سیاسی 17:18 - 18 مرداد 1399
ایران در نامه ای که روز جمعه توسط مجید تخت روانچی نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل به دبیرکل این سازمان ارسال شد، به حمایت آمریکا از گروه تندر اعتراض کرد و خواستار برخورد سازمان مذکور با این کشور شد.

اعتراض ایران به حمایت آمریکا از گروه تندر

به گزارش ایسنا، در این نامه، ضمن اشاره به حملات تروریستی این گروه در ایران و شهید و مجروح کرن تعدادی از شهروندان کشورمان و اعتراف آشکار این گروه به ارتکاب این جنایات، اعلام شده گروه تروریستی یادشده کماکان به تداوم فعالیت های خود از آمریکا و حتی آموزش اقدامات تروریستی و خرابکاری در ایران ادامه می دهد.

روانچی با اعلام اینکه جنایات تروریستی این گروه بارها از طریق دفتر حافظ منافع آمریکا در تهران به اطلاع این کشور رسیده اضافه کرده که تاکنون آمریکا هیچ اقدامی در پیشگیری از فعالیت اعضای گروه یادشده یا استرداد آنها برای محاکمه در ایران انجام نداده است.

نماینده دائم کشورمان ضمن یادآوری تعهدات بین‌المللی کشورها تحت حقوق بین‌الملل، بویژه تعهد آنها به عدم حمایت از تروریستها و نیز تضمین اینکه خاک آنها به محلی برای فعالیت گروههای تروریستی تبدیل نگردد، اعلام نموده است تداوم حمایت آمریکا از این گروه هیچ تردیدی باقی نمی‌گذارد که این کشور آشکارا کلیه تعهدات ذیربط خود را نقض کرده و بنابراین مسئول همه جنایات این گروه در ایران می باشد.

روانچی در پایان نامه خود که به عنوان سند شورای امنیت و مجمع عمومی سازمان ملل منتشر خواهد شد، از این سازمان خواسته است آمریکا را وادار کند تا به حمایت از این گروه تروریستی پایان دهد.

انتهای پیام


10657658
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سرلشکر حاتمی با بیان اینکه ارتش گفت: تمام تحرکات دشمن را به دقت رصد می‌کنیم و به هر شرارتی، با قاطعیت پاسخ خواهیم داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهوری مصوبه هیئت وزیران در زمینه اصلاح نحوه شکایت دولت از رسانه‌ها را ابلاغ کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل سپاه پاسداران بر اجرای درست طرح محله محور بسیج در سطح کشور تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت یوم‌الله ۹ دی گفت: امروز بیشتر از هر روز به درس‌های یوم الله حماسه ۹ دی نیاز داریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه ایران در واکنش به تبلیغات رسانه‌ای رژیم صهیونیستی گفت: برنامه موشکی ایران برای دفاع از کیان ایران توسعه داده شده است نه برای مذاکره.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دیوان محاسبات کشور جهت پیشگیری از مخاطرات احتمالی، کلیه فرآیند‌های مرتبط با ایجاد و مدیریت ذخایر راهبردی اقلام سلامت‌محور را بررسی و پیشنهاد‌های اصلاحی را ارائه کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهوری اسلامی ایران در پیامی به نشست شورای عالی اتحادیه اقتصادی اوراسیا تأکید کرد: همکاری ایران و کشور‌های عضو این اتحادیه، راهبردی بلندمدت برای ایجاد منطقه‌ای قدرتمند از طریق تقویت حاکمیت‌های ملی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نایب‌رئیس مجلس می‌گوید برای ما سوال است که چطور یک وزیر را استیضاح می‌کنیم و وزیر بعدی که می‌آید وضعیت بدتر می‌شود؟، لذا باید برنامه را درست کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر یلدای خاطره‌ساز تلویزیون و هشدار رئیس مجلس به دولت در خصوص استضیاح پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اسلامی پاکستان به صورت تلفنی گفت‌و‌گو کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است