بین‌الملل 08:24 - 03 آبان 1399
رئیس‌جمهوری آمریکا امروز (شنبه) پیش از شرکت در گردهمایی انتخاباتی در سه ایالت چرخشی، در فلوریدا رای خود را به صندوق خواهد انداخت تا به بیش از ۵۳ میلیون آمریکایی ملحق شود که در اقدامی بی‌سابقه پیش از انتخابات سوم نوامبر در رای‌گیری پیش از موعد شرکت کرده‌اند.

ترامپ امروز در ایالت فلوریدا رای می‌دهد

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا شخصا در وست پام بیچ، در نزدیکی عمارت مارالاگوی خودش رای خواهد داد. او سال گذشته سکونتگاه دائمی و ثبت‌نامی رای‌دهنده خود را از نیویورک به فلوریدا تغییر داد؛ ایالتی که پیروزی در آن برای ورود دوباره ترامپ به کاخ سفید حیاتی است.

در همین حال جو بایدن، رقیب دموکرات ترامپ و همسرش جیل امروز (شنبه) به ایالت مهم پنسیلوانیا سفر می‌کنند. باراک اوباما، رئیس‌جمهوری سابق آمریکا در فلوریدا کمپینی انتخاباتی برگزار خواهد کرد که دومین حضور انتخاباتی او به نفع جو بایدن است. اوباما چهارشنبه به پنسیلوانیا رفته بود.

در شرایطی که ۱۰ روز از کارزارهای انتخاباتی آمریکا باقی مانده است، حدود ۵۳.۵ میلیون آمریکایی در رای‌گیری پیش از موعد شرکت کرده‌اند و ممکن است بالاترین میزان مشارکت رای‌دهندگان در انتخابات در بیش از یک قرن ثبت شود.

بسیاری از ایالت‌ها رای‌گیری پیش از موعد حضوری و رای‌گیری پستی را پیش از "روز انتخابات" گسترش داده‌اند و آن را راهی امن‌تر برای شرکت در انتخابات در دوران پاندمی کرونا می‌دانند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا شامگاه جمعه در جمع حامیانش در شهر پنساکولای فلوریدا گفت: من در اینجا رای خواهم داد!

نظرسنجی ها از پیشتازی ملی بایدن مقابل ترامپ حکایت دارند اما رقابت در ایالت‌های چرخشی که نتیجه انتخابات را رقم خواهند زد، بسیار نزدیک است. ترامپ پس از رای دادن به سه مورد از آن ایالت‌های حیاتی شامل کارولینای شمالی، اوهایو و ویسکانسین سفر خواهد کرد.

بایدن روی پنسیلوانیا تمرکز خواهد کرد، جایی که نظرسنجی‌ها از پیشتازی اندک او مقابل ترامپ حکایت دارند. نظرسنجی تازه رویترز – ایپسوس نشان می‌دهد، بایدن در این ایالت چهار درصد از ترامپ جلوتر است و این آمار از هفت درصدی که پیش از آن وجود داشت، کاهش نشان می‌دهد.

انتهای پیام


10777218
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نتایج نظرسنجی جدید نشان می‌دهد که ۵۳ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند ترامپ با هدف محافظت از خود، در حال سرپوش گذاشتن بر پرونده اپستین است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صدراعظم آلمان با انتقاد از تشویق بی‌سابقه روبیو در کنفرانس مونیخ، هشدار داد که لحن دوستانه وزیر خارجه جدید آمریکا نباید اروپایی‌ها را گول بزند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که انتظار می‌رفت ژنو کلید پایان جنگ اوکراین باشد، مذاکرات تنها پس از دو ساعت با بن‌بست رو‌به‌رو شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اردوغان با اعلام مخالفت خود با هرگونه مداخله نظامی علیه ایران، هشدار داد که وقوع یک جنگ جدید به نفع هیچ‌طرفی نخواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طرح دوباره ادعای آزمایش هسته‌ای مخفیانه چین در سال ۲۰۲۰ از سوی یک مقام ارشد آمریکایی، موج جدیدی از تنش‌های دیپلماتیک را برانگیخت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» استارمر و ترامپ در تماسی شبانه، آخرین تحولات مربوط به مذاکرات هسته‌ای ایران و فشار بر اوکراین برای صلح را بررسی کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دومین روز مذاکرات متشنج ژنو در حالی آغاز شد که شکاف میان کی‌یف و واشنگتن بر سر نحوه پایان جنگ به اوج رسیده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیپلماسی شتاب‌زده آمریکا در دو جبهه ایران و اوکراین، تحلیلگران را نسبت به توانایی آن برای حل همزمان این دو مسئله دچار تردید کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه روسیه با بی‌اعتبار خواندن کنفرانس امنیتی مونیخ، این نشست را تریبونی برای یاوه‌گویی‌های تکراری غرب توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی ضمن انتقاد از رویکرد ترامپ در تحت فشار قرار دادن اوکراین برای امتیازدهی ارضی، هشدار داد که واگذاری دونباس از نظر مردم او یک شکست مطلق است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است