فرهنگی‌هنری 15:15 - 04 بهمن 1398

برنامه ویژه دانشگاه «سوره» در یادبود سردار سلیمانی

به گزارش خبرگزاری مهر، همزمان با فرا رسیدن چهلمین روز شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی ویژه برنامه «یادمان سردار ایران و ۱۷۶ کبوتر مهاجر» از روز شانزدهم تا بیست و سوم بهمن ماه به میزبانی دانشگاه سوره برگزار خواهد شد.

رمضان ماهی دبیر هنری این پروژه هنری با اشاره به برخی جزییات «یادمان سردار ایران و ۱۷۶ کبوتر مهاجر» گفت: طبق برنامه ریزی های انجام گرفته از روز شانزدهم تا بیست و بهمن ماه و در آستانه فرا رسیدن چهلمین روز شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی برنامه ای با عنوان «یادمان سردار ایران و ۱۷۶ کبوتر مهاجر» به همت دانشگاه سوره و تعدادی از هنرمندان، استادان و دانشجویان این دانشگاه برگزار می شود. این رویداد با مشارکت معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری منطقه ۱۰ تهران در راستای ارتقا فرهنگ همدلی و وحدت ملت شریف ایران برپا خواهد شد.

وی افزود: در این رویداد هنری آثار هنرمندان سراسر ایران در شاخه‌های مختلف هنری در دبیرخانه یادمان داوری شده و ضمن تقدیر از آثار برگزیده،۱۶ تا ۲۳ بهمن ماه، نمایشگاهی از آثار منتخب در گالری آیه به نمایش در خواهند آمد.

رمضان ماهی در بخش دیگری از صحبت های خود بیان کرد: مهلت ارسال آثار در بخش اصلی « یادمان سردار ایران و ۱۷۶ کبوتر مهاجر » شامل آثار گرافیک، تصویرسازی، نقاشی، عکاسی تا ۱۰ بهمن ماه تمدید شده و نتایج داوری نیز تا ۱۳ بهمن ماه اعلام می‌ شود. ضمن اینکه مهلت ارسال آثار در بخش ویژه کنگره شعر موسوم به «پرواز تا خورشید» هم تا ۱۵ بهمن ماه است که نتایج داوری ان تا ۲۰ بهمن ماه اعلام خواهد شد.

دبیر هنری «یادمان سردار ایران و ۱۷۶ کبوتر مهاجر» در پایان گفت: علاقه مندان برای شرکت در این رویداد می توانند  به آدرس https://sardar.soore.ac.ir  و جهت کسب اطلاعات تکمیلی به دفتر مدیریت فرهنگی دانشگاه سوره با مراجعه کنند.


10359869
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شورای پاسداشت زبان فارسی معاونت صدا با راه‌اندازی جایزه «سیمرغ صدا»، تلاش دارد بار دیگر توجه‌ها را به اصالت، دقت و زیبایی زبان فارسی در آنتن رادیو جلب کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز سیمرغ صداوسیما در آیین رونمایی از مستندات و آثار موسیقایی نیروی دریایی ارتش، ناخدا عباس را یکی از چهره‌های اثرگذار و پیشگامان اقتدار دریایی جمهوری اسلامی ایران توصیف کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی با بیان اینکه در نگاه مردم، مجلس و رسانه ملی برخاسته از حاکمیت‌اند، گفت: همان‌گونه که همراهی با خواسته‌های مردم به مجلس اعتبار می‌بخشد، این نگاه در رسانه ملی هم تسری می‌یابد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بازی‌های ویدئویی امروز دیگر تنها یک سرگرمی ساده نیستند؛ آن‌ها به بخش مهمی از زندگی جوانان و نوجوانان تبدیل شده‌اند و هر روز بر تعداد علاقه‌مندان‌شان افزوده می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه سه سیما از پنج‌شنبه (۴ دی ۱۴۰۴)پخش سریال «شیش‌ماهه» ساخته مهران مدیری را آغاز می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» همایش مجریان تراز زبان فارسی در رسانه ملی به مناسبت بزرگداشت رودکی پدر شعر فارسی، سوم دی در سازمان صداوسیما برگزار می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال کمدی «بهار شیراز» به کارگردانی حسن وارسته و طراحی و تهیه‌کنندگی ابوالفضل صفری از امشب ساعت ۲۱:۱۵ روی آنتن شبکه دو سیما می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مراسم افتتاحیه رادیو مقاومت امروز دوشنبه، اول دی ماه ساعت ۸ صبح در استودیوی رادیو مقاومت برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ با تأکید بر ظرفیت‌های مشترک فرهنگی ایران و تاجیکستان گفت: شاهنامه به عنوان یک ریشه هویتی مشترک، می‌تواند محور برنامه‌ریزی‌های منسجم میان دو کشور قرار گیرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مزمان با ایام شهادت و سوگواری به مناسبت شهادت امام علی‌النقی، دهمین امام شیعیان نمایش‌های سراسر کشور برای یک شب روی صحنه نمی‌روند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است