فرهنگی‌هنری 15:15 - 04 بهمن 1398

برنامه ویژه دانشگاه «سوره» در یادبود سردار سلیمانی

به گزارش خبرگزاری مهر، همزمان با فرا رسیدن چهلمین روز شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی ویژه برنامه «یادمان سردار ایران و ۱۷۶ کبوتر مهاجر» از روز شانزدهم تا بیست و سوم بهمن ماه به میزبانی دانشگاه سوره برگزار خواهد شد.

رمضان ماهی دبیر هنری این پروژه هنری با اشاره به برخی جزییات «یادمان سردار ایران و ۱۷۶ کبوتر مهاجر» گفت: طبق برنامه ریزی های انجام گرفته از روز شانزدهم تا بیست و بهمن ماه و در آستانه فرا رسیدن چهلمین روز شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی برنامه ای با عنوان «یادمان سردار ایران و ۱۷۶ کبوتر مهاجر» به همت دانشگاه سوره و تعدادی از هنرمندان، استادان و دانشجویان این دانشگاه برگزار می شود. این رویداد با مشارکت معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری منطقه ۱۰ تهران در راستای ارتقا فرهنگ همدلی و وحدت ملت شریف ایران برپا خواهد شد.

وی افزود: در این رویداد هنری آثار هنرمندان سراسر ایران در شاخه‌های مختلف هنری در دبیرخانه یادمان داوری شده و ضمن تقدیر از آثار برگزیده،۱۶ تا ۲۳ بهمن ماه، نمایشگاهی از آثار منتخب در گالری آیه به نمایش در خواهند آمد.

رمضان ماهی در بخش دیگری از صحبت های خود بیان کرد: مهلت ارسال آثار در بخش اصلی « یادمان سردار ایران و ۱۷۶ کبوتر مهاجر » شامل آثار گرافیک، تصویرسازی، نقاشی، عکاسی تا ۱۰ بهمن ماه تمدید شده و نتایج داوری نیز تا ۱۳ بهمن ماه اعلام می‌ شود. ضمن اینکه مهلت ارسال آثار در بخش ویژه کنگره شعر موسوم به «پرواز تا خورشید» هم تا ۱۵ بهمن ماه است که نتایج داوری ان تا ۲۰ بهمن ماه اعلام خواهد شد.

دبیر هنری «یادمان سردار ایران و ۱۷۶ کبوتر مهاجر» در پایان گفت: علاقه مندان برای شرکت در این رویداد می توانند  به آدرس https://sardar.soore.ac.ir  و جهت کسب اطلاعات تکمیلی به دفتر مدیریت فرهنگی دانشگاه سوره با مراجعه کنند.


10359869
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» گزیده‌ای از پنجاه سال نقاشی‌های همایون سلیمی با عنوان «شاعر هایکو‌های رنگین» در نگارخانه آرگون به نمایش در می‌آید.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند تلویزیونی «دشمنتو قورت بده» روایتی مستند از قدرت نظامی ایران است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس صداوسیما از ساخته شدن سریال حضرت موسی در ۵۰ قسمت خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جلسه شورای سیاستگذاری جشنواره جهانی فیلم فجر برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» به زودی برنامه تلویزیونی «خردل» از شبکه نسیم منتشر خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی درگذشت ابوالقاسم فقیری پژوهشگر پیشکسوت را تسلیت گفت و نوشت: آثار و پژوهش‌های ایشان، نه فقط مجموعه‌ای از نوشته‌ها، بلکه بخشی از حافظه زنده مردم ایران است که در تاریخ معاصر فرهنگ این سرزمین ثبت شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» اسامی نامزد‌های بخش‌های مختلف نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر اعلام شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» اسامی نامزد‌های دریافت جایزه از بخش‌های مختلف در نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر اعلام شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با هفته کتاب و کتاب‌خوانی، فرهنگسرای خاوران با برگزاری سلسله نشست‌های نقد و بررسی کتاب با عنوان «در پناه کتاب؛ هفته‌ای برای گفت‌و‌گو با واژه‌ها»، میزبان جمعی از نویسندگان، منتقدان و دوستداران ادبیات می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در میان برنامه‌هایی که به مسائل اجتماعی می‌پردازند، «عصر خانواده» یکی از نمونه‌های جالب توجه است که توانسته مفهوم خانواده را از زاویه‌ای تازه بررسی کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است