سیاسی 18:23 - 28 آبان 1398
در جلسه کمیسیون آموزش با وزیر آموزش و پرورش مقرر شد
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از حضور وزیر آموزش و پرورش در جلسه امروز این کمیسیون برای پاسخ به سوالات تعدادی از نمایندگان خبر داد.

با خاطیان در دانشگاه فرهنگیان و سازمان سنجش برخورد خواهد شد

میرحمایت میرزاده در گفت‌وگو با ایسنا در توضیح جلسه امروز کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: در ابتدای این جلسه سوال کامران نماینده اصفهان در مورد ضایع شدن حق برخی از داوطلبان کنکور در دانشگاه فرهنگیان مطرح شد مبنی بر اینکه بعد از اعلام قبولی آنها در کنکور به خاطر عدم کسب حد نصاب نمرات نمی‌توانند در کلاس‌ها شرکت کنند. بعد از توضیحات وزیر قرار شد این افراد حق شرکت در کنکور را برای شرکت در سال آینده داشته باشند. همچنین نظام وظیفه نیز مساعدت‌های لازم را با این داوطلبان داشته باشد. با خاطیان در دانشگاه فرهنگیان و سازمان سنجش نیز به طور جدی برخورد شود.

میرزاده ادامه داد: مقصودی نماینده سبزوار سوالی درباره تبعیض در توزیع امکانات در مناطق محروم را مطرح کرد. بعد از پاسخ‌های وزیر نماینده سوال کننده دو هفته مهلت برای بررسی‌های لازم را داد. همچنین پورمختار نماینده کبودرآهنگ نیز سوالی درباره رتبه بندی معلمان و سند بنیادین را قرار بود مطرح کند که به درخواست او این سوال فعلا به تعویق افتاد.

انتهای پیام


10297161
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس از پاسخ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قانع شدند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ظفرقندی می‌گوید اقدامات انجام شده در حوزه سلامت دو بخش اورژانس، بحران‌ها، جنگ و حوادث غیرمترقبه و بخش شاخص‌های روزمره قابل دفاع است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر تشییع شهدای گمنام دفاع مقدس و ترور «هیثم علی طباطبایی» فرمانده ارشد حزب‌الله پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی با تاکید بر جایگاه مهم پاکستان در منطقه گفت: همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد در حوزه‌های مختلف به آرامش و صلح در منطقه کمک می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس درباره جنایات رژیم صهیونیستی اعلام کرد صراحتا می‌گویم این وضعیت قابل تداوم نیست و صبر حد و مرزی دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» یکی از دستورکارهای مجلس درخواست تصویب تحقیق و تفحص از عملکرد سامانه‌های مدیریت گذرگاه داده‌های کشور و مقابله با ابزار‌های حاکمیت‌گریز (فیلترشکن‌ها) است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس می‌گوید اعمال دهک‌بندی در وام‌های دانشجویی برای توزیع عادلانه ثروت و کمک‌ به دانشجویان است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به فرانسه در هفته جاری خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و موسی الکوانی نائب رئیس شورای ریاست جمهوری لیبی بر اهمیت تقویت روابط همه جانبه مورد علاقه دو کشور تاکید کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سپاه پاسداران با صدور بیانیه‌ای، ترور هیثم علی طباطبایی، از فرماندهان حزب‌الله لبنان در ضاحیه جنوبی بیروت را محکوم کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است