سیاسی 16:47 - 19 مرداد 1399
نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس از بررسی مشکلات صادرات محصولات کشاورزی در کمیسیون کشاورزی خبر داد.

بررسی مشکلات صادرات محصولات کشاورزی در کمیسیون مربوطه

محمدجواد عسکری در گفت وگو با ایسنا در مورد جلسه امروز(یکشنبه) کمیسیون کشاورزی مجلس اظهار کرد: در جلسه امروز طبق برنامه، مشکلات صادرات محصولات کشاورزی را احصاء و بررسی کردیم.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس از حضور مدیر کل امور اقتصادی وزارت امور خارجه در جلسه امروز کمیسیون کشاورزی خبر داد و اظهار کرد: مسئولانی از وزارتخانه های جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت، شورای عالی امنیت ملی و گمرگ جمهوری اسلامی ایران نیز در جلسه امروز حضور داشتند.



وی در پایان گفت: این اولین جلسه‌ای بود که کمیسیون کشاورزی در مجلس یازدهم به این موضوع می‌پردازد. جلسه امروز مصوبه‌ای نداشت. نتیجه این شد که مسئولان ذی ربط طی یک هفته موانع صادرات محصولات کشاورزی را بررسی کرده و برای ارائه راهکارها به کمیسیون کشاورزی مجلس بیایند.

انتهای پیام


10659213
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز برنامه جامع پنج‌ساله با هدف کاهش سالانه حداقل ۱۵درصد قاچاق کالا را در زمان مقرر، تدوین و ابلاغ نکرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور آخرین وضعیت لایحه تامین امنیت و منع خشونت علیه زنان را تشریح کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور، از «شروع وعده پزشکیان در اجرای عدالت در توزیع یارانه» خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر سخنان رهبر معظم انقلاب درخصوص اعتراض و اغتشاش و ربایش رئیس‌جمهور ونزوئلا توسط آمریکا پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری بولیواری ونزوئلا درباره آخرین تحولات متعاقب تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه در گفت‌وگوی تلفنی با سفیر جمهوری اسلامی ایران در کاراکاس، در جریان تحولات و اوضاع این کشور قرار گرفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه در گفت‌وگوی تلفنی با سفیر جمهوری اسلامی ایران در کاراکاس، در جریان تحولات و اوضاع این کشور قرار گرفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» شورای ﺍﻃﻼﻉﺭﺳﺎﻧﯽ ﺩﻭﻟﺖ در اطلاعیه‌ای از انتقال ارز ترجیحی از ابتدای زنجیره به خانوارها با هدف تامین امنیت غذایی و معیشت مردم خبر داد و شرایط این طرح را اعلام کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور گفت: مراسم ششمین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی در کرمان پرشورتر از سال گذشته برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: هدف دولت، کاهش فشار معیشتی بر مردم و جلوگیری از ایجاد فساد در زنجیره تأمین و توزیع است و در این مسیر از نقد، نظارت و همراهی همه دلسوزان کشور استقبال می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است