اقتصادی 11:43 - 14 خرداد 1399
شرکتهای حفاری نفت شیل آمریکا در پی کاهش اشباع عرضه و بهبود قیمتهای نفت، فعالیت برخی از چاههای تعطیل شده را ازسرگرفتند.

ازسرگیری تولید نفت توسط شرکت‌های حفاری آمریکا

به گزارش ایسنا، مجموع تولید نفت متوقف شده در منطقه بیکن در ۲۸ مه ۴۷۵ هزار بشکه در روز بود که هفت درصد در مقایسه با هفته پیش از آن کاهش داشت.

چندین شرکت بزرگ شیل در ابتدای ژوئن نسبت به ازسرگیری فعالیت حفاری ابراز خوش بینی کردند. شرکت EOG Resources اعلام کرد که قصد دارد تولیدش را در نیمه دوم سال ۲۰۲۰ تسریع کند و قیمتهای فعلی نفت را برای افزایش فعالیت حفاری کافی می‌داند.

بعلاوه شرکت پارسلی انرژی اعلام کرد بخش وسیعی از تولید محدود شده را در ژوئن احیا خواهد کرد. این شرکت در مارس ۴۰۰ چاه را تعطیل کرده بود.

قیمتهای نفت از منفی ۳۰ دلار در اواسط آوریل به محدوده بالای ۳۰ دلار در اوایل ژوئن صعود کرده‌اند. مازاد عرضه شدیدی که بر اثر سقوط تقاضا در بحبوحه شیوع ویروس کرونا و جنگ قیمت نفت به وجود آمده بود، با کاهش شدید تولید و بهبود تدریجی تقاضا، تا حدودی برطرف شده است.

افت شدید قیمت نفت در سه ماه گذشته و توقف تقریبا کامل فعالیت حفاری، شرکتهای حفاری شیل را تحت فشار مضاعفی قرار داده است. این شرکتها بدهیهای سنگینی داشته و به جریان نقدینگی نیاز دارند. رشد شاخص قیمت وست تگزاس اینترمدیت به محدوده ۳۰ دلار برای تشویق این شرکتها برای بازگشت به بازار کافی است.

تصمیم احتمالی اوپک پلاس برای تمدید کاهش تولید ۹.۷ میلیون بشکه در روز به مدت دو ماه دیگر که به نظر می‌رسد نتیجه احتمالی نشست آتی وزیران این گروه باشد، زمینه را برای بازگشت تولید نفت شیل آمریکا هموار می‌کند.

برخی از تحلیلگران معتقدند که ازسرگیری تولید زودهنگام است. دو هفته پیش بانک استاندارد چارترد در گزارشی اعلام کرد اگر آمار داکوتای شمالی نشان داد که آمار تعطیلی چاهها ثابت شده و سپس در دو تا سه هفته دیگر کاهش این آمار را نشان دهد، به معنای آن خواهد بود که قیمت وست تگزاس اینترمدیت افزایش بیش از حدی داشته است.

تحلیلگران استاندارد چارترد اظهار کردند اگر فعالیت چاهها در منطقه بیکن ازسرگرفته شود احتمالا چاههای تعطیل شده در تگزاس، نیومکزیکو و اوکلاهاما نیز به فعالیت برمی‌گردند.

با این حال گشایش چاههای تعطیل شده با حفاری چاههای جدید متفاوت خواهد بود. وضعیت اضطراری مازاد عرضه اندکی فروش کرده است اما به دلیل این که چاههای معدودی می‌توانند هزینه‌های عملیاتی را در قیمت ۳۵ دلار نفت پوشش دهند، صنعت نفت شیل آمریکا به طور کامل نمی‌تواند به حیات برگردد.

بر اساس گزارش اویل پرایس، کاهش شمار دکلهای حفاری ادامه دارد و هفته گذشته ۲۲۲ حلقه کاهش پیدا کرد. منطقه پرمیان دکلها ۱۴ حلقه دیگر کاهش پیدا کرده است.

انتهای پیام


10559201
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۲۸ آبان ماه در ارتفاع ۲۴ درصد ثابت ماند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته مسئولان، میزان و بازپرداخت کارت رفاهی متصل به اوراق گام جهت خرید جهیزیه ایرانی مطابق با وام ازدواج خواهد بود که پیش از این وعده داده شده بود این طرح تا پایان آبان ماه اجرایی می‌شود و حالا روزشماری برای اجرای این طرح آغاز شده است....
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته کاری که گذشت، شاخص کل بورس با رشد ۲.۵ درصدی به ۳ میلیون و  ۱۶۸ هزار واحد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: با توجه به پایداری شرایط جوی شاهد کاهش کیفیت هوا در کلان شهر‌ها خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، اطلاعات مکانی (GIS) را عنصری حیاتی برای پایداری شبکه گاز دانست و گفت: لایه‌های اطلاعات مکانی با هرگونه توسعه، اصلاح یا تغییر در شبکه باید به‌روزرسانی شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: تمامی محور‌های ورودی به تهران شاهد ترافیک سنگین هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان اداری و استخدامی کشور از اتصال نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور به سامانه فوریت‌های اداری «فواد ۱۲۸» خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل مبارزه با آفات عمومی گفت: با توجه به پیش بینی شرایط بارش در شرق آفریقا و شبه جزیره عربستان، احتمال حمله ملخ صحرایی به استان‌های جنوبی وجود دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت گفت: حقوق افرادی که به دلیل حقوق پایین در جایگاه‌های سوخت، به مکمل‌فروشی روی آورده‌اند، بررسی می‌شود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: با استفاده از سامانه خودنویس متقاضیان به ویژه مستأجران شاهد صرفه‌جویی چشم گیر در هزینه و زمان خود هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است