بین‌الملل 14:05 - 08 آذر 1400

ابراز امیدواری سئول برای حصول پیشرفت در مذاکرات وین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یونهاپ، کره جنوبی امروز دوشنبه از روند ازسرگیری مذاکرات وین استقبال و ابراز امیدواری کرد که این دور از گفتگوها با پیشرفت قابل ملاحظه ای همراه باشد.

وزارت خارجه کره جنوبی در بیانیه ای افزود: دولت سئول همه طرفین را ترغیب می کند که با صبر و حوصله با یکدیگر تعامل کنند.

این وزارتخانه همچنین ابراز امیدواری کرد که همه طرفین ذینفع، درباره توافق هسته ای به اتفاق نظر برسند و در راستای پیشبرد صلح و ثبات منطقه، صادقانه به آن عمل کنند.

دولت سئول همچنین وعده داد که با توجه به سابقه روابطی که با آمریکا و ایران دارد؛ به تلاش های دیپلماتیک برای احیای توافق هسته ای ادامه دهد.

این در حالی است که دست کم هفت میلیارد دلار از دارایی های ایران در بانک های کره ای بلوکه شده و سئول به بهانه تبعیت از نظام تحریم های آمریکا از تحویل آن امتناع می کند.

از سوی دیگر، ایران مشخص کرده که در وین، بحث مذاکرات هسته‌ای مطرح نیست چون موضوع هسته‌ای در سال ۱۳۹۴ در قالب توافقی که بین ایران و ۱+۵ شکل گرفت به طور کامل حل و فصل شد. موضوع اصلی مذاکرات وین بررسی «پیامدهای ناشی از خروج ایالات متحده آمریکا از برجام» است و این پیامدها هم فقط منحصر به رفع «تحریم‌های» وضع شده آمریکا علیه ایران خواهد بود.


11342268
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در آستانه دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو، گروسی با تائید راه‌حل دیپلماتیک اعلام کرد که برای شرکت در این مذاکرات به سوئیس خواهد رفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تنش‌های منطقه‌ای دولت استرالیا را واداشت تا دستور خروج خانواده مقامات خود از رژیم اسرائیل، لبنان، اردن، قطر و امارات را صادر کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در اقدامی که نشان‌دهنده عمق شکاف سیاسی در واشنگتن است، نیمی از نمایندگان و سناتور‌های دموکرات از حضور در سخنرانی سالانه ترامپ خودداری کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های صهیونیستی با ابراز بدبینی به رویکرد ترامپ، هشدار دادند که واشنگتن ممکن است با نادیده گرفتن نگرانی‌های تل‌آویو به یک توافق سریع تن دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مذاکره‌کننده ارشد کی‌یف، فردا در ژنو با ویتکاف و کوشنر دیدار می‌کند تا مقدمات نشست سه‌جانبه با روسیه در ماه مارس را فراهم آورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی آسیب دیدن خط لوله انتقال نفت شرکت‌های آمریکایی، واشنگتن از اوکراین خواست از هدف قرار دادن زیرساخت‌هایی که به اقتصاد آمریکا مربوطند، خودداری کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ در سخنرانی سالانه خود در کنگره، با طرح ادعا‌هایی علیه فعالیت‌های هسته‌ای و منطقه‌ای ایران، به تشریح دلایل خود برای اقدام نظامی احتمالی پرداخت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هم‌زمان با استقرار نیروی دریایی آمریکا در نزدیکی سواحل ایران، نخست وزیر هند در سفری کم سابقه به اراضی اشغالی سفر خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تحلیل‌گران صهیونیست با ابراز نگرانی از فروپاشی مذاکرات با عربستان، معتقدند بیانیه مشترک اخیر کشور‌های اسلامی نشان‌دهنده یک ائتلاف سنی جدید است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه فاش کردند که سفر اخیر رئیس‌جمهور مصر به عربستان، تلاشی پنهانی برای مهار شکاف عمیق میان ریاض و ابوظبی بوده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است