیکر مریخ را حل کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصصان تغذیه نسبت به خطراتی که کودکان چاق را در معرض خطر قرار می‌دهند، هشدار داده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است