اقتصادی 19:50 - 26 مرداد 1401

سرنوشت صنعت خودروسازی ایران بعد از امضای برجام

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت صمت، منوچهر منطقی با حضور در رویداد روایت صنعت تحول خودرو با ارائه مباحث تخصصی و آموزشی در مورد معنای دانش بنیانی شدن صنعت خودرو و همچنین رویکرد وزارت صمت در خصوص خودروی آینده به ترسیم افق پیش رو در حوزه این صنعت پرداخت.

معاون صنایع حمل و نقل وزیر صمت با اشاره به سیر تحول پیوسته توسعه صنعت خودرو در کشور گفت: نباید صنعت خودرو در ایران را یک صنعت ۵۰ ساله بدانیم چرا که این صنعت در دهه ۶۰ به دلیل جنگ تحمیلی عملاً تعطیل بوده و در واقع می‌توان گفت خودروسازی ایران مربوط به ۲۵ سال پیش است.

وی با بیان اینکه باید در مسیر هم افزایی پلتفرم‌ها تلاش کرد، گفت: هم افزایی یعنی اینکه خودروسازان یک کشور یک مجموعه تأمین داشته باشند.

منطقی در ادامه در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر تأثیر تحریم‌ها یا عدم آن در آینده این صنعت گفت: ما در این خصوص دو سناریو طراحی و همه امکان‌ها را بررسی کرده‌ایم. از این رو در صورت امضای برجام می‌توانیم با کمک شرکای اروپایی به این صنعت کمک کنیم و در غیر این صورت یک سناریو داخلی داریم.


11658061
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» حضور در اقامتگاه‌های سنتی در شیراز فرصتی است برای لذت بردن از فضای سنتی و امکانات مدرن، آشنایی با سبک زندگی گذشته و حس واقعی زندگی در شهری که حافظ و سعدی در آن خانه داشته‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:پیش‌بینی می‌شود که تا پایان سال کنار گذر شمالی کرج با پیشرفت ۹۵ درصدی و تا فروردین ماه سال آینده با پیشرفت ۱۰۰ درصدی به اتمام برسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری و استخدامی از ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری مبنی بر اصلاح ساختار کلان وزارت راه و شهرسازی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در ادامه‌ اجرای مصوبه‌ شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا و در چارچوب فرآیند گزیر بانک آینده، هیأت ارزش‌گذاری اموال و دارایی‌های بانک آینده (در مرحله‌ی گزیر)، قیمت‌گذاری شرکت ایران‌مال را در دستور کار فوری خود قرار داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت گاز استان تهران از قطع جریان گاز ۱۳۳ باغ‌ویلا خالی از سکنه به‌دلیل مصرف غیرضروری خبر داد و گفت: روند پایش مصرف گاز، با هدف جلوگیری از هدررفت انرژی و حفظ پایداری شبکه گازرسانی به‌صورت مستمر در پایتخت اجرا می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت خدمات انفورماتیک هرگونه نقش و فعالیت در معاملات رمزارز و بازار‌های مرتبط با آن را رد کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز یکشنبه ۳۰ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اصلاحیه آیین‌نامه اجرایی بند (ر) تبصره (١) ماده واحده قانون بودجه سال ١٤٠٤ کل کشور (حقوق ورودی واردات خودروی شخصی ایرانیان خارج از کشور) از سوی دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت ایران ابلاغ شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مبادله ارز و طلای ایران اعلام کرد: تحویل فیزیکی ۴۶۰ هزار و ۹۱۱ قطعه سکه طلای پیش‌فروش شده در مرحله شهریورماه، از امروز یکشنبه ۳۰ آذرماه آغاز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز کنترل راهبری شرکت ملی گاز گفت:در ۲۴ ساعت گذشته، مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری به عدد ۶۶۰ میلیون متر مکعب افزایش یافته است. این مقدار مصرف، به خوبی نشان‌دهنده تأثیر سرما بر نیاز‌های انرژی مردم است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است