سیاسی 16:47 - 19 مرداد 1399
نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس از بررسی مشکلات صادرات محصولات کشاورزی در کمیسیون کشاورزی خبر داد.

بررسی مشکلات صادرات محصولات کشاورزی در کمیسیون مربوطه

محمدجواد عسکری در گفت وگو با ایسنا در مورد جلسه امروز(یکشنبه) کمیسیون کشاورزی مجلس اظهار کرد: در جلسه امروز طبق برنامه، مشکلات صادرات محصولات کشاورزی را احصاء و بررسی کردیم.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس از حضور مدیر کل امور اقتصادی وزارت امور خارجه در جلسه امروز کمیسیون کشاورزی خبر داد و اظهار کرد: مسئولانی از وزارتخانه های جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت، شورای عالی امنیت ملی و گمرگ جمهوری اسلامی ایران نیز در جلسه امروز حضور داشتند.



وی در پایان گفت: این اولین جلسه‌ای بود که کمیسیون کشاورزی در مجلس یازدهم به این موضوع می‌پردازد. جلسه امروز مصوبه‌ای نداشت. نتیجه این شد که مسئولان ذی ربط طی یک هفته موانع صادرات محصولات کشاورزی را بررسی کرده و برای ارائه راهکارها به کمیسیون کشاورزی مجلس بیایند.

انتهای پیام


10659213
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تاکید بر علاقمندی ایران برای توسعه روابط با اتیوپی، تحقق این هدف را مستلزم فعال‌سازی کمیسیون مشترک همکاری، احصای دقیق نقاط اشتراک، شناسایی ظرفیت‌های مکمل و حرکت در مسیر گفت‌و‌گو دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس نمایندگان اتیوپی که در تهران به سر می‌برد، امروز با سید عباس عراقچی وزیر خارجه کشورمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با اشاره به ظرفیت‌های متنوع همکاری ایران و قزاقستان گفت: گسترش و تعمیق روابط ایران و قزاقستان به نفع مردم دو کشور و همه کشور‌های منطقه است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور بین‌الملل، حقوقی و مجلس سازمان انرژی اتمی گفت: ایران در زمینه فناوری هسته‌ای، از منظر تحقیقات و صنعتی‌سازی رشد چشمگیری داشته است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رییس‌جمهور گفت: اگر می‌خواهیم در زمینه علم و دانش به جایگاهی برسیم که در شأن منزلت مردم و کشورمان باشد، باید اصلاح آموزشی را از مدرسه شروع کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس، تنش‌های موجود در شمال آفریقا و غرب آسیا را از طراحی‌های غرب دانست و گفت: آنها می‌خواهند شرایط ناامنی را برای کشور‌های مستقل و مسلمان ایجاد کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور گفت: هدف اصلی ما بهبود معیشت مردم است و نباید اجازه دهیم اجرای هیچ طرح و برنامه‌ای (در حوزه ساماندهی ناترازی‌های انرژی) به زندگی مردم آسیبی وارد کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور گفت: هدف اصلی ما بهبود معیشت مردم است و نباید اجازه دهیم اجرای هیچ طرح و برنامه‌ای (در حوزه ساماندهی ناترازی‌های انرژی) به زندگی مردم آسیبی وارد کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست‌جمهوری از سمت خود استعفا کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» طباطبایی سفر‌های قزاقستان و ترکمنستان را دارای تأثیراتی در بازه‌های مختلف زمانی دانست و گفت: باور پزشکیان گشودن مسیر‌های جدید پیشرفت است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است