فرهنگی‌هنری 18:37 - 07 بهمن 1398
رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری از گسترش همکاری‌های مشترک با انتصاب رئیس جدید موسسه فرهگی اکو خبر داد.

گسترش همکاری‌های مشترک پژوهشگاه میراث و اکو

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، بهروز عمرانی در دیدار با سرور بختی - رئیس جدید موسسه فرهنگی اکو - گفت: ما در این پژوهشگاه آمادگی لازم برای گسترش همکاری‌های مشترک در زمینه‌های گوناگون خصوصا در بحث موزه را داریم.

وی با اشاره به این‌که امروز موضوع گردشگری یکی از اولویت‌های جهانی محسوب می‌شود که نه تنها باعث شناخت ملت‌ها می‌شود، افزود: از دیدگاه نگهداری محوطه‌های باستانی، موزه‌ها و خانه‌های تاریخی نیز اهمیت زیادی دارد.

او با تاکید بر اینکه پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری آمادگی دارد تا در راستای تفاهم‌نامه‌های قبلی با موسسه فرهنگی اکو برنامه‌های مشترکی اجرا کند، ادامه داد: ما آمادگی داریم تا در موضوع حفاظت پیشگیرانه به صورت مشترک دوره‌هایی را به میزبانی کشورهای عضو این موسسه برگزار کنیم.

عمرانی تصریح کرد: دوره‌های مشترک حفاظت پیشگیرانه باید در راستای برگزاری اولین نشست حفاظت پیشگیرانه توسط این پژوهشگاه و در همکاری با موسسه اکو در دی ماه ۱۳۹۵ تداوم پیدا کند.

رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری با بیان اینکه ظرفیت‌های خوبی برای همکاری‌های مشترک دو موسسه در حوزه پرونده مشترک برای میراث ناملموس و انتشارات مشترک وجود دارد، ادامه داد: در همین راستا باید تلاش کرد تا از ظرفیت‌های موسسه اکو برای معرفی کرمانشاه به عنوان پایتخت گردشگری اسلامی در سال ۲۰۲۰ به کشورهای عضو این موسسه استفاده کرد.

این نشست در چهارچوب معارفه برای عملیاتی کردن تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری با موسسه فرهنگی اکو در سال ۱۳۹۳ برگزار شد.

انتهای پیام


10365549
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما، بر اهمیت تقویت همکاری‌های راهبردی میان رسانه ملی و حوزه علمیه قم تأکید کرد و گفت: بهره‌گیری هوشمندانه از ظرفیت‌های عظیم معرفتی حوزه، زمینه‌ساز ارتقای روایت‌گری، تقویت هویت اسلامی ـ ایرانی و پاسخ‌گویی مؤثر به نیاز‌های ف...
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» طبق گزارش تحلیل و اثرسنجی معاونت فضای مجازی رسانه ملی، ویژه‌برنامه‌های شب یلدای رسانه ملی با حضور چهار برنامه شاخص، در مجموع بیش از ۲۵ هزار محتوای تقطیع‌شده را در شبکه‌های اجتماعی رقم زدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما ضمن ترسیم رویکردی راهبردی نسبت به مهدویت و فرهنگ انتظار، بر ضرورت نهادینه‌سازی این گفتمان در سپهر برنامه‌سازی صداوسیما تأکید کرد و آن را از مأموریت‌های اولویت‌دار رسانه ملی برشمرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیت‌الله‌ نوری همدانی، حمله رژیم صهیونیستی را به سازمان صدا و سیما نشانه اثرگذاری رسانی ملی دانست و گفت: صداوسیما وظیفه دارد صدای مردم باشد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با آغاز اجرای یادواره نمایش‌های خیابانی «امتداد مقاومت» ویژه پاسداشت شهید حاج قاسم سلیمانی جدول این رویداد منتشر شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی با تأکید بر حرکت هدفمند رسانه ملی در مسیر تحول، گفت: تقویت هویت دینی، ترویج معارف قرآن و اهل‌بیت (ع) و پاسداشت اصالت‌های انقلاب اسلامی از محور‌های اساسی تولیدات رسانه‌ای در دوره جدید به‌شمار می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما گفت: رسانه ملی با تمرکز بر روایت قدرت و بازخوانی هویت دینی و فرهنگی، پیروزی در جنگ ۱۲ روزه و مسیر تکامل انقلاب اسلامی را در تولیدات خود دنبال می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجری برنامه «برمودا» گفت: قطعاً آموزه‌های خبرنگاری در پرسش و پاسخ‌های امروز در «برمودا» مهم است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» صداپیشه انیمیشن «بابا لنگ‌ دراز» گفت: من از وقتی که جودی آبوت را دوبله کردم، تا می‌خواهم دهانم را باز می‌کنم و صدای کودک دیگری را دوبله کنم، همه به من جودی آبوت می‌گویند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه سحاب نه به‌عنوان یک شبکه تلویزیونی خطی جدید، بلکه به‌مثابه یک هاب رسانه‌ای شکل گرفته است؛ هابی که مأموریت اصلی آن تولید، بسته‌بندی و توزیع محتوای چندزبانه برای مخاطبان است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است