بین‌الملل 08:24 - 03 آبان 1399
رئیس‌جمهوری آمریکا امروز (شنبه) پیش از شرکت در گردهمایی انتخاباتی در سه ایالت چرخشی، در فلوریدا رای خود را به صندوق خواهد انداخت تا به بیش از ۵۳ میلیون آمریکایی ملحق شود که در اقدامی بی‌سابقه پیش از انتخابات سوم نوامبر در رای‌گیری پیش از موعد شرکت کرده‌اند.

ترامپ امروز در ایالت فلوریدا رای می‌دهد

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا شخصا در وست پام بیچ، در نزدیکی عمارت مارالاگوی خودش رای خواهد داد. او سال گذشته سکونتگاه دائمی و ثبت‌نامی رای‌دهنده خود را از نیویورک به فلوریدا تغییر داد؛ ایالتی که پیروزی در آن برای ورود دوباره ترامپ به کاخ سفید حیاتی است.

در همین حال جو بایدن، رقیب دموکرات ترامپ و همسرش جیل امروز (شنبه) به ایالت مهم پنسیلوانیا سفر می‌کنند. باراک اوباما، رئیس‌جمهوری سابق آمریکا در فلوریدا کمپینی انتخاباتی برگزار خواهد کرد که دومین حضور انتخاباتی او به نفع جو بایدن است. اوباما چهارشنبه به پنسیلوانیا رفته بود.

در شرایطی که ۱۰ روز از کارزارهای انتخاباتی آمریکا باقی مانده است، حدود ۵۳.۵ میلیون آمریکایی در رای‌گیری پیش از موعد شرکت کرده‌اند و ممکن است بالاترین میزان مشارکت رای‌دهندگان در انتخابات در بیش از یک قرن ثبت شود.

بسیاری از ایالت‌ها رای‌گیری پیش از موعد حضوری و رای‌گیری پستی را پیش از "روز انتخابات" گسترش داده‌اند و آن را راهی امن‌تر برای شرکت در انتخابات در دوران پاندمی کرونا می‌دانند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا شامگاه جمعه در جمع حامیانش در شهر پنساکولای فلوریدا گفت: من در اینجا رای خواهم داد!

نظرسنجی ها از پیشتازی ملی بایدن مقابل ترامپ حکایت دارند اما رقابت در ایالت‌های چرخشی که نتیجه انتخابات را رقم خواهند زد، بسیار نزدیک است. ترامپ پس از رای دادن به سه مورد از آن ایالت‌های حیاتی شامل کارولینای شمالی، اوهایو و ویسکانسین سفر خواهد کرد.

بایدن روی پنسیلوانیا تمرکز خواهد کرد، جایی که نظرسنجی‌ها از پیشتازی اندک او مقابل ترامپ حکایت دارند. نظرسنجی تازه رویترز – ایپسوس نشان می‌دهد، بایدن در این ایالت چهار درصد از ترامپ جلوتر است و این آمار از هفت درصدی که پیش از آن وجود داشت، کاهش نشان می‌دهد.

انتهای پیام


10777218
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه تایمز گزارش داد که نخست وزیر انگلیس قصد دارد پس از اینکه ترامپ کشورش را ترک کرد، فلسطین را به رسمیت بشناسد. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل در گزارش تازه خود از افزایش نقض حقوق بشر، بازداشت ده‌ها هزار نفر، محرومیت کامل زنان از آموزش و اشتغال، و وخامت شدید بحران انسانی در افغانستان خبر داده و هشدار داد که کاهش کمک‌های بین‌المللی وضعیت را به مرز فاجعه کشانده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پادشاه عمان، در اقدامی انسان‌دوستانه به مناسبت میلاد پیامبر اسلام(ص)، ۳۳ زندانی افغانستانی را عفو کرد که به گفته سفارت طالبان در مسقط، این افراد به زودی به افغانستان بازگردانده می‌شوند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه پاکستان در واکنش به افزایش حملات تروریستی، سفیر حکومت طالبان در اسلام‌آباد را احضار و هشدار داد در صورت عدم قطع رابطه کابل با گروه تحریک طالبان پاکستان، این اقدام خصمانه تلقی خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر حزب راست‌گرای فرانسه تأکید کرد که رئیس‌جمهور فرانسه یا باید پارلمان را منحل کند یا استعفا دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در میانه تظاهرات ضد ترامپ در لندن، رئیس حزب سبز انگلیس نیز به مخالفت با سفر رئیس جمهور آمریکا به کشور خود پرداخت.  
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گفته می‌شود رئیس جمهور آمریکا از اتحادیه اروپا خواسته است از دارایی‌های مسدود شده روسیه استفاده کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد که حداقل دو نفر در حمله اسرائیل به شهر بعلبک در شرق لبنان شهید شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که رژیم اسرائیل با حمله به قطر روند مذاکرات آتش‌بس غزه را متوقف کرده، وزیر امور راهبردی آن قصد دارد در این خصوص با ویتکاف دیدار کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یکی از مقامات حماس که در زمان حمله رژیم اسرائیل به محل مذاکرات آتش‌بس در قطر، در آن جا حضور داشته با الجزیره گفت‌و‌گو کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است