سیاسی 18:23 - 28 آبان 1398
در جلسه کمیسیون آموزش با وزیر آموزش و پرورش مقرر شد
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از حضور وزیر آموزش و پرورش در جلسه امروز این کمیسیون برای پاسخ به سوالات تعدادی از نمایندگان خبر داد.

با خاطیان در دانشگاه فرهنگیان و سازمان سنجش برخورد خواهد شد

میرحمایت میرزاده در گفت‌وگو با ایسنا در توضیح جلسه امروز کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: در ابتدای این جلسه سوال کامران نماینده اصفهان در مورد ضایع شدن حق برخی از داوطلبان کنکور در دانشگاه فرهنگیان مطرح شد مبنی بر اینکه بعد از اعلام قبولی آنها در کنکور به خاطر عدم کسب حد نصاب نمرات نمی‌توانند در کلاس‌ها شرکت کنند. بعد از توضیحات وزیر قرار شد این افراد حق شرکت در کنکور را برای شرکت در سال آینده داشته باشند. همچنین نظام وظیفه نیز مساعدت‌های لازم را با این داوطلبان داشته باشد. با خاطیان در دانشگاه فرهنگیان و سازمان سنجش نیز به طور جدی برخورد شود.

میرزاده ادامه داد: مقصودی نماینده سبزوار سوالی درباره تبعیض در توزیع امکانات در مناطق محروم را مطرح کرد. بعد از پاسخ‌های وزیر نماینده سوال کننده دو هفته مهلت برای بررسی‌های لازم را داد. همچنین پورمختار نماینده کبودرآهنگ نیز سوالی درباره رتبه بندی معلمان و سند بنیادین را قرار بود مطرح کند که به درخواست او این سوال فعلا به تعویق افتاد.

انتهای پیام


10297161
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ایروانی گفت: مقابله با تروریسم باید جامع، غیرگزینشی و کاملاً منطبق با حقوق بین‌الملل بوده و با احترام کامل به حاکمیت و تمامیت ارضی جمهوری عربی سوریه صورت پذیرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در حساب رسمی وزارت امور خارجه آمده است: ادعای منافقانه «دلسوزی برای مردم ایران»، مزورانه و سخیف است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد: همکاری نزدیک‌تر میان مسکو و تهران امکان اقدام موثرتر در برابر تحریم‌های غیر قانونی غرب را مهیا می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: در جلسه علنی سه‌شنبه دوم دیماه موضوع حفظ قدرت خرید مردم و نوسانات ارزی با حضور اعضای اقتصادی دولت بررسی می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از تداوم عملیات بارورسازی ابر‌ها از ۲۴ آبان‌ماه تا پایان فصل بهار خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» بنا بر تصویب فرمانده معظم کل قوا (مدظله‌العالی)، درجه سپهبدی شهید والامقام محمد باقری به نمایندگی از معظم له توسط رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح، به خانواده آن شهید بزرگوار اهدا شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس جمهور آیین‌نامه سوییچ سهمیه سوخت (فعلا بنزین) از کارت سوخت به کارت بانکی با عاملیت وزارت اقتصاد را به دستگاه‌های مربوطه ابلاغ کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس صداوسیما می‌گوید فلسفه وجودی رسانه ملی، پیشرفت کشور و کمک به ارتقای جامعه در حوزه‌های مختلف است و یکی از سرفصل‌های اصلی ما در سند تحول، پیشرفت است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور خطاب به فرمانداران سراسر کشور، دستور شروع فرایند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها را صادر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید حذف ماده ۵۰ قانون برنامه هفتم به‌معنای چشم‌پوشی از یکی از ابزارهای مهم سیاست‌گذاری مسکن است و مجلس هرگز با آن همراهی نخواهد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است