بین‌الملل 01:12 - 07 تیر 1401
سران کشورهای عضو گروه هفت، ضمن محکوم کردن حمله موشکی روسیه به یک مرکز خرید در اوکراین، از تداوم فشار تحریم‌ها بر مسکو و بلاروس خبر دادند.

گروه ۷، حمله موشکی روسیه به مرکز خرید در اوکراین را محکوم کرد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، دولت فرانسه شامگاه دوشنبه از روسیه خواست که درباره حمله موشکی به یک مرکز خرید بزرگ در مرکز اوکراین توضیح دهد.

رسانه‌های اوکراینی پیشتر گزارش داده بودند یک مرکز خرید بزرگ در شهر «کِرِمنچوک» واقع در استان پوتاوا هدف حمله موشکی روسیه قرار گرفته است.

به نوشته خبرگزاری «رویترز» مقامات این شهر می‌گویند در این مرکز خرید حداقل یک هزار نفر حضور داشتند که هدف دو موشک روسی قرار گرفت.

گفته می‌شود در این حمله حداقل ۲۸ نفر کشته و بیش از ۵۰ تن دیگر مجروح شدند. دولت روسیه هنوز درباره این حمله پاسخی نداده است.

بعد از این گزارش‌ها بود که وزارت خارجه فرانسه خواستار توضیح روسیه درباره این حمله شد.

 

 

به نوشته رویترز، سخنگوی وزارت امور خارجه فرانسه در بیانیه‌ای گفت: «روسیه باید پاسخگوی این اقدامات باشد. فرانسه از مبارزه با معافیت از مجازات در اوکراین حمایت می‌کند».

سران کشورهای عضو گروه هفت که در آلمان گردهم آمدند، گفتند که تحریم‌ها علیه روسیه را تا زمانی که لازم باشد حفظ خواهند کرد و فشار بین‌المللی بر مسکو و را تشدید خواهند کرد.

«بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس در مصاحبه‌ای اظهار داشت: «تصور کنید اگر به پوتین اجازه می‌دادیم با به دست آوردن خشونت‌آمیز بخش‌های عظیمی از کشور دیگر، قلمرو مستقل و مستقل کنار بیاید.»

«ولودیمر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین نیز درباره این حمله مدعی شد: «این یک برخورد تصادفی [موشک] نیست، این یک حمله حساب شده روسیه دقیقا به این مرکز خرید است».

 

در حال تکمیل...


11607263
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین از برگزاری دور بعدی مذاکرات صلح اوکراین در هفته پیش رو خبر داد، بدون اینکه مکان آن را تأیید کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طوفان سهمگین «نیلز» با وزش باد‌های شدید و باران‌های سیل‌آسا تاکنون جان دو نفر را در فرانسه گرفته و ۴۵۰ هزار خانوار را در جنوب این کشور بی‌برق کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خواهر قدرتمند رهبر کره‌شمالی با صدور بیانیه‌ای تند نسبت به تکرار نفوذ پهپاد‌ها به حریم هوایی این کشور هشدار داد و تأکید کرد که پاسخ پیونگ‌یانگ قاطع و وحشتناک خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیروهای تحت حمایت عربستان در یمن و انصارالله مذاکرات تبادل زندانیان را در اردن برگزار می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اداره آمار فدرال سوئیس اعلام کرد نرخ تورم سالانه این کشور در ژانویه ۰.۱ درصد ثبت شده و قیمت مصرف‌کننده نسبت به ماه قبل ۰.۱ درصد کاهش یافته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تیراندازی در دانشگاه ایالتی کارولینای جنوبی دو کشته و یک زخمی برجای گذاشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه معاریو گزارش داد که اطلاعات به دست آمده توسط حزب الله درباره تأسیسات حساس و تحرکات کشتیها در آب‌های اقتصادی اسرائیل، مقامات امنیتی این رژیم را غافلگیر کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات ژاپن یک فروند قایق صیادی چین را در منطقه انحصاری اقتصادی خود در جنوب این کشور توقیف و ناخدای ۴۷ ساله آن را بازداشت کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» واشینگتن با تکیه بر استراتژی پرمخاطره «مدل چانه‌زنی جنگ»، دیپلماسی را به گروگان ابزار‌های نظامی درآورده است تا توافقی اجباری را تحمیل کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حزب ملی‌گرای بنگلادش به رهبری طارق رحمان مدعی پیروزی در نخستین انتخابات سراسری این کشور پس از قیام ۲۰۲۴ شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است