فرهنگی‌هنری 18:37 - 07 بهمن 1398
رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری از گسترش همکاری‌های مشترک با انتصاب رئیس جدید موسسه فرهگی اکو خبر داد.

گسترش همکاری‌های مشترک پژوهشگاه میراث و اکو

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، بهروز عمرانی در دیدار با سرور بختی - رئیس جدید موسسه فرهنگی اکو - گفت: ما در این پژوهشگاه آمادگی لازم برای گسترش همکاری‌های مشترک در زمینه‌های گوناگون خصوصا در بحث موزه را داریم.

وی با اشاره به این‌که امروز موضوع گردشگری یکی از اولویت‌های جهانی محسوب می‌شود که نه تنها باعث شناخت ملت‌ها می‌شود، افزود: از دیدگاه نگهداری محوطه‌های باستانی، موزه‌ها و خانه‌های تاریخی نیز اهمیت زیادی دارد.

او با تاکید بر اینکه پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری آمادگی دارد تا در راستای تفاهم‌نامه‌های قبلی با موسسه فرهنگی اکو برنامه‌های مشترکی اجرا کند، ادامه داد: ما آمادگی داریم تا در موضوع حفاظت پیشگیرانه به صورت مشترک دوره‌هایی را به میزبانی کشورهای عضو این موسسه برگزار کنیم.

عمرانی تصریح کرد: دوره‌های مشترک حفاظت پیشگیرانه باید در راستای برگزاری اولین نشست حفاظت پیشگیرانه توسط این پژوهشگاه و در همکاری با موسسه اکو در دی ماه ۱۳۹۵ تداوم پیدا کند.

رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری با بیان اینکه ظرفیت‌های خوبی برای همکاری‌های مشترک دو موسسه در حوزه پرونده مشترک برای میراث ناملموس و انتشارات مشترک وجود دارد، ادامه داد: در همین راستا باید تلاش کرد تا از ظرفیت‌های موسسه اکو برای معرفی کرمانشاه به عنوان پایتخت گردشگری اسلامی در سال ۲۰۲۰ به کشورهای عضو این موسسه استفاده کرد.

این نشست در چهارچوب معارفه برای عملیاتی کردن تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری با موسسه فرهنگی اکو در سال ۱۳۹۳ برگزار شد.

انتهای پیام


10365549
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پخش ویژه‌برنامه رمضانی «سرسفره خدا» همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان از شبکه کودک آغاز شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فصل جدید برنامه رئال عروسکی «بابابام» به کارگردانی مجید غفاری در ۲۶ قسمت برای پخش از رسانه ملی آماده می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» قرایی با تأکید بر جایگاه همکاران نویسنده در بدنه رسانه ملی گفت: پاسداشت نویسندگان فرهیخته سازمان، نه یک رویداد مقطعی، بلکه مسیری آگاهانه برای حفظ سرمایه‌های فکری و فرهنگی رسانه ملی است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه تهران سیما با آغاز ماه مبارک رمضان و در آستانه ولادت امام حسن مجتبی (ع)، شب‌های قدر و روز جهانی قدس، با تولید و پخش نزدیک به ۳۰۰ برنامه ویژه از گروه‌های مختلف، میزبان مخاطبان در این ایام معنوی خواهد بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه‌های رادیویی در ماه مبارک رمضان، با پخش ۳ هزار ساعت برنامه شنوندگان را در سحر، افطار و شب‌های قدر همراهی می‌کنند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم از ۱ تا ۱۵ اسفند در مصلی امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بیجار گفت: باید تصویر درستی از استان سیستان و بلوچستان ارائه شود؛ چراکه دشمنانمان سعی کردند فضای رسانه‌ای منفی ارائه دهند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل صداوسیمای مرکز سیستان و بلوچستان از همکاری مشترک و انعقاد تفاهم‌نامه بین شبکه هامون با وش‌نیوز پاکستان برای تولید آثار مشترک خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال «ساهره» به سفارش سیمافیلم و در ۳۰ قسمت تولید شده و ماه مبارک رمضان امسال هر شب بعد از اذان از شبکه سه سیما پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون قرآنی وزیر فرهنگ، نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم را یکی از نماد‌های حضور فعالان قرآنی کشور دانست و گفت: امسال علاوه بر تهران، ۲۴ استان میزبان نمایشگاه‌های قرآن هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است