اقتصادی 11:43 - 14 خرداد 1399
شرکتهای حفاری نفت شیل آمریکا در پی کاهش اشباع عرضه و بهبود قیمتهای نفت، فعالیت برخی از چاههای تعطیل شده را ازسرگرفتند.

ازسرگیری تولید نفت توسط شرکت‌های حفاری آمریکا

به گزارش ایسنا، مجموع تولید نفت متوقف شده در منطقه بیکن در ۲۸ مه ۴۷۵ هزار بشکه در روز بود که هفت درصد در مقایسه با هفته پیش از آن کاهش داشت.

چندین شرکت بزرگ شیل در ابتدای ژوئن نسبت به ازسرگیری فعالیت حفاری ابراز خوش بینی کردند. شرکت EOG Resources اعلام کرد که قصد دارد تولیدش را در نیمه دوم سال ۲۰۲۰ تسریع کند و قیمتهای فعلی نفت را برای افزایش فعالیت حفاری کافی می‌داند.

بعلاوه شرکت پارسلی انرژی اعلام کرد بخش وسیعی از تولید محدود شده را در ژوئن احیا خواهد کرد. این شرکت در مارس ۴۰۰ چاه را تعطیل کرده بود.

قیمتهای نفت از منفی ۳۰ دلار در اواسط آوریل به محدوده بالای ۳۰ دلار در اوایل ژوئن صعود کرده‌اند. مازاد عرضه شدیدی که بر اثر سقوط تقاضا در بحبوحه شیوع ویروس کرونا و جنگ قیمت نفت به وجود آمده بود، با کاهش شدید تولید و بهبود تدریجی تقاضا، تا حدودی برطرف شده است.

افت شدید قیمت نفت در سه ماه گذشته و توقف تقریبا کامل فعالیت حفاری، شرکتهای حفاری شیل را تحت فشار مضاعفی قرار داده است. این شرکتها بدهیهای سنگینی داشته و به جریان نقدینگی نیاز دارند. رشد شاخص قیمت وست تگزاس اینترمدیت به محدوده ۳۰ دلار برای تشویق این شرکتها برای بازگشت به بازار کافی است.

تصمیم احتمالی اوپک پلاس برای تمدید کاهش تولید ۹.۷ میلیون بشکه در روز به مدت دو ماه دیگر که به نظر می‌رسد نتیجه احتمالی نشست آتی وزیران این گروه باشد، زمینه را برای بازگشت تولید نفت شیل آمریکا هموار می‌کند.

برخی از تحلیلگران معتقدند که ازسرگیری تولید زودهنگام است. دو هفته پیش بانک استاندارد چارترد در گزارشی اعلام کرد اگر آمار داکوتای شمالی نشان داد که آمار تعطیلی چاهها ثابت شده و سپس در دو تا سه هفته دیگر کاهش این آمار را نشان دهد، به معنای آن خواهد بود که قیمت وست تگزاس اینترمدیت افزایش بیش از حدی داشته است.

تحلیلگران استاندارد چارترد اظهار کردند اگر فعالیت چاهها در منطقه بیکن ازسرگرفته شود احتمالا چاههای تعطیل شده در تگزاس، نیومکزیکو و اوکلاهاما نیز به فعالیت برمی‌گردند.

با این حال گشایش چاههای تعطیل شده با حفاری چاههای جدید متفاوت خواهد بود. وضعیت اضطراری مازاد عرضه اندکی فروش کرده است اما به دلیل این که چاههای معدودی می‌توانند هزینه‌های عملیاتی را در قیمت ۳۵ دلار نفت پوشش دهند، صنعت نفت شیل آمریکا به طور کامل نمی‌تواند به حیات برگردد.

بر اساس گزارش اویل پرایس، کاهش شمار دکلهای حفاری ادامه دارد و هفته گذشته ۲۲۲ حلقه کاهش پیدا کرد. منطقه پرمیان دکلها ۱۴ حلقه دیگر کاهش پیدا کرده است.

انتهای پیام


10559201
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن واردکنندگان برنج گفت: با گذشت بیش از دو هفته از دستور معاون اول رئیس‌جمهور به وزیر اقتصاد مبنی بر تعیین تکلیف مطالبات واردکنندگان در مهلت ۴۸ ساعت، اما تاکنون اقدام موثری در این زمینه صورت نگرفته است.   
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق تهران گفت: مشترکان تهرانی می‌توانند با مراجعه به سامانه «برق‌تو» اقدام به تعویض موتور و پمپ کولرهای آبی با موتور BLDC به صورت رایگان کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته کارشناسان، با توجه به خشکسالی و کاهش بارش در فصل پاییز، وزارت نیرو میزان تخصیص آب بخش کشاورزی را به ۵۱ میلیارد متر مکعب کاهش داده که این میزان الگوی کشت محصولات اساسی را تحت تاثیر قرار می‌دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی گفت: تمامی شایعات در خصوص لغو پروازهای خارجی را رد می کنم وهیچ مشکلی از لحاظ انجام پروازهای امارات ، قطر و استانبول وجود ندارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: نقدینگی یکی از بنیادی‌ترین متغیر‌های اقتصاد کلان است که می‌تواند هم نقش محرک رشد اقتصادی را ایفا کند و هم به منشأ بی‌ثباتی و تورم تبدیل شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر حمل ونقل مسافری سازمان راهداری گفت: در حال حاضر ۲۴ هزار دستگاه اتوبوس در بخش حمل‌ونقل جاده‌ای فعال است که حدود ۷۲۰۰ دستگاه از این تعداد در حوزه سفر‌های میان‌برد و بلندبرد در سفرهای نوروزی خدمات ارائه می دهند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو با صدور حکمی «مصطفی رجبی مشهدی» را به مدت دو سال به عنوان «رئیس هیئت تنظیم بازار برق کشور» منصوب کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت برق و انرژی وزارت نیرو با تشریح مبانی محاسبه صورتحساب برق مشترکان صنعتی تأکید کرد: قیمت برق صنایع بر اساس قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی، مصوبات دولت و سازوکار‌های شفاف بازار برق تعیین می‌شود و رویکرد اصلی وزارت نیرو، حفظ پایدا...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: بعد از حذف ارز ترجیحی، قیمت روغن برای بار دوم مجددا افزایش ۱۲ درصدی داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن واردکنندگان گوشت قرمز از واردات ۸۰ هزارتن گوشت قرمز گرم و منجمد تا پایان بهمن خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است